Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV speelt vanaf komend seizoen thuiswedstrijden weer op natuurgras

14 januari 2019 17:00

Vanaf volgend seizoen zal Jong PSV haar wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gaan spelen op natuurgras. Dat maakte technisch manager John de Jong bekend op de nieuwjaarsreceptie. Het kunstgras van het hoofdveld zal na dit seizoen worden vervangen door een veld met natuurgras.

Algemeen directeur Toon Gerbrands meldde bovendien dat na dit seizoen trainingscomplex De Herdgang de naam PSV Campus De Herdgang zal gaan heten. De naamswijziging gaat samen met de opening van het nieuwe jeugdcomplex komende zomer.




Tags

jong herdgang gerbrands heten hoofdveld naamswijziging nieuwjaarsreceptie opening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Goede zaak - het nederlandse voetbal moet zo snel mogelijk kunstgrasvrij
+2/-0

 
Kan je wel zeggen, maar we moeten eigenlijk wel af en toe kunstgras snuiven, want we zullen verschillende wedstrijden op dat monster moeten spelen, helaas.
+1/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Voor de ontwikkeling van een voetballer beter van niet. Veel te makkelijk, een bal goed aannemen of n pass versturen die goed aankomt is een eitje op kunstgras, daar wordt een speler in ontwikkeling niet getest of uitgedaagd. Laat ze wat meer op asfaltveldjes met hindernissen trainen of op een knollenveld tijdens de training. Kunstgras is een gotspe voor de techniek. Bommel ziet het gelukkig ook zo.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage