Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in gesprek met Daniel Schwaab over nieuw contract'

9 januari 2019 08:29 - Eindhovens Dagblad

PSV is met Daniel Schwaab in gesprek over een nieuw contract. Dat weet onder meer het Eindhovens Dagblad te melden. Het contract van de Duitse verdediger loopt komende zomer af. "Maar verder kan ik er niks over zeggen. Ik denk er goed over na", aldus Schwaab.

De Duitser krijgt ook de vraag of hij momenteel bezig is aan het beste seizoen uit zijn carrière. "Dat is niet belangrijk. We moeten volhouden. Het gaat om een heel seizoen", zo geeft hij aan. "In mijn tweede jaar onder Phillip Cocu had ik ook een basisplek, net als nu. Dat geeft iets meer vertrouwen. Dit seizoen zijn we iets constanter geweest dan het vorige."

In Doha wil PSV de basis leggen voor een nieuwe landstitel. "Iedereen heeft zich snel aangepast aan de manier van spelen onder Mark van Bommel en iedereen snapte het ook. Dan wordt het automatisch makkelijker om te verdedigen. Ook in de komende maanden mogen wij geen enkel cadeautje uitdelen. Ajax is namelijk niet aan het slapen", zegt hij daarover. "Wij kunnen denk ik nog beter en voetballend zeker een stap vooruit zetten. Nog dominanter zijn, met en zonder bal. Voor de winter was er ook een aantal wedstrijden waarin het ‘close’ was."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Een uitstekende verdediger en een fijne persoon, laten we hopen dat hij langer bij PSV blijft!
 
7 maanden geleden
Heb na psv vitesse flink met hem gelachen. Idd een leuk persoon en een goede verdediger!!
7 maanden geleden
Typisch zo'n speler die voor PSV top is, maar bij PSV ook meteen aan zijn limiet zit. Gelukkig is Schwaab van de categorie Luuk de Jong, die weet dat zelf ook en maakt zichzelf geen illusies. Prima speler om erbij te hebben, zolang je er niet te veel van hebt, want dan kom je met je transferbalans in de problemen.
 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
7 maanden geleden
Mee eens, en dat is ook een voordeel. Met Zoet, Schwaab, Viergever, Hendrix en De Jong heb je een aantal spelers die lang bij PSV kunnen blijven omdat hier succes kunnen hebben en kunnen spelen, terwijl ze op een niveau hoger waarschijnlijk bankzitter worden.
7 maanden geleden
Meer dan prima verdediger, wat ook vorig seizoen al bleek. Schwaab lijkt bovendien een prettige persoonlijkheid, net als Luuk de Jong bijvoorbeeld.

Laatste nieuws