Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Thuis gaan wij PSV pakken'

12 januari 2019 18:08 - Ajax TV

Ajax-doelman André Onana kijkt uit naar de thuiswedstrijd van Ajax tegen PSV in maart. In gesprek met Ajax TV geeft hij aan dat hij zeker weet dat ze dan gaan winnen. "Ik wacht op ze. Ik heb daar erg veel zin in", aldus de doelman. "Want die laatste keer, dat deed echt pijn. We verloren met 3-0, maar ik ken mijn team. Wij zijn erg goed en thuis gaan we ze pakken."

Net zoals tijdens de kampioenswedstrijd in april was PSV in september in Eindhoven veel te sterk en ging Ajax hard onderuit. "Dat is voetbal. Er zijn zoveel wedstrijden en elke wedstrijd is anders. Ik denk dat we niet goed voorbereid waren, maar toch...", zo geeft hij aan. "De volgende keer dat we tegen ze spelen, zijn we er klaar voor en weten we hoe we ons moeten voorbereiden. Het was niet onze beste dag, maar we strijden nog steeds om het kampioenschap. We staan maar twee punten achter en hebben alles in eigen hand."

Meer op Ajax TV




Tags

onana kampioenswedstrijd voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
die onana aan de waterpijp gezeten?? denk dat ze gewoon weer klop krijgen en dadelijk tegen feijenoord gaan ze ook niet winnen!! over de paard getilde gek
+2/-1

5 jaar geleden
Droom maar verder doelman, je gaat ze toch weer doorlaten.
+3/-1

5 jaar geleden
Uitprinten en ophangen in de kleedkamer.
+11/-1

5 jaar geleden
We hebben het allebei in eigen hand. Dat kan dus eigenlijk helemaal niet.
+3/-1

5 jaar geleden
Dit is toch geen nieuws om er een nieuwsbericht van te maken ?
+3/-1

5 jaar geleden
Denk dat Onana zomaar eens gelijk kan hebben maar hij vergeet 1 ding....ook dan staan wij bovenaan....Feyenoord gaat deze maand ajax 3 punten afsnoepen nl....
+4/-1

 
5 jaar geleden
@Pershing, over twee weken zijn we Feyenoord-fan. Laten we hopen dat Feyenoord net zo piekt als tegen ons. Spelers die normaal matig speelde hadden opeens de meest fantastische schoten op ons doel. Laten we hopen dat het mee zit.
+4/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zie Ajax gewoon van Feyenoord winnen. Ajax speelt daar veel makkelijker onderuit.
+3/-1

 
Feyenoord piekte niet tegen ons bro, wij gingen te laat voetballen tegen Feyenoord en ze kregen ook wat medewerking van de leiding, het verlies is wel eerder te accepteren dan tegen de Anja's, Die klop ik iig met alle(meerdere) genoegens, en Onana heeft nou zijn eigen graf gegraven.
+3/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Bro, Anja's? Wat is dat voor puberale prietpraat?
+2/-3

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Pubers, Chinezen, Aboriginals, iedereen die PSV een warm hart toedraagt is hier welkom, wie denk je wel dat je bent met je ABN?
+5/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Daar gaat het helemaal niet om, maar om Ajax als 'anja's' te schrijven, is wel van een heel treurig niveau.
+1/-5

 
5 jaar geleden
Is toch beter dan neuzen of kakkerlakken?
+4/-2

 
Personal atack? ;-) Zielepiet? zo maakt/houd je geen vrienden, blijft dicht bij je eigen, wij zijn zoals eerder vermeld door Romarinho allemaal fans van PSV, ook de puberalen BRO.
+4/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Is het echt zo moeilijk om Ajax te schrijven? Iets met kinderachtige frustraties.....
+2/-7

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
5 jaar geleden
@Por, helemaal mee eens dat PSV de eerste helft zeer ondermaats was. Maar tov alle andere wedstrijden van Feyenoord heb ik ze niet meer zo goed zien voetballen als de eerste helft tegen ons. Larsson kon al een half jaar geen man passeren, en schoot tegen PSV opeens geweldige ballen. Ik hoop dat ze tegen Ajax ook zo kunnen pieken, maar ik denk ook dat Ajax voetbal-technisch te goed is.
+2/-2

 
Klopt als een bus wat dat betreft, hadden wij een daldag op hun piekdag;-)
+2/-1

 
5 jaar geleden
Met alle respect Wouter Erik maar PSV spelde als een stelletje laffe meisjes. Wat Feyenoord goed deed was Luuk de Jong schaakmat zetten. Verder vond ik bijna iedereen van ons passief en met knikkende knietjes in het veld staan. Lag echt niet alleen aan Gaston. De rest (inclusief de alsmaar geroemde Rosario en Hendrix!!) kwamen er niet aan te pas.
+3/-3

 
5 jaar geleden
Ik zie dat toch vaker gebeuren, ploegen die al ruim een half seizoen niks presteren spelen hun beste wedstrijd tegen PSV (zie Pec bijv), de grootste lozers van die ploegen worden de helden tegen PSV.....verder moet je ook geluk hebben op wat voor dag jeje tegenstander ontmoet, ajax heeft vrij vaak een tegenstander die een complete offday heeft buiten het feit dat ze zelf zeer goed spelen.(zie AZ,Utrecht)
+1/-1

 
Zulke potjes heb je ooit, maar dan moet het wel bij "OOIT" blijven. Maar of Ajax gaat winnen van PSV? ONONO.
+3/-1

 
5 jaar geleden
@Tony, geheel met je eens, gehele middenveld werd totaal overlopen. PSV liet zich veel te gemakkelijk de bal afnemen, zoals bij Luuk de Jong waaruit het doelpunt kwam. Ik vermoed ergens dat dat ook met de wedstrijd tegen Bracelona te maken had. Van der Vaart zei bij Studio Voetbal daar ook over dat die hele zware wedstrijden toch flink wat van het lichaam vragen en je daar binnen 3 dagen toch niet helemaal 100% van hersteld bent.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Sorry jongens, ik zou willen dat het waar was. De werkelijkheid echter toont aan dat Feyenoord NOOIT van Ajax kan winnen, en zelfs nu al weet dat ze ook deze wedstrijd weer gaan verliezen. Zelfs al verkeert Ajax in een vormcrisis en staat feyenoord bovenaan, dan nog verliest Feyenoord van Ajax. Hééél soms een gelijkspelletje, als Ajax dat wel best vindt.
+1/-0

5 jaar geleden
Wat is in vredesnaam de toegevoegde waarde van het plaatsen van dergelijke berichten hier???! Je zou er bijna wat van gaan denken.
+3/-2

 
5 jaar geleden
Hey Kil, daar hoef je niet heel veel achter te zoeken. Dit was bij netwerk ook al zo. Zelfde organisatie voor verschillende clubs. Gewoon een copy paste bericht.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Wat zou je ervan denken? Het gaat toch over PSV..
+3/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
PSV komt met een top gevoel uit de winterstop.
Bij Ajax overheerst een negatief gevoel.
Mislukking met verwachte transfer.
Neres die al met zijn hoofd in China zit.
De Ligt teleurgesteld dat Barcelona niet meer geïnteresseerd is.
Trainingskamp verstoort door domme promotieactiviteiten.
Oefenwedstrijden op slechte velden.

Ik verwacht al een groter gat vóór Ajax-PSV
+8/-1

5 jaar geleden
Leuk voor die jongen. Dat ie eerst maar eens begint houdbare ballen te pakken tegen PSV.
+3/-3

5 jaar geleden
Koren op de molen,waar onze trainer wel raad mee weet.
+2/-1

5 jaar geleden
Laat ze maar weer lekker een grote mond hebben.
Ooo wat hoop ik toch zo dat we dit jaar weer kampioen worden (uiteraard ieder jaar, maar nu toch nog net iets meer)!
+1/-1

 
Gertjan1983 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
*Reactie verwijderd*
+1/-3

Souza Faria 11 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Hij roept al 3 jaar dat hij kampioen wordt die vliegenvanger
+2/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Ze leren het ook nooit daar. Uitknippen en uitvergroot op de kleedkamerdeur hangen maar weer. Succes verzekerd.
+1/-1

5 jaar geleden
Wat moet hij anders zeggen ? Goede keeper maar volgend jaar .... ook weg. We gaan het zien . Spelers die gaan vertrekken na dit seizoen zullen zich op tijd gaan sparen uit angst voor blessures . Zowel bij Ajax als PSV. Het kan nog heel raar lopen. Sluit Feyenoord nog niet uit .
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage