Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Mohammed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal mee naar Qatar'

3 januari 2019 14:18 - Rik Elfrink

In navolging van Yorbe Vertessen zullen ook onder andere Mohammed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal met de A-selectie op trainingskamp gaan naar Qatar. Dat meldt onder meer Rik Elfrink via Twitter. De talenten krijgen van Mark van Bommel de kans om zich te laten zien.

Marco Timmer van Voetbal International meldt op Twitter dat PSV met een selectie van 28 spelers vrijdag zal afreizen. In totaal zullen er vijftig mensen van PSV richting Qatar vertrekken.
Discussieer mee op de forums


Tags

qatar aboukhlal ihattaren bommel elfrink timmer trainingskamp vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gedraag je maar goed in dat rare land. Waarom naar Qatar ? Om de mensenrechten te sponseren, en ze met dat WK de competitie verstoren ?
+5/-0

 
1 jaar geleden
Misschien is PSV erin geslaagd om een nieuwe sponsor uit Qatar te strikken voor 25 miljoen per jaar.
+1/-2

 
Wat een smerig wereldje, Bha, wedden dat er mensen meegaan die dit zouden afkeuren van een ander? Ongelooflijk Bha bha bha
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zal ik een lijst voor je maken waar "we" dan ook niet meer naar toe mogen/moeten in deze wereld. Die zal behoorlijk lang zijn.
Selectieve verontwaardiging over een land waar je, zo denk ik, nog nooit geweest bent. Steeds weer die "deugmensen" die het vingertje heffen. Wat denk je van het schenden van mensenrechten in Nederland als het gaat om "opvang" in AZC's en jarenlange procedures in onzekerheid.
+2/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
In islamitische dictaturen (= pleonasme) hebben mensenrechten en allerlei vormen van vrijheid geen enkele betekenis. Zeer abject dat PSV in zulke landen op trainingskamp gaat. Volstrekt belachelijk natuurlijk om notabene Nederland aan te halen als een land waar mensenrechten geschonden zouden worden. Nederland betaalt al decennia lang miljarden euro's aan ontwikkelingshulp en ons land stroomt al decennia lang vol met mensen (lees: nepvluchtelingen) uit de meest verwerpelijke ontwikkelingslanden. Iets met oikofobie.....
+3/-2

 
1 jaar geleden
@Intruder44. Je reactie verbaast me zeer. Heb je wel eens iets over gelezen of gezien over hoe die stadions daar gebouwd worden ? De arbeiders moeten hun paspoort inleveren, en worden zo een soort slaven van de bouwbedrijven. Als ze maanden niet krijgen uitbetaald of vele uren moeten overwerken tot complete uitputting aan toe kunnen ze niet als vrij man naar huis vluchten, omdat ze het land niet uit kunnen. Ze zijn moderne lijfeigenen. Ik vind het zeer terecht om daar een opmerking over te maken. Deze vorm van uitbuiting en mishandeling met een AZC vergelijken is niet terecht.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Excuseer me, maar het is inderdaad bespottelijk om de misstanden die plaatsvinden in Qatar bij het bouwen van die stadions voor een met smeergeld gekocht WK, te vergelijken met Nederland.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Te bizar voor woorden om Nederland van alles proberen te verwijten, terwijl in islamitische dictaturen zo'n beetje alles een misdaad tegen de mensheid is. Dat is wat je noemt een wereldvreemde oikofoob.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De dictators in islamitische landen hebben weinig met geloof(behalve dat ze die misbruiken), maar alles met intense corruptie. Net als overigens in 80% van de landen wereldwijd.
+3/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Waaruit zou blijken dat islamitische dictators weinig met islam hebben? Daarnaast is het niet bepaald een toeval dat alle landen waar islam domineert mensenrechten en allerlei vormen van basisvrijheden totaal geen betekenis hebben. Vooral vrouwen en aanhangers van religies, zoals Christenen en Hebreeën, worden stelselmatig bestookt met gewelddadige jihad, net als niet-hetroseksuelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De leiders in die landen zuipen zich buiten beeld ook n ongeluk bijvoorbeeld en voeren stelselmatige kleptocratie uit, wat dacht ik niet echt aangeprezen wordt in de Koran. Net als bv. ik noem maar een 'Christelijk' land Rusland, waar mensen die de rechtsorde aan de kaak stellen, stelselmatig opgeruimd worden of jarenlang opgesloten. India, China, Brazilië, Filipijnen, overal dezelfde teringzooi.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Te bizar voor woorden om Nederland van alles proberen te verwijten, terwijl in islamitische dictaturen zo'n beetje alles een misdaad tegen de mensheid is. Dat is wat je noemt een wereldvreemde oikofoob.
+1/-0

1 jaar geleden
Top. Die drie halen het eerste wel.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Dat wordt vaak gezegd. Maar de meesten vallen gewoon af.
+0/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ihattaren haalt het sowieso wel. 100% vertrouwen.
De andere twee gaan ook kansjes krijgen; of die ook blijvertjes zullen zijn, daar ben ik iets minder zeker van.
+1/-1

1 jaar geleden
Het mag wat kosten, 22 begeleiders op 28 spelers. Zeker ook 10 fluffer girls mee
+1/-0

1 jaar geleden
Een mooi voorbeeld dat de organisatie bij PSV in alle facetten goed staat.
+1/-1

 
Moet sarcastisch zijn ,Kan niet anders.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Of Qatar nu de ideale bestemming is kun je inderdaad over discussiëren, maar het feit dat er weer 2 jeugdspelers meegaan op trainingskamp is bijna standaard aan het worden. Er is veel verbeterd op dat gebied de afgelopen jaren, dat was 10 jaar totaal anders. Zie ook de selectie, hoeveel eigen jeugd daar bij staat.
+1/-0

1 jaar geleden
Idd merkwaardige keuze. Over kosten maak ik mij niet zo druk. Ik denk dat PSV er wél wat aan overhoudt. Maar hoop met name dat er sprake is van goede voorbereiding. Ik kan me nog herinneren dat de winterstop onder Dick Advocaat (2013) desastreus uitpakte. Met 1-3 nederlaag tegen PEC als direct en wederom mislopen landstitel als indirect gevolg. Nou is Qatar natuurlijk geen Thailand, maar goed, de tijd zal uitwijzen of het een goede optie is geweest. Het meenemen van veelbelovende jeugdspelers is dat uiteraard sowieso.
+1/-0

 
Slim is het sowieso niet om in de hitte te gaan trainen en daarna op een koude veld te moeten presteren, of dat het dom is? Denk ik wel, Als de concu op Siberie gaat trainen zijn we de lul, (-D)
+2/-0

 
1 jaar geleden
@Killer en @Por, helemaal eens goede voorbereiding en de temperatuur-verschillen , zie mijn post bij het volgende artikel.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal