Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ryan Thomas op schema in revalidatie na knieblessure'

19 december 2018 08:32 - Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Ryan Thomas op schema ligt om in de loop van de tweede seizoenshelft zijn rentree te kunnen maken bij PSV. De van PEC Zwolle overgekomen middenvelder liep vier maanden geleden een zware knieblessure op. Een concrete datum van zijn terugkeer is nog niet aan te geven, maar het gaat wel de goede kant op met de Nieuw-Zeelander.

Voor Thomas gold een herstelperiode van 6 tot 9 maanden. Hij zou waarschijnlijk pas echt op niveau zijn na die 9 maanden. De afgelopen periode heeft hij onder meer met fysiotherapeut Rob Ouderland gewerkt aan een terugkeer in de resterende maanden van de competitie.

Ook Marco van Ginkel is nog herstellende van een knieblessure. De middenvelder van Chelsea werd afgelopen seizoenen gehuurd door PSV en ook hij is nog niet klaar voor een rentree. PSV volgt zijn verrichtingen met belangstelling. Het contract van de middenvelder in Londen loopt nog tot de zomer van 2020, waardoor de kans groot is dat Chelsea hem komende zomer zal willen verkopen. Afgelopen jaren vroegen ze nog meer dan 10 miljoen euro voor Van Ginkel.




Discussieer mee op de forums


Tags

chelsea ginkel revalidatie fysiotherapeut herstellende herstelperiode londen ouderland pec vroegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Hopelijk kom je er sterk uit kerel, alle power toegewenst.
+6/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje