Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar verhuurd aan de Graafschap

10 januari 2003 20:17

Verslaggever: MP

De Graafschap heeft via haar offici?le website bekend gemaakt Klaas-Jan Huntelaar tot het einde van het seizoen te hebben gehuurd van PSV. Huntelaar heeft rugnummer 29 toebedeeld gekregen. Zaterdag 11 januari traint hij voor het eerst mee met de club waar hij zijn jeugdopleiding doorliep. Huntelaar gaat dus niet mee op het trainingskamp van PSV. Dit seizoen maakte de jeugdinternational zijn debuut in het betaald voetbal in de uitwedstrijd tegen RBC. Op de Vijverberg moet Huntelaar de concurrentie aangaan met Ruslan Valeev, Hans van de Haar, Davy Zafarin en Peter van Vossen. De 19-jarige Huntelaar heeft nog een contract tot 2005 bij PSV.

Degene die Klaas-Jan Huntelaar in hun favoriete opstelling hadden opgenomen, zullen nu een lege plek aantreffen en zullen de jonge spits moeten vervangen door een andere speler.

Discussieer op het Forum over het verhuren van Huntelaar.

Meer op




Tags

huntelaar graafschap aantreffen discussieer hans rbc ruslan toebedeeld trainingskamp valeev vijverberg vossen zafarin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte