Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Maximiliano Romero ontbreekt voorlopig vanwege interlands

27 december 2018 14:06 - ED.nl

Maximiliano Romero is voorlopig niet beschikbaar voor Mark van Bommel. De Argentijnse spits is opgeroepen voor Argentinië onder 20, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij zal in Chili deelnemen aan het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor spelers onder 20 jaar en zal daardoor de eerste wedstrijden na de winterstop van PSV moeten missen.

De Argentijn zal zeker ontbreken bij de uitwedstrijd tegen FC Emmen op 20 januari en de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op 26 januari. Indien Argentinië de eerste groepsronde weet door te komen, zal Romero ook de wedstrijden tegen Fortuna Sittard (3 februari) en FC Utrecht (10 februari) missen. De Argentijnen zullen in dat geval in drie weken tijd liefst negen wedstrijden moeten spelen.

Eerder werd al bekend dat Trent Sainsbury en Aziz Behich ook de start van de tweede seizoenshelft moeten missen, omdat zij zijn opgeroepen voor Australië en zullen deelnemen aan de Azië Cup.

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mooi, hopen dat hij daar minuten kan maken en wat kan scoren.
7 maanden geleden
Nou in ieder geval positief dat die het nog in hem zien zitten blijkbaar.
Ik heb inmiddels grote twijfels over deze 'top'aankoop
Benieuwd wat hij daar laat zien
7 maanden geleden
Moet hij straks weer een paar maanden wennen aan het klimaat en de speelstijl...
7 maanden geleden
Ik heb hem nog niet afgeschreven. Ze hebben hem volgens mij zeer doordacht gekocht, en ik kan nog wel begrijpen dat je van een blessure te snel terug wilt komen. Ik hoop dat ze hem qua fitheid nu op het goede pad hebben. Deze cup gaan spelen is beter dan bij Jong-PSV, want daar heeft hij al wedstrijden gespeeld. In Argentinië zien ze hem nog steeds als een groot talent, dus ik hoop dat het er uit gaat komen.
 
7 maanden geleden
Hopelijk doet hij daar wart hij bij PSV totaal nog niet doet: goals maken. Zijn cijfers zijn zwaar tegenvallend tot nu toe.
 
7 maanden geleden
Mee eens. Weet jij beter hoe hij er nu voor staat ? Door die nieuwe privacy-wet mag men opeens bijna niks over een speler zeggen, terwijl hij al een jaar bij PSV is, en nog niks van zijn niveau heeft laten zien.
 
7 maanden geleden
Weet je wat vooral opvalt? Die nieuwe privacywet mbt fysieke gesteldheid wordt er steeds alleen maar bij hem bij gesleept...
7 maanden geleden
Bizar dit. Heeft nog werkelijk niets (kunnen) laten zien in PSV-tenue... en nu dan wel weer weken weg met jong Argentinië. Zal je zien dat hij weer geblesseerd terugkomt. Tot nog toe peperdure misser.
7 maanden geleden
Rond de feestdagen terug in vertrouwde omgeving kan wonderen doen,hopelijk is dit het laatste zetje wat hem doet opleven.
7 maanden geleden
Laat Piroe maar lekker meedoen.
7 maanden geleden
Zullen we dit van de positive kant benaderen? Ik zie niet in waarom dit met sarcasme te benaderen, dit betekend dat het iig de goede kant opgaat met Max, hoop dat ie binnenkort dwars door de verdedigingen heen raced, Power Maxi.
 
7 maanden geleden
@Por, dank voor je positieve instelling. Ik hoop ook dat hij echt fit wordt. Volgens mij is hij tweebenig, en hopelijk schiet hij ze vanuit alle hoeken in het doel.
7 maanden geleden
Op zich jammer omdat Emmen uit een mooie instromer was geweest. Persoonlijk twijfel ik nog niet aan hem. Het basisniveau bij PSV is sowieso hoog. Als je ziet hoe lang Guti moest wachten voor een echte kans. En hij kwam niet eens uit een blessure. Volkomen logisch dat Romero nog niet in de spits staat. Sterker nog dat hij zelfs nog geen tweede keuze is. En toch zie ik al flarden van kwaliteit in hem. Mogelijk zal hij doordat Luuk blijft pieken nooit doorbreken bij PSV. Maar hij zal dan de eerste niet zijn die het niet redde en later elders met land of club wel wereldkampioen wordt/werd. Kortom misgekocht is nog niet altijd misgescout.
 
7 maanden geleden
Kom nou @ Mexico, Romero is 19, Luuk 27?+-? In het eerste gaat t hem zeker beter gaan dan in de Jup leage, zijn invalbeurtje was gretig, ik zie het echt zitten.
7 maanden geleden
Ik lees soms met verbazing hoe negatief supporters hier kunnen reageren over een in mijn ogen toch wel positief bericht. Dit geeft mijns inziens alleen maar weer dat Maxi op de goede weg is. Dat spelers uit andere landen zich zullen moeten acclimatiseren is denk ik wel algemeen bekend. Dat geldt voor de meeste spelers met 'zonnige' roots. Echter was er bij Maxi wel veel meer aan de hand.

Als je kijkt naar zijn tijdlijn, waarin hij eigenlijk al eerder een aantal al dan niet ernstige blessures heeft gehad-op toch al zo jonge leeftijd- ben ik toch van mening dat PSV zeer bewust deze aankoop heeft gedaan. Ten tijde van zijn aankoop was PSV volgens mij aan het concurreren met Stuttgart. Het bericht wat mij bijstaat is dat PSV (zo werd later bekendgemaakt) niet in staat was gebleken om Maxi aan zich te binden omdat een andere club(vlgs mij Stuttgart) hen voor was, echter speelde de twijfel bij Stuttgart ook op(vanwege zijn blessuregevoelige verleden) waardoor PSV Stuttgart financieel kon aftroeven.

Het is lang geleden(ik geloof sinds Kezman) dat PSV zóveel voor een speler heeft betaald. >10 miljoen is toch niet iets wat je zomaar op tafel legt voor een speler. PSV erkende wel degelijk zijn kwaliteiten ,maar wist ook donders goed hoe Maxi er fysiek voor stond. Gezien zijn fysieke gesteldheid was er nog wel wat werk aan de winkel. Helaas ontstonden er daarna wederom (een tal) van blessures die hem wel erg lang aan de kant hielden. Waar ik-gezien de vraagstelling van sommige supporters inzake de privacywet-wel over verbaasd ben is dat PSV niet eerder transparantie heeft gegeven over deze speler? Bij een persoon die 3 maanden o.i.d. eruit ligt, wordt dat vrijwel direct (na onderzoek) bekend gemaakt, echter wordt er hier wel heel erg vaag over gedaan hoe het nou precies zit met onze Maxi. Dat vind ik verwijtbaar, ook al weet ik wel dat Maxi daar toestemming voor moet geven. Echter ben ik van mening dat je als club zijnde je wel mag verantwoorden tegen je supporters hoe het nu precies zit! PSV is al eens bijna ten ondergegaan aan dergelijk onverantwoord financieel beleid, zodoende is het denk ik wel begrijpelijk dat de verbazing wel groot is als je club ineens + 10 miljoen betaald voor een speler waar we nog nada noppes niks van hebben gezien, anders dan die paar luttele momentjes. In die zin snap ik de scepsis echt wel bij sommige supporters.

Als ik er verder mijn filosofie op na laat dan denk ik dat PSV gedacht heeft: Het is nu of nooit! Een speler met dergelijke kwaliteiten krijg je never nooit meer-gezien de huidige omstandigheden-voor dat geld! PSV heeft de afweging gemaakt en gedacht; we durven het risico wel aan!

Ik kende Maxi totaal niet totdat PSV ineens interesse in hem toonde. Wat mij al meteen opviel is dat het best wel een bonkig ventje was, waarschijnlijk te wijten aan wat overgewicht. Ach,dat gaat wel weer weg dacht ik toen.

Enfin, dat hij wordt geselecteerd is alleen maar positief lijkt mij zo. Hij wordt echt niet vrijgegeven wanneer die nog niet (volledig) hersteld zou zijn. Zijn wedstrijden op 'Jong niveau' zijn natuurlijk geen graadmeter voor het verdere verloop bij PSV, maar slechts bedoeld als opstap richting PSV1. Hopelijk gaat het vanaf dit moment dan ook bergopwaarts en blijf hij vrij van blessures en andere ongemakken. Hij moet het toch echt vanaf nu zélf gaan doen! Met hard werken en gezond leven kan je toch een heel eind komen! De spirit komt dan vanzelf weer terug! Go Maxi, maar er een top toernooi van!
 
7 maanden geleden
Je zegt hetzelfde als mij @Raymundo, alleen met een paar woorden meer, hahaha ;D)

Laatste nieuws