Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis gelijk tegen MVV

21 januari 2019 21:53

Jong PSV heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop niet weten te winnen. Net zoals vorige week tegen Jong Ajax speelde het ook tegen MVV met 2-2 gelijk. Jong PSV begon slecht aan de wedstrijd, omdat na achttien seconden de Limburgers al op voorsprong wisten te komen. Via een benutte strafschop van Matthias Verreth kwam PSV al snel weer op gelijke hoogte, maar vlak voor rust kwam MVV met 1-2 voor.

Een kwartier na rust maakte PSV via een doelpunt van Joël Piroe opnieuw gelijk. Toen twintig minuten voor tijd MVV bovendien met tien man kwam te staan, rook Jong PSV haar kans om de overwinning uit het vuur te slepen. Via Zakaria Aboukhlal kwam het ook heel dicht bij, maar gescoord werd er niet meer.

Door het gelijke spel is Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie wel een plekje gestegen. De ploeg van Dennis Haar staat nu op de zesde plek. Tegenstander MVV is de nummer veertien.




Tags

jong aboukhlal matthias piroe rook seconden verreth vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik kan de hele discussie over Emmen - PSV niet meer vinden terwijl daar wel 86 posts instonden. Of maak ik nu een foutje ?
+2/-2

 
5 jaar geleden
Ja hij is verdwenen uit de lijst maar volgens mij kan je hem terughalen. Klik op nieuws, wedstrijden, eredivisie en dan emmen-psv
+1/-0

 
5 jaar geleden
@NeedPants, dank, en ja het klopt. Alleen zo ver verstopt had ik alleen nog gegevens over de wedstrijd verwacht, en geen post meer.
+1/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Natuurlijk waren de omstandigheden niet optimaal, maar wát een vreselijk slecht niveau. Het had weinig met voetbal te maken en het leek meer een wedstrijdje wie het meeste balverlies kon lijden. Geen enkele speler van PSV 2 maakte een goede indruk.
+1/-0

5 jaar geleden
Jong PSV mist momenteel winnersmentaliteit . Ik zie ook totaal geen druk uitoefenen.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Want verder is er genoeg kwaliteit?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage