Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bereikt mondeling akkoord met Jordan Teze over nieuw contract

14 januari 2019 17:39

In navolging van Jorrit Hendrix zal ook Jordan Teze zijn contract bij PSV snel gaan verlengen. Technisch manager John de Jong maakte op de nieuwjaarsreceptie bekend dat PSV een mondeling akkoord heeft bereikt met de rechtsback over een contract tot de zomer van 2021. In dat contract wordt ook een optie opgenomen voor een extra jaar.

Teze maakte dit seizoen zijn debuut voor het eerste elftal als invaller in het competitieduel tegen PEC Zwolle. De verdediger viel bovendien op in het uitduel tegen BATE Borisov in augustus. Teze kreeg in de slotfase een gele kaart toen hij als wisselspeler op de bank zat en zijn debuut in het eerste elftal nog moest maken.




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan mondeling bate borisov hendrix jong nieuwjaarsreceptie pec wisselspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Vervanger van Dumfries, en een goede vervanger (zit ook vaak niet voor niks op de bank). Aangezien ik verwacht dat Dumfries heel snel zal vertrekken (komende zomer of over een jaar in de winter) is het wel van belang dat Teze wat meer vlieguren gaat maken. Daarom nog steeds jammer dat we uit de beker zijn, want dat was de perfecte ervaringsomgeving voor hem.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Dumfries vertrekt komende zomer niet. En al helemaal niet volgende winter. Zomer van 2020 is hij weg.
+1/-1

5 jaar geleden
Nu al zeer indrukwekkend in de eerste divisie. In 13 wedstrijden al 3 keer gescoord en 4 assists. En dat voor een rechtsback.

Daarnaast had Jong PSV dit seizoen met hem in 13 wedstrijden 27 punten. Zonder hem in 7 wedstrijden slechts 6 punten.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje