Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ryan Thomas op schema in revalidatie na knieblessure'

19 december 2018 08:32 - Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Ryan Thomas op schema ligt om in de loop van de tweede seizoenshelft zijn rentree te kunnen maken bij PSV. De van PEC Zwolle overgekomen middenvelder liep vier maanden geleden een zware knieblessure op. Een concrete datum van zijn terugkeer is nog niet aan te geven, maar het gaat wel de goede kant op met de Nieuw-Zeelander.

Voor Thomas gold een herstelperiode van 6 tot 9 maanden. Hij zou waarschijnlijk pas echt op niveau zijn na die 9 maanden. De afgelopen periode heeft hij onder meer met fysiotherapeut Rob Ouderland gewerkt aan een terugkeer in de resterende maanden van de competitie.

Ook Marco van Ginkel is nog herstellende van een knieblessure. De middenvelder van Chelsea werd afgelopen seizoenen gehuurd door PSV en ook hij is nog niet klaar voor een rentree. PSV volgt zijn verrichtingen met belangstelling. Het contract van de middenvelder in Londen loopt nog tot de zomer van 2020, waardoor de kans groot is dat Chelsea hem komende zomer zal willen verkopen. Afgelopen jaren vroegen ze nog meer dan 10 miljoen euro voor Van Ginkel.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Hopelijk kom je er sterk uit kerel, alle power toegewenst.

Laatste nieuws