Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank Arnesen vertrekt bij PSV als lid van raad van commissarissen'

20 december 2018 12:02 - ED.nl

Frank Arnesen vertrekt bij PSV als lid van de raad van commissarissen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Deen was anderhalf jaar in functie in Eindhoven, maar zal nu de nieuwe technisch directeur van het Belgische Anderlecht worden. Arnesen heeft PSV woensdag op de hoogte gesteld van zijn vertrek. Arnesen was in het verleden al actief als speler, assistent-trainer, interim-trainer én technisch manager.

In november werd Arnesen al gelinkt aan een overstap naar Anderlecht, maar gaf toen nog aan bij PSV te blijven. De club neemt nu rustig de tijd om een opvolger te vinden.

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Volgens mij heeft Mourinho even niks te doen ;-)
9 maanden geleden
Mhh, net een iets ander verhaal dan een maandje geleden nog maar..
9 maanden geleden
Nooit meer terug halen die komen allemaal voor korte tijd spioneren!!
9 maanden geleden
Aderlating voor PSV hij neemt zijn hele netwerk mee naar Anderlecht... dit is echt kut
9 maanden geleden
Persoonlijk vind ik dit een zeer kwalijke zaak. Arnesen was de enige in de RVC met kennis van de voerbalwereld. Na het vertrek van Brands is dit de 2e senior met kennis van de voetbalwereld die in korte tijd vertrekt. Naast een voetbal man (zie die maar eens te vinden) mag onze RVC wat mij betreft aangevuld worden met een kanon uit het internationale zakenleven. Sinds het vertrek van Hommen wordt dat segment ook niet echt meer vertegenwoordigt.
 
9 maanden geleden
Ernstige zaak idd Antonio, wie o wie gaat dit aanvullen, maar in feite moet je ten alle tijden een lijst hebben met een naam voor ieder functie, dus ook voor de kalkman, mensen zijn ook in staat om zonder enig vorm van waarschuwing het leven vaarwel te zeggen.
 
9 maanden geleden
Heb je een suggestie voor een kanon of een echte voetbal held?
 
9 maanden geleden
Voor de RVC is er wat mij betreft maar 1 kandidaat voor de 'voetbalachtergrond' positie maar die woont in Amsterdam en wil het niet. Voor het 'zakelijke' gedeelte zou ik graag iemand van ASML, Philips of dergelijke 'multinational' willen zien binnenkomen. Maar een CEO van die bedrijven zit daar niet op te wachten terwijl veel van dat soort mensen stiekum in ajax votje slapen
9 maanden geleden
Ik denk dat Psv dit stootje wel kan hebben, we wachten op z'n opvolger. Ik had eerlijk gezegd wat meer commitment verwacht, slechts 1,5 jaar. Het ga hem goed.
 
9 maanden geleden
Zie die maar eens te vinden met een PSV hart en een staat van dienst die past bij een mooie club als de onze
9 maanden geleden
Sef Vergoossen is de eerste naam die me te binnen schiet,maar waarom niet de rode loper voor Van Marwijk.
Nee dit mag geen dilemma zijn om tot een goede oplossing te komen.

Laatste nieuws