Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano uitgeroepen tot beste voetballer van Noord- en Midden-Amerika

15 januari 2019 18:50 - CONCACAF

Hirving Lozano is uitgeroepen tot de beste voetballer van Noord- en Midden-Amerika van afgelopen jaar. Dat maakte de CONCACAF dinsdag bekend. Voor de vleugelaanvaller is het de eerste keer dat hij verkozen is tot beste voetballer. In 2016 en 2017 eindigde hij nog op de tweede plek in de uitverkiezing.

Meer op CONCACAF


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
8 maanden geleden
Ja, je zou met naam 'Mexico' het er niet mee eens zijn :)
8 maanden geleden
Ik ken lozano al van zijn tijd in Mexico. Terechte winnaar.
8 maanden geleden
Laat Napoli maar weer 10 miljoen meer bieden. Dit is zeer goed voor het opdrijven van de prijs.
8 maanden geleden
IIg goed voor de prijskaartje, helaas oooo zo belangrijk geworden.
 
8 maanden geleden
Heb jij je bekende analyse er weer op los gelaten?
 
8 maanden geleden
Mijn simpele analyse is dat Chucky met kop en schouders boven Jorrit uitsteekt. Met name op het gebied van voetballend vermogen. Dat laatste ontbreekt namelijk bij Jorrit.
8 maanden geleden
die mag onder 100 miljoen niet weg of we moeten er een doorverkooppercentage van zeker 60% opzetten
8 maanden geleden
Als het om de toekomstige transfer van Lozano gaat schiet altijd diezelfde gedachte door mijn hoofd "Wat had Ajax gedaan?". Ook bij zo'n nieuwsbericht denk ik als eerst "Wat zou Ajax wel niet vragen als ze hoorde dat ze de beste voetballer van Noord- en Midden-Amerika in hun selectie hadden". Geloof me nou, Ajax vraagt voor zo'n speler 80 miljoen (en krijgen dat ook). Wij komen dalijk uit op 30-35. De 'naam' van Ajax kan nooit de volledige verklaring voor dit verschil zijn. Er komt ook een stukje lef bij kijken van de verkopende partij. Ik denk dat PSV daar nog stappen in kan zetten.
 
8 maanden geleden
Bluffen ligt niet in de aard van PSV. Bij Ajax kunnen ze doodleuk doen alsof ze een bod van 50 miljoen op Bazoer of Dolberg geweigerd hebben. En zo'n speler een half jaar later tevreden voor 16 miljoen verkopen. PSV zou zich schamen en Ajax denk blij dat ze meer dan het maximale eruit gehaald hebben.
8 maanden geleden
Zie er bij PSV anders weinig van.......Als hij zo goed was moet hij elke wedstrijd het verschil kunnen maken, en dat is dus niet zo!
 
8 maanden geleden
Als elke wedstrijd betekent een wedstrijd op elk niveau dan laat Lozano het nu al op hoog niveau zien. Als elke wedstrijd betekent altijd dan zit daar nog wat fluctuaties in. De potentie en dreiging van Lozano is wel altijd zichtbaar.

Met droge ogen durven beweren dat je er überhaupt weinig van ziet doet ernstig twijfelen aan je inzicht.
 
8 maanden geleden
ik weet niet of je ooit de wedstrijden in het stadion ziet, maar wat ik zie is een hoop geduikel en volgens mij is ook van Bommel daar niet zo gecharmeerd van gezien het feit dat ie nogal eens gewisseld wordt
 
8 maanden geleden
The fonz was wel cool in de serie. Als voetbal analist kan die zo bij studio ajax aanschuiven :)
 
8 maanden geleden
Volgens mij is TheFonz1 die supporter op de Noord-tribune die altijd fluit als er een pass niet aankomt.

Als je de kwaliteiten van Lozano niet kan zien, is een ander vak wellicht een optie. Sommige plekken in het stadion hebben immers wat minder zicht.
 
8 maanden geleden
Je hebt duidelijk moeite met het accepteren van andermans meningen.
 
8 maanden geleden
toevallig sta ik op vak U, en toevallig kijk ik al PSV sinds halverwege de jaren 60 !! dus ga me niet vertellen dat ik er geen kijk op zou hebben.( ik heb echt wel veel betere voetballers voorbij zien komen...... Mijn mening is gewoon dat de kwaliteit van de mexicanen schromelijk overschat worden, that's all !!:-)
 
8 maanden geleden
Mertens en Dzsudzsák b.v. zijn vele betere vleugelaanvallers dan Lozano. Beide spelers zorgen voor veel meer dreiging.
 
8 maanden geleden
Dries Mertens presteerde het bij PSV om alleen in thuiswedstrijden thuis te geven. Ben je dat vergeten?
 
8 maanden geleden
Presteerde NIKS buiten Eindhoven. PSV speelde continu met 10 man.
 
8 maanden geleden
Kun je dat op de een of andere manier onderbouwen of gaat het hier slechts om jouw mening?
 
8 maanden geleden
Veel dreigender? Santa, het spijt me maar ik kan je inzake Lozano niet meer serieus nemen.
 
8 maanden geleden
Is het überhaupt relevant wat/ wie jij serieus neemt? De vraag stellen, is de vraag beantwoorden......
 
8 maanden geleden
Het moge duidelijk zijn dat jij en the Fonz tot nu toe de enigen hier zijn die een dergelijke mening toebedeeld zijn. Bij alle onderwerpen over Chucky kom ik gemiddeld een hele andere mening tegen.
 
8 maanden geleden
Probeer het eens: Heeft Lozano een goede techniek en passeerbewegingen, is hij tweebenig en fysiek sterk, beschikt hij over voetbalintelligentie? Juist......
 
8 maanden geleden
En ondanks al zijn beperkingen is hij continu dreigend. En niet alleen omdat hij continu de keeper opjaagt. Met al zijn gerommel en gedraai creëer hij verdomd veel kansen voor zichzelf om over zijn goals maar te zwijgen. Hoe kan het dat hij veruit de gevaarlijkste PSV’er is? Zijn cijfers liegen er toch niet om of wel?
 
8 maanden geleden
Dat is dus een misvatting. Lozano is helemaal niet constant dreigend. Dat is juist zijn manco. Je ziet Lozano alleen als hij scoort en kansen creëert hij al helemaal niet. Alleen om die reden is het nogal onzinnig om te doen alsof Lozano de gevaarlijkste PSV'er is. Hoe vaak zie je een geslaagde actie bij Lozano? Zie je hem wel eens z'n directe tegenstander passeren? Bergwijn en Angeliño (de linksback) zorgen voor (veel) meer dreiging dan Lozano.
 
8 maanden geleden
Laat maar Santa. Het is goed. Ik blijf groot fan van Chucky en houdt ook de komende maanden de Nederlandse analisten goed in de gaten over wat ze zeggen over de diepgang en dreiging die hij continu heeft.
 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Is het echt zó moeilijk om de mening van een ander te accepteren? Blijkbaar ben je niet bekend met het 'fenomeen' discussiëren. Daarnaast is de mening van welke analist dan ook net zoveel waard als de jouwe, dus dat zegt ook niets.
 
8 maanden geleden
Ik heb een geheel andere mening en laat het daarbij. Zoals ik dat over menig ander speler ook heb. Ieder zijn eigen favorieten.
 
8 maanden geleden
Voortaan luisteren we hier allemaal naar King Santa. Want schijnbaar is jouw mening, hoe afwijkend ook van een overgrote meerderheid, in ieder geval de absolute waarheid. Het is vooral de manier waarop je die denkt neer te kalken die me doet lachen. Believe in yourself!
 
8 maanden geleden
Precies dit dus. Je hebt dus duidelijk moeite met mensen die er een andere mening op nahouden. Wat doe je dan op een discussieplatform?
 
8 maanden geleden
Ik heb geen enkele moeite met een andere mening, zeker als deze goed onderbouwd wordt met valide argumenten. Waar ik zeer grote moeite mee heb is jouw manier van communiceren. Je oppert het woord ‘discussieren’ maar laat je daarvoor wel ruimte? Je had het al eens over een Ajax ‘fobie’ omdat ik inderdaad heel vaak Ajax (onze enige concurrent!!) meeneem in mijn verhaal. Is dat ruimte latend voor een discussie of veroordelend? Wat je hierboven zegt over de mening van analisten of die van mij is ook zoiets. Ik neem aan dat ik ook dat verkeerd begrijp? Is dat jouw manier van het ‘voeden’ van een discussie?
 
reactie verwijderd

 
8 maanden geleden
Heb je überhaupt de onderbouwing v.w.b. mijn mening inzake b.v. Lozano gelezen? Er valt niet zoveel te discussiëren over het feit dat je vaak over Ajax begint. Je begeeft je op een discussieplatform en je zegt doodleuk dat je iemands mening niet serieus neemt. Nogmaals: Wat doe je hier dan?
 
8 maanden geleden
Als ik jou inzake Chucky niet meer serieus neem dan moet ik hier maar weg gaan? De mooie wereld rondom PSV draait om meer dan wat jij en ik van Chucky vinden.
 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Niemand zegt dat je weg moet gaan. Resumé: Je bent het niet eens met mijn duidelijk onderbouwde mening over Lozano. Jouw reactie: "het spijt me maar ik kan je inzake Lozano niet meer serieus nemen. Voortaan luisteren we hier allemaal naar King Santa. Want schijnbaar is jouw mening, hoe afwijkend ook van een overgrote meerderheid, in ieder geval de absolute waarheid. Het is vooral de manier waarop je die denkt neer te kalken die me doet lachen. Believe in yourself!" Als klap op de vuurpijl beklaag je je over mijn manier van discussiëren. Dat is niet alleen volstrekt misplaatst, maar vooral de wereld op z'n kop.
 
8 maanden geleden
Het moge duidelijk zijn dat jij en the Fonz tot nu toe de enigen hier zijn die een dergelijke mening toebedeeld zijn. Bij alle onderwerpen over Chucky kom ik gemiddeld een hele andere mening tegen.
 
8 maanden geleden
Je hebt gelijk: Lozano is een vrij matige vleugelaanvaller, die nogal wordt overschat. Natuurlijk werkt hij hard, is hij snel en scoort ie makkelijk, maar met name in balbezit is het niets bijzonders. Ga maar na: Matige techniek, geen passeerbewegingen, niet tweebenig, fysiek zwak en Lozano loopt niet bepaald over van voetbalintelligentie. Bergwijn en Angeliño bijvoorbeeld hebben (veel) meer talent, terwijl vleugelaanvallers als Mertens en Dzsudzsák destijds veel dreigender waren dankzij hun acties.
 
8 maanden geleden
@Tony en @Santa. Ik heb jullie discussie gelezen en kan jullie beide meningen deels wel volgen. Als je puur naar de techniek van Lozano kijkt dan is die van Bergwijn wel iets verfijnder en beheersder. Maar de kwaliteit van Lozano is, naar mijn mening, juist zijn winners-mentaliteit en zijn snelheid. Hij wordt niet voor niks zo vaak getrapt, dat is omdat hij aan zijn tegenstanders drijgt te ontsnappen. Door zijn snelheid in de omschakeling heeft hij vaak veel ruimte. Die creert hij zelf, en in het afmaken vind ik hem wel zeer goed. Daarnaast wil ik graag opmerken dat ik Lozano al een tijdje net iets te geforceerd vind spelen, omdat hij zo zich zo graag wil bewijzen. Ik had het idee dat hij vorig jaar net iets losser speelde waardoor zijn techniek er beter uit kwam. Elke speler heeft zijn eigen kwaliteit, en een Lozano op de counter is naar mijn mening een zeer gevaarlijke speler.
 
8 maanden geleden
Als je een simpele analyse op Lozano los laat blijkt dat hij de meeste dreigende speler van psv is. Zijn basis techniek is op orde. De verfijnde techniek is er iets minder, maar dat compenseert die duidelijk met balcontrole op hoge snelheid.

Veruit de beste meeste gevaarlijke aanvaller van de Eredivisie. Is deze simpele analyse zo moeilijk @Santa?
 
8 maanden geleden
Ho ho ho, Santa Croix is comming to town, Waarom zouden wij Chucky ophemelen broeders? Dat doen andere clubs toch niet met hun (gehypete;-) sterren?
 
8 maanden geleden
Snap je punt. Maar ophemelen zoals bij de snavels gebeurt is iets heel anders.
 
reactie verwijderd

8 maanden geleden
Verhoogt zijn marktwaarde weer...Napoli kom maar op.

Laatste nieuws