Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV sluit 2018 af met ruime zege, Joël Piroe scoort vier keer

21 december 2018 21:57

Jong PSV is het kalenderjaar geëindigd met een ruime overwinning tegen Almere City. De ploeg van Dennis Haar was op de Herdgang met 5-2 te sterk. Joël Piroe was de grote man aan de kant van PSV. Hij wist liefst vier keer te scoren. Cody Gakpo maakte het andere doelpunt. Beide treffers van Almere City vielen pas in de slotfase.

In de Keuken Kampioen Divisie staat Jong PSV momenteel op de zesde plek. De ploeg kan echter nog een plekje zakken als Roda JC zaterdagavond weet te winnen op bezoek bij Den Bosch. In de tweede periode staat Jong PSV op de tweede plek. Het heeft weliswaar evenveel punten als koploper Roda, maar het doelsaldo van de Kerkraders is beter. Indien Den Bosch zaterdag wint, nemen zij de koppositie over in de periode.


Discussieer mee op de forums


Tags

jong piroe city roda gakpo herdgang kerkraders vielen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Laat gapko en piroe mmar eens vaker invallen om de boel op scherp te houden! Heeft dit 11 tal nodig met al die vaste basis spelers! De sleur schiet erin Mark van Bommel!
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hel hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw