Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Thuis gaan wij PSV pakken'

12 januari 2019 18:08 - Ajax TV

Ajax-doelman André Onana kijkt uit naar de thuiswedstrijd van Ajax tegen PSV in maart. In gesprek met Ajax TV geeft hij aan dat hij zeker weet dat ze dan gaan winnen. "Ik wacht op ze. Ik heb daar erg veel zin in", aldus de doelman. "Want die laatste keer, dat deed echt pijn. We verloren met 3-0, maar ik ken mijn team. Wij zijn erg goed en thuis gaan we ze pakken."

Net zoals tijdens de kampioenswedstrijd in april was PSV in september in Eindhoven veel te sterk en ging Ajax hard onderuit. "Dat is voetbal. Er zijn zoveel wedstrijden en elke wedstrijd is anders. Ik denk dat we niet goed voorbereid waren, maar toch...", zo geeft hij aan. "De volgende keer dat we tegen ze spelen, zijn we er klaar voor en weten we hoe we ons moeten voorbereiden. Het was niet onze beste dag, maar we strijden nog steeds om het kampioenschap. We staan maar twee punten achter en hebben alles in eigen hand."

Meer op Ajax TV


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
die onana aan de waterpijp gezeten?? denk dat ze gewoon weer klop krijgen en dadelijk tegen feijenoord gaan ze ook niet winnen!! over de paard getilde gek
6 maanden geleden
Droom maar verder doelman, je gaat ze toch weer doorlaten.
6 maanden geleden
Uitprinten en ophangen in de kleedkamer.
6 maanden geleden
We hebben het allebei in eigen hand. Dat kan dus eigenlijk helemaal niet.
6 maanden geleden
Dit is toch geen nieuws om er een nieuwsbericht van te maken ?
6 maanden geleden
Denk dat Onana zomaar eens gelijk kan hebben maar hij vergeet 1 ding....ook dan staan wij bovenaan....Feyenoord gaat deze maand ajax 3 punten afsnoepen nl....
 
6 maanden geleden
@Pershing, over twee weken zijn we Feyenoord-fan. Laten we hopen dat Feyenoord net zo piekt als tegen ons. Spelers die normaal matig speelde hadden opeens de meest fantastische schoten op ons doel. Laten we hopen dat het mee zit.
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zie Ajax gewoon van Feyenoord winnen. Ajax speelt daar veel makkelijker onderuit.
 
6 maanden geleden
Feyenoord piekte niet tegen ons bro, wij gingen te laat voetballen tegen Feyenoord en ze kregen ook wat medewerking van de leiding, het verlies is wel eerder te accepteren dan tegen de Anja's, Die klop ik iig met alle(meerdere) genoegens, en Onana heeft nou zijn eigen graf gegraven.
 
6 maanden geleden
Bro, Anja's? Wat is dat voor puberale prietpraat?
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Pubers, Chinezen, Aboriginals, iedereen die PSV een warm hart toedraagt is hier welkom, wie denk je wel dat je bent met je ABN?
 
6 maanden geleden
Daar gaat het helemaal niet om, maar om Ajax als 'anja's' te schrijven, is wel van een heel treurig niveau.
 
6 maanden geleden
Is toch beter dan neuzen of kakkerlakken?
 
6 maanden geleden
Personal atack? ;-) Zielepiet? zo maakt/houd je geen vrienden, blijft dicht bij je eigen, wij zijn zoals eerder vermeld door Romarinho allemaal fans van PSV, ook de puberalen BRO.
 
6 maanden geleden
Is het echt zo moeilijk om Ajax te schrijven? Iets met kinderachtige frustraties.....
 
6 maanden geleden
Snavels klinkt wel beter ja. Maar anjas kan ook nog wel :p
 
6 maanden geleden
moet toch moogen he bro? ;-)
 
6 maanden geleden
@Por, helemaal mee eens dat PSV de eerste helft zeer ondermaats was. Maar tov alle andere wedstrijden van Feyenoord heb ik ze niet meer zo goed zien voetballen als de eerste helft tegen ons. Larsson kon al een half jaar geen man passeren, en schoot tegen PSV opeens geweldige ballen. Ik hoop dat ze tegen Ajax ook zo kunnen pieken, maar ik denk ook dat Ajax voetbal-technisch te goed is.
 
6 maanden geleden
Klopt als een bus wat dat betreft, hadden wij een daldag op hun piekdag;-)
 
6 maanden geleden
Met alle respect Wouter Erik maar PSV spelde als een stelletje laffe meisjes. Wat Feyenoord goed deed was Luuk de Jong schaakmat zetten. Verder vond ik bijna iedereen van ons passief en met knikkende knietjes in het veld staan. Lag echt niet alleen aan Gaston. De rest (inclusief de alsmaar geroemde Rosario en Hendrix!!) kwamen er niet aan te pas.
 
6 maanden geleden
Ik zie dat toch vaker gebeuren, ploegen die al ruim een half seizoen niks presteren spelen hun beste wedstrijd tegen PSV (zie Pec bijv), de grootste lozers van die ploegen worden de helden tegen PSV.....verder moet je ook geluk hebben op wat voor dag jeje tegenstander ontmoet, ajax heeft vrij vaak een tegenstander die een complete offday heeft buiten het feit dat ze zelf zeer goed spelen.(zie AZ,Utrecht)
 
6 maanden geleden
Zulke potjes heb je ooit, maar dan moet het wel bij "OOIT" blijven. Maar of Ajax gaat winnen van PSV? ONONO.
 
6 maanden geleden
@Tony, geheel met je eens, gehele middenveld werd totaal overlopen. PSV liet zich veel te gemakkelijk de bal afnemen, zoals bij Luuk de Jong waaruit het doelpunt kwam. Ik vermoed ergens dat dat ook met de wedstrijd tegen Bracelona te maken had. Van der Vaart zei bij Studio Voetbal daar ook over dat die hele zware wedstrijden toch flink wat van het lichaam vragen en je daar binnen 3 dagen toch niet helemaal 100% van hersteld bent.
 
6 maanden geleden
Sorry jongens, ik zou willen dat het waar was. De werkelijkheid echter toont aan dat Feyenoord NOOIT van Ajax kan winnen, en zelfs nu al weet dat ze ook deze wedstrijd weer gaan verliezen. Zelfs al verkeert Ajax in een vormcrisis en staat feyenoord bovenaan, dan nog verliest Feyenoord van Ajax. Hééél soms een gelijkspelletje, als Ajax dat wel best vindt.
6 maanden geleden
Wat is in vredesnaam de toegevoegde waarde van het plaatsen van dergelijke berichten hier???! Je zou er bijna wat van gaan denken.
 
6 maanden geleden
Hey Kil, daar hoef je niet heel veel achter te zoeken. Dit was bij netwerk ook al zo. Zelfde organisatie voor verschillende clubs. Gewoon een copy paste bericht.
 
6 maanden geleden
Wat zou je ervan denken? Het gaat toch over PSV..
6 maanden geleden (gewijzigd)
PSV komt met een top gevoel uit de winterstop.
Bij Ajax overheerst een negatief gevoel.
Mislukking met verwachte transfer.
Neres die al met zijn hoofd in China zit.
De Ligt teleurgesteld dat Barcelona niet meer geïnteresseerd is.
Trainingskamp verstoort door domme promotieactiviteiten.
Oefenwedstrijden op slechte velden.

Ik verwacht al een groter gat vóór Ajax-PSV
6 maanden geleden
Leuk voor die jongen. Dat ie eerst maar eens begint houdbare ballen te pakken tegen PSV.
6 maanden geleden
Koren op de molen,waar onze trainer wel raad mee weet.
6 maanden geleden
Laat ze maar weer lekker een grote mond hebben.
Ooo wat hoop ik toch zo dat we dit jaar weer kampioen worden (uiteraard ieder jaar, maar nu toch nog net iets meer)!
 
6 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
*Reactie verwijderd*
6 maanden geleden (gewijzigd)
Hij roept al 3 jaar dat hij kampioen wordt die vliegenvanger
6 maanden geleden
Wat een koekwaus die onana..
6 maanden geleden
Ze leren het ook nooit daar. Uitknippen en uitvergroot op de kleedkamerdeur hangen maar weer. Succes verzekerd.
6 maanden geleden
Onana is de nieuwe Schone.
6 maanden geleden
Wat moet hij anders zeggen ? Goede keeper maar volgend jaar .... ook weg. We gaan het zien . Spelers die gaan vertrekken na dit seizoen zullen zich op tijd gaan sparen uit angst voor blessures . Zowel bij Ajax als PSV. Het kan nog heel raar lopen. Sluit Feyenoord nog niet uit .

Laatste nieuws