Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik kan nog heel veel leren'

14 januari 2019 08:09 - Eindhovens Dagblad

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Denzel Dumfries aan dat hij nog 'heel veel' kan leren. "Bijvoorbeeld van Daniel Schwaab. Hij is zo rustig en heeft veel ervaring", aldus Dumfries. "Soms sta je met 3-0 voor en dan heb ik nog wel eens de neiging om iets leuks te gaan doen. Daniel houdt dan altijd precies de goede focus. Hij doet dat negentig minuten en blessuretijd en dat is een enorme kwaliteit."

De rechtsback leert nu voor het eerst hoe het is om om te gaan met kampioensdruk. "Veel spelers bij ons weten wat daarbij allemaal komt kijken en zullen de kar gaan trekken.", zo geeft hij aan. "Wat ik enorm prettig vind aan deze selectie is dat we van elkaar goed weten wat we wel en niet kunnen. Deze week hebben veel jonge spelers meegetraind en ook zij passen zich weer aan de nieuwe speelwijze en afspraken aan."

Dumfries lijkt ook onvermoeibaar. "Vroeger dacht men op school of bij de voetbalclub soms dat ik de verkeerde sport had gekozen", zegt hij daarover. "Ik word niet zo snel moe inderdaad en heb veel energie. Het laatste halfjaar is voorbij gevlogen en natuurlijk is ook mijn familie trots op wat ik nu heb bereikt. Het is belangrijk om steeds op zoek te gaan naar nieuwe doelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries gevlogen halfjaar kampioensdruk leuks meegetraind moe neiging onvermoeibaar schwaab

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
OT: Tuttosport meldt maandag dat Mino Raiola in grote lijnen akkoord is met Napoli over een miljoenencontract. PSV zou aan de prijs van 40 miljoen vast houden. De Technisch directeur ziet hem kennelijk als prioriteit nummer één voor deze zomer.
+1/-0

5 jaar geleden
Geweldige speler . hadden ze veel eerder moeten halen. Vier vorig seizoen ook al op . Clubs hebben zitten slapen. Stevig lichaam en ijzersterk , ook in de lucht
+1/-0

 
5 jaar geleden
Hadden wij toen niet ene Santiago Arias? Een backje uit Colombia die er werkelijk helemaal niks van kon? Had Dumfries dan lekker op het bankje moeten zitten? Het was de linksbackpositie die waardeloos bezet was voor een topclub met sportieve ambities.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage