Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano transferprioriteit voor Napoli komende zomer'

11 januari 2019 12:44 - Gianluca Di Marzio

Volgens de doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio is Hirving Lozano voor Napoli de transferprioriteit voor komende zomer. De Italianen gaan daarom snel rond de tafel met de zaakwaarnemer van de vleugelaanvaller, Mino Raiola. Binnen Napoli wordt Lozano als een topspeler gezien en daarom willen ze hem graag richting Napels halen.

Meer op Gianluca Di Marzio


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
ik word een klein beetje simpel met die Mino Raiola, doet hij het voor de speler de clubs of gewoon zoals te verwachten om zijn eigen bankrekening te spekken!! maar als ik lozano zou zijn ging ik naar espana!!
 
6 maanden geleden
Voor alle drie. Ook Napoli is een leuke volgende stap, en samen met Driesje spelen.
6 maanden geleden
Voor +- 50 miljoen in de zomer dan maar laten gaan, Lozano is gekomen om te gaan, waarnaartoe hoeft ons zorg niet te zijn.
 
6 maanden geleden
Moeten wij akkoord gaan met 50 miljoen als Neres, wiens teller dit seizoen al op het schitterende aantal van 2 treffers staat, voor 43 miljoen naar China vertrekt?
 
6 maanden geleden
China is dan ook wel een heel ander verhaal. Geen een andere club zou nu zoveel voor Neres betalen. 50 miljoen is denk ik wel reeël, al zou het misschien hoger moeten zijn.
 
6 maanden geleden
Graziano Pelle heeft net zijn contract voor 2 jaar verlengd a €15 miljoen per seizoen. Lekker hoor. Hopelijk komt er een Chinees die Gaston wil halen voor €30m
6 maanden geleden
Leuk... Napoli... strijden om de tweede plaats...
6 maanden geleden
Hirving, blijf a.u.b. nog een jaartje bij ons, geef ons in 2020 de schaal en je gaat voor absurde bedragen je carrière vervolgen, waar dan ook. Sterker nog je zult kunnen kiezen, noem ze maar Engeland, Spanje, Frankrijk en ook Italie. Ik zal een paar clubs noemen. Man U, Barcelona, Real Madrid, PSG, aan jou de keus, slechts 1 jaar langer in dit voor Mexicanen vervelende klimaat, gaat je heel veel verder brengen.
6 maanden geleden
Beperkte techniek, geen passeerbeweging, fysiek zwakjes en weet ik wat Voor meer negatieve zaken ik over deze winnaar heb gelezen hier. Maar wel gewoon voor €30m plus de deur uitlopend straks. Doe mij maar meer van dit soort types. Kom op Johny, show it to us please!
6 maanden geleden
Bij spelers als Lozano moet in het contract staan dat ze pas na drie kampioenschappen weg mogen.

Laatste nieuws