Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn in nadrukkelijke belangstelling van Manchester United'

22 januari 2019 08:25 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat Steven Bergwijn in de nadrukkelijke belangstelling staat van Manchester United. De Engelse topclub raakt steeds meer overtuigd van de vleugelaanvaller van PSV en stuurde afgelopen zondag scouts naar FC Emmen - PSV. Manchester United heeft Bergwijn inmiddels al meerdere malen bekeken.

Ook Internazionale is onder de indruk van de kwaliteiten van Bergwijn. Een delegatie van de Italiaanse club komt binnenkort naar Nederland. Naast Manchester United en Inter zouden meer clubs in de starthouding zitten om de aanvaller komende zomer binnen te halen.

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Deze winter never nooit laten gaan. Ik vraag me zelfs af of het niet beter is voor Steven om na dit seizoen nog een jaartje in Eindhoven te blijven. En dan in de zomer van 2020 als ster van de eredivisie vertrekken. Dan kom je toch net anders binnen bij je nieuwe club. Als hij komende zomer naar United vertrekt en hij neemt twee ballen verkeerd aan belandt hij op de bank en daar kom je niet meer vanaf.
 
8 maanden geleden
@Shevchenco, Ik denk dat veel afhangt van wat hij tijdens de NationsLeague halve finale en Finale doet. Piekt hij dan met een aantal mooie acties dan gaat de prijs zo ver omhoog dat hij niet meer te houden is. Maar ik denk ook dat nog een jaar blijven beter voor hem is. Hij komt me tav zijn planning trouwens verstandig over, dus best grote kans dat hij dat ook gaat doen.
8 maanden geleden
Bergwijn is absoluut nog niet klaar voor een stap hoger. Hij moet veel meer brengen want doorgaans zie je hem veel te weinig voor wat betreft geslaagde acties, doelpogingen en assists. Daarnaast heeft Bergwijn in Europees verband nog helemaal niets laten zien. De enige speler die echt klaar is voor een stap hoger is Angeliño.
 
8 maanden geleden
Ja want die heeft heel wat laten zien, das dus flauwekul, Lozano heeft veel meer laten zien dan beide, en toch vinden velen Lozano nog niet genoeg hebben laten zien.
 
8 maanden geleden
Angeliño behoort vrijwel elke wedstrijd (ook tijdens z'n eerste seizoen in de CL) tot de beste spelers aan PSV-kant. Hij heeft alles wat een goede voetballer moet hebben: Hoge handelingssnelheid, fysieke kracht, snelheid, uitstekende tecniek, voetbalintelligentie, goede traptechniek én een prima werkethos. Wat heeft Lozano behoudens wat doelpunten laten zien? Matige, overschatte speler met niet bijster veel talent.
 
8 maanden geleden
Jij hebt wel persoonlijke hekel aan Lozano he. Of ligt dat aan mij?
 
8 maanden geleden
Je hebt moeite met gefundeerde kritiek op Lozano?
 
8 maanden geleden
Je verkondigd alleen maar de zelfde flauwekul dag in dag uit.

Ik begin toch ook niet elke dag over het feit dat Jorrit direct uit de basis moet omdat die 0,0 toevoegd.
 
8 maanden geleden
Waarom begin je over Hendrix? Die heeft niets met deze discussie te maken en wordt ook door niemand genoemd, in tegenstelling tot Lozano.
 
8 maanden geleden
Dit topic gaat over bergwijn en jij haalt er Angelino bij. Daarnaast loop je alleen maar over lozano te mekkeren.

Selectieve verontwaardiging en selectief geheugen?
 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Het topic gaat over een eventuele stap hogerop voor Bergwijn. Dat is echter niet aan de orde, terwijl Angeliño wél klaar is voor een volgende stap. Relevant dus om in deze discussie Angeliño te noemen, terwijl iemand anders over Lozano begon. Heb je trouwens ook nog een mening over Bergwijn?
 
8 maanden geleden
Jorrit kan absoluut niet hoger op en is psv eigenlijk al te hoog gegrepen. Dus dat ik begin over Jorrit is dan ook on topic.

Inzake bergwijn: Die maakt een goede ontwikkeling door. Vorig haar schoot hij nog elke poging blind over dat is er nu uit. Die moet alleen nog wel seizoen langer blijven
 
8 maanden geleden
@Sosa, het lijkt er ben ik bang op dat je niet veel verstand van voetbal hebt met de manier waarop je over Hendrix oordeelt. "Balletje breed" is een veel gebruikte term bv. van jou, weet je misschien waarom dat ook nodig is, heb je je verdiept hoe van Bommel over voetbal denkt, bv over middenvelders in de tactiek die Bommel voorstaat? Misschien dat als je kritiek hebt op de uitspraken van @santacruz, je misschien ook maar eens in de spiegel moet kijken.
 
8 maanden geleden
@pvh, ik ben idd van mening dan Jorrit tikkie breed een harde werker is en niet meer en niet minder.

Dat je een harde werker nodig hebt op het middenveld ben ik met je eens.maar de eeuwige verheerlijking die menig PSV supporter heeft gaat mij te ver.

Vind jij net als santa dat die afgelopen zondag een goede pot speelde dan? Heb jij zelf gevoetbald en beetje op niveau?
 
8 maanden geleden
Ik geloof dat niemand zondag uitblonk, wat jij? Op niveau? Wel iets ja. Maar ik ben benieuwd op het antwoord op mijn vraag of je je in de speelwijze die van Bommel hanteert verdiept hebt? Zoja, zou je moeten begrijpen dat Hendrix een puike prestatie dit jaar levert op wat Bommel van hem verlangt(ik persoonlijk verheerlijk liever geen spelers). En niet alleen hij, er zijn meerdere spelers die dat doen. En ik denk dat Hendrix wel degelijk een treetje hoger kan gezien zijn niveau dit jaar, maar je moet het wel zien.
 
8 maanden geleden
Hendrix is een harde werker, zonder schot in de benen.kiest te vaak voor tikkie terug of breed. Vertraagd het spel heel vaak. Staat lucht te dekken. Maar je moet het wel willen zien.

Maar ik heb niets tegen Hendrix,ik heb er alleen een schurft hekel aan dat mensen puur en alleen op de man spelen zoals bij guti, pereiro, bergwijn en Lozano gebeurt. vervolgens gaan die zelfde supporters roepen dat Hendrix en Rosario goed speelde afgelopen potjes ... Kom op man. Rosario is al maanden uit vorm, wat te verwachten is van iemand die net basis speelt.


Jorrit speelt al 6 jaar in het eerste en maakt geen stap vooruit en zit nog niet vast bij oranje..
 
8 maanden geleden
De opmerkingen "vertraagt het spel heel vaak" en "staat lucht te dekken" @sosa, doet mij vermoeden dat je dan niet begrijpt wat Bommel nou net graag wil dat Hendrix(en mede-controlerende middenvelder Rosario) op bepaalde momenten moet doen. Met 'een balletje breed vertraag' je het spel niet noodzakelijkerwijs maar kun je een tegenstander uit de tent lokken de verdedigende posities te verlaten. En met 'lucht dekken' kun je een tegenstander verleiden juist een pass te geven aan een medespeler waar je juist al op anticipeert. Van Bommels' gedachten ten voeten uit.
 
7 maanden geleden
Amen, als je niet begrijpt dat af en toe 'voor de man dekken' en passrichtingen afdekken slim voetbal en tactiek kan zijn dan heb je echt weinig van voetbal begrepen. En dan vraag ik me sterk af of je weleens op niveau over voetbal nagedacht hebt. Echt stuitend je verhalen sosa. En dan steeds jezelf 3 likes geven en andere unlikes, dat is wel wat triest he. Overigens ben ik het ook niet eens met alles wat Santa zegt, verre van zelfs.
 
7 maanden geleden
Op basis waarvan trek jij conclusies inzake likes en dislikes. Beetje sneu dit
 
7 maanden geleden
@Pvh: hierbij een aantal Opta gegevens, wat mij betreft interessant bij deze inmiddels off-topic discussie.

Van Hendrix’ zijn schoten (11 dit seizoen) is 73% (!!) naast of over. Schone (38%), Vilhena (39%, met structureel meer pogingen) en Frenkie de Jong (47%) scoren hierin beduidend beter terwijl Jordy Clasie (62,5%) ook bekend staat als een middenvelder zonder angel.

Inzake passnauwkeurigheid: Hendrix (84%) versus Schone (90%), Frenkie (92%), Rosario (88%), Vilhena (83%) en Clasie (89%). Passnauwkeurigheid op helft tegenstander: Hendrix (80%) versus Schone (84%), Frenkie (90%), Vilhena (77%), Clasie (86%) en Rosario (86%).

Ratio gewonnen/ verloren duels: Hendrix (56,8% winst) versus Frenkie (64,2% winst), Schone (43,6% winst), Vilhena (49,5% winst), Clasie (48,4% winst) en Rosario (57,3% winst). Hierbij dient wel aangetekend te worden dat Jorrit beduidend meer duels aangaat dan zijn ‘concurrenten’.

Aantal intercepties: Jorrit (26) versus Frenkie (27), Schone (17), Vilhena (18), Clasie (32) en Rosario (18). Zijn dribbels zijn qua succes best in class maar het dribbelt beduidend minder dan zijn ‘concurrenten’.

Benieuwd naar je/jullie conclusie(s).
 
7 maanden geleden
Beste tony, dat zijn de zelfde statistieken die ik voor ogen had. Ik snap blijkbaar net zo weinig van voetbal als dat de statistieken uitwijzen. Dank je wel voor uitzoeken!!

Zouden er ook statistieken zijn inzake de continue dreiging van Lozano?
 
7 maanden geleden
@Sosa: Inzake Chucky, ik heb de OPTA cijfers bekeken. Met name zijn passingsnauwkeurigheid moet verbeteren maar verder komt hij heel goed uit de vergelijking met spelers van onze concurrenten. Hoor graag reacties

Goals + assists: Luuk (20), Tadic (19), Bergwijn (17), Chucky (17), Ziyech (17), Berghuis (13), Neres (8), Larsson (8)

Qua doelpogingen nummer 4 van NL (na Ziyech, Luuk de Jong en Bryan Linssen). 55% van zijn schoten is op doel (45% naast of over) terwijl hij 11 doelpunten maakt uit 47 schoten (23,4% raak). De nummer 1 op de lijst (Ziyech) schiet 15,3% raak, Luuk de Jong (nummer 2) 27,2% raak en Linssen 12,2% raak.

Kansen gecreerd: Ziyech (55), Tadic (45), Chucky (37), Bergwijn (34), Larsson (26), Neres (10)

Succesvolle voorzetten: Bergwijn (31% uit 16), Chucky (30% uit 57), Ziyech (20% uit 49), Larsson (17% uit 18), Tadic (16% uit 91), Neres (14% uit 21).

Succesvolle dribbels: Neres (68% uit 40), Chucky (65% uit 60), Bergwijn (63% uit 79), Larsson (58% uit 64), Tadic (54% uit 39), Ziyech (39% uit 89)

Qua passing nauwkeurigheid: Bergwijn 85%, Neres 84%, Larsson 82%, Berghuis 80%, Chucky 76%, Tadic 75% & Ziyech 74%.

Duels verloren: Berghuis (46,4%), Chucky (49,6%), Larrson (51,8%), Neres (53,1%), Tadic (55,2%), Bergwijn (57,2%), Ziyech (59,5%).
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Zomaar wat statistieken van dit seizoen:
- Gemiddeld 3.2 schot per eredivisiewedstrijd
- Gemiddeld 0.5 duels per wedstrijd gewonnen
- Tot dusver 8 assists (eredivisie, CL en beker)
- Tot dusver 2 keer man of the match
Niet bijster indrukwekkende cijfers voor een (vleugel)aanvaller, maar niet gek voor een speler die vaak anoniem over het veld dartelt en amper in staat is om tegenstanders te passeren.
 
7 maanden geleden
Santa, de OPTA cijfers zijn ook over dit seizoen. Wat is er mis met die cijfers? Ik begrijp werkelijk niet wat je wilt zeggen. De cijfers die je noemt zou ik graag vergeleken zien worden met wat zijn belangrijkste 'concurrenten' laten zien in NL. Anders kun je er helemaal niets mee. Man of the match: wie bij PSV deelt die prijs toe? Gisteren wordt een Onana man of the match tot ongeloof van veel Ajax -fans om een voorbeeld te noemen. Inzake de assists: is het reeel om beker en CL erbij te halen? De beker heeft hij weinig minuten gemaakt terwijl we in de CL tegen veel betere tegenstanders speelden. Vertekent dat laatste het beeld niet? Welke vluegelspeler uit de NL'se competitie zou tegen dergelijke tegenstanders wel een normale assist geven?
 
7 maanden geleden
De eredivisie is een nogal zwakke competitie en daarom zeggen die cijfers niet zoveel. Het zijn bovendien niet echt bijzondere cijfers, zeker gezien het matige niveau. Wat heeft Lozano in de CL laten zien? Een knap doelpunt tegen Inter en een geluksgoal tegen Tottenham. That's it. Spelers die de eredivisie ontgroeid zijn, laten dat op een hoger niveau (zoals CL, WK/ EK) zien. Dat hebben Lozano en Bergwijn niet bepaald gedaan.
 
7 maanden geleden
Zomaar wat voorbeelden:
- PSV – Willem II (1-9-2018): Prachtige uithaal in de kruising
- Roda – PSV (18-4-2018): Schitterend afstandsschot dat in de kruising belandt
- Vitesse – PSV (5-12-2015): Na een goede borstaanname schuift Hendrix beheerst de winnende treffer binnen
- Heracles – PSV (15-12-2018): Prachtige assist vanaf het middenveld waarmee Hendrix Bergwijn vrij voor de keeper zet
- Barcelona – PSV (20-09-2018): Fraaie volley-pass vanaf het middenveld waarmee hij Lozano de diepte instuurt
- NAC – PSV (20-08-2017): Met een bekeken schuiver van buiten de zestien brengt Hendrix PSV op 1 – 4
- Zwolle – PSV (20-08-2016): Met een goed afstandsschot brengt Hendrix de stand op 0 – 2
- Excelsior – PSV (27-01-2016): Wederom een mooie knal die in de kruising belandt
Niet slecht voor een controlerende/ verdedigende middenvelder, die je natuurlijk vooral op z’n primaire taken moet beoordelen, en die voert Hendrix, net als Rosario, meer dan prima uit.
 
7 maanden geleden
Santa, veel dank voor je opsomming. Om heel eerlijk te zijn, is was ze vergeten maar dit alles zal te maken hebben met het feit dat ik een 'momentum' jongen ben. Dat laatste heeft Jorrit zeker niet op punten als goals en assists. Uit de OPTA cijfers kunnen we toch allemaal opmaken dat Hendrix bar weinig scoort, ook vergeleken met zijn grootste concurrenten in NL? Dan kun je allerlei goals gaan opnoemen maar is dit alles in 6 VOLLE seizoen Eredivisie? Gezien het feit dat 73% (!!!!!) naast of over is, kun je nagaan hoelang de lijst van 'ketsers' is...... Hendrix was het ultieme voer voor Luc Nilis volgens mij als ik zo deze cijfers nogmaals overdenk. Wil je zeggen dat de OPTA cijfers liegen? Ik persoonlijk krijg steeds meer het idee dat clubs en bondscoaches wel degelijk serieus naar deze cijfers kijken. Er wordt niet voor niks een mega bedrag voor Frenkie die Jong betaald en het is niet voor niks dat juist Bergwijn en Lozano als enige PSV'ers 'HOT' lijken. Dan kun jij vinden dat ze er niet aan toe zijn maar geloof me: ze vertrekken als de juiste poen geboden wordt ondanks dat jij en ik er ongetwijfeld iets van zullen vinden.
 
7 maanden geleden
Nogmaals: Het is onzinnig om een verdedigende/ controlerende middenvelder te beoordelen op goals en assists. Daarnaast heeft Hendrix pas sinds vorig seizoen een basisplaats bij PSV. Als je de voetballer Hendrix analyseert, zie je een middenvelder met een goede basistechniek, duelkracht, winnaarsmentaliteit, prima arbeidsethos en voetbalintelligentie. Dat laatste zag je o.a. bij de steekpasses op Bergwijn en Lozano. Als Lozano en Bergwijn zouden vertrekken, wil dat natuurlijk niet zeggen dat ze klaar zijn voor een stap hogerop. Zeker in de voetbalwereld regeert het opportunisme, net als gebakken lucht. Bergwijn en Lozano laten gemiddeld per wedstrijd veel te weinig zien, om maar te zwijgen over hun prestaties in de CL.
 
7 maanden geleden
@Santa: mbt basisplek/ Jorrit: fair punt echter hij heeft meer dan 100 wedstijden in PSV 1 gespeeld inmiddels. Heb je zijn OPTA cijfers bekeken? Deze zijn echt vele malen breder dan alleen assists en goals, ik rep er niet eens over in die post alleen dat zijn 'schotzuiverheid' echt veel beter moet. Zijn score hier is bedroevend! Ik heb mijn historische posts over Hendrix nog eens teruggezocht en regelmatig repte ik over 'dom' balverlies op de helft van de tegenstander. Uit de OPTA cijfers blijkt dat Hendrix low quartile is inzake passnauwkeurigheid. Pure 'verdedigende' cijfers zijn GOED maar als er ook maar 1 voetbalaspect komt bij kijken zie je Jorrit zijn scores naar de onderkant van de peergroup zakken. Dat is toch een gegeven of wil je zeggen dat deze cijfers liegen of niet waar zijn? Ik durf inmiddels zelfs te stellen dat Pablo Rosario een verfijnde uitvoering van Jorrit is. Ik snap Koeman zijn keuze ook meer en meer om voor Pablo te kiezen.

Inzake de laatste zin van je vorige post: had jij verwacht dat Bergwijn en Chucky tegen Barca, Spurs en Inter zouden uitblinken? Ik ben in Barcelona geweest waar beide heren continu dreigend waren. Ze waren een plaag voor de Barca verdediging tot het strafschopgebied. De scherpte op de laatste meters ontbrak. Zelfde gold trouwens voor Luuk de Jong!!!!!! Typisch van een talent op de Nederlandse velden. Du moment dat de tegenstand serieus wordt zie je dat ze aardig kunnen ballen maar voor het grote werk nog tekort komen. Denk aan Memphis of andere talenten. Continu zie je een terugkerend beeld. Persoonlijk denk ik ook dat beiden nog tekort komen voor de echte top MAAR ze gaan verkassen naar een veel grotere competitie en club dan Nederland/ PSV.
 
7 maanden geleden
Honderd keer voor PSV 1 uitgekomen, is niet hetzelfde als 100 basisplaatsen. Dat jij in het verleden over dom balverlies van Hendrix berichtte, is natuurlijk niet relevant (dat waren immers jouw persoonlijke constateringen), net als jouw stelling inzake Rosario. Daarnaast moet je in ogenschouw nemen dat Hendrix veel in balbezit komt en veel passes verstuurt. Dat maakt de kans op balverlies uiteraard groter. En nogmaals: Je moet een controlerende/ verdedigende middenvelder vooral op z’n primaire taken beoordelen. In dat opzicht scoort Hendrix een dikke voldoende, terwijl hij ook wel eens scoort en assists geeft.
Niemand verwacht dat spelers van PSV tegen topploegen in de CL uitblinken, maar PSV’ers die klaar zijn voor een stap hoger, zouden wel op z’n minst een redelijk niveau moeten halen in de CL. Dat hebben Bergwijn en Lozano duidelijk niet gedaan, in tegenstelling tot b.v. Schwaab, De Jong, Viergever en vooral Angeliño.
 
7 maanden geleden
In wedstrijden waarin PSV de onderliggende partij is zullen in de regel dergeljke jongens eerder uitblinken dan de voorhoede spelers die veel minder dan normaal in balbezit zullen komen of mischien wel niet eens bereikt zullen worden. Keepers blinken in de regel ook in dergelijke wedstrijden eerder uit dan in een wedstrijd waarin je als PSV 60% in balbezit bent. Dat Hendrix veel in balbezit komt etc etc is correct echter dat zie je bij zijn 'peergroup' ook. Opvallend daarbij is juist dat Jorrit beduidend slechter scoort inzake nauwkeurigheid dan zijn 'peers'. Alleen Vilhena scoort slechter! Santa, sorry maar die cijfers spreken voor zich. We kunnen hier nog uren over en weer gaan schrijven en de rest toe laten kijken in een soort van bitch fight maar ik pas daarvoor. Ik basseer me puur op deze cijfers en trek mijn conclusies. Wil wel nogmaals benadrukken dat Hendrix zeer goed scoort op de verdedigende aspecten, beduidend beter dan ik had verwacht. Fijne dag/ weekend.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Dat maakt de prestaties van spelers als De Jong, Schwaab, Viergever en Angeliño niet minder. Lozano en Bergwijn kwamen ook in de CL vaak genoeg aan de bal, maar deden er doorgaans bar weinig mee.
Iedereen is in staat om de kwaliteiten van spelers te beoordelen, net als hun wedstrijdprestaties. Kale statistieken op zich geven lang niet altijd een goed beeld omdat daarbij géén rekening wordt gehouden met omstandigheden en andere factoren. Nogmaals: Hendrix scoort een dikke voldoende voor wat betreft zijn primaire taken als controlerende/ verdedigende middenvelder. Spelers met winnaarsmentaliteit en duelkracht zijn bovendien goud waard, zeker op het middenveld. Om die reden is het onverstandig om Hendrix te vervangen door Gutiérrez aangezien laatstgenoemde veel minder duels wint door een gebrek aan duelkracht en winnaarsmentaliteit.
 
7 maanden geleden
Hoe vaak laat hij dit zien dan?? Die geweldige trap zijn wij wekelijks 5-6x?
 
7 maanden geleden
Okee, mooie streep van Hendrix, als sup van PSV ben ik ook sup van Jorrit, maar om nou die ene streep bij deze discussie te halen? bietje flauw, Dat angeliño klaar is voor het grotere werk ? ook flauw, dat ieder een mening kan hebben ? Helemaal niet zo flauw, maar ik vind wel om onze eigen spelers die notabene ieder op een ander positie spelen te gaan vergelijken daar waar het hier om Bergwijn gaat belachelijk, een ieder die claimed zijn eigen mening te mogen hebben moet ook zo moedig zijn de mening van een ander ook te accepteren, dus hoe DOM je het ook vind, anders moet je de discussie niet aangaan, das mijn mening, af en toe wat humor kan natuurlijk geen kwaad.
 
7 maanden geleden
Die ene streep? Het zijn er meer (zie mijn opsomming). Als je kijkt naar de kwaliteiten van Angeliño en zijn prestaties in vrijwel alle duels tot dusver dit seizoen, begrijp je dat hij absoluut hogerop kan.
 
8 maanden geleden
Je hebt de afgelopen tijd @sosa continu Hendrix erbji gesleept in een topic zonder dat het überhaupt over hem ging. Iets met een pot en een ketel?
 
8 maanden geleden
Ja correct!! Dus jij vind de de persoonlijke aanvallen op Lozano normaal,maar op Hendrix mag dat niet?? Of moet ik het zien?

En wat wil je nu proberen te creëren?
 
8 maanden geleden
Ik deel de mening van @santacruz mbt. Lozano niet. Ik zeg ook niet dat ik dat normaal vind. Ik vind het echter wel komisch dat nou net jij je daar zo druk over maakt.
 
8 maanden geleden
Jeetje man. Santa Cruz je lijkt wel een ongesteld wijf man. Bijna elke dag loop je hier af te geven op lozan. Er gaat geen dag voorbij of je weet wel weer een topic te vinden om je ongenoegen te uiten over Lozano. Lijkt wel een lp die blijft steken man. Word zo langzamerhand vermoeiend dat gezeik over Lozano. Word je nou niet eens moe van jezelf? Nag nag nag nag nag nag.
 
8 maanden geleden
Je weet dat een andere supporter Lozano erbij haalde?
 
8 maanden geleden
Dat iemand anders over begint hoef jij niet nog eens je ongenoegen te uiten over Lozano. Je zoekt Gvd alleen een excuse. Al zou niemand over Lozano beginnen maar ergens in zijn post de letter “L” hebben staan is dat voor jou al genoeg om dat Lozano hate fetisj weer te spuien hier. We weten het zo langzamerhand wel. Jij hebt niets met Lozano. Prima, maar speel nou niet elke keer weer die kut haperende langspeelplaat af. Get a life.
 
8 maanden geleden
Dat iemand anders over begint hoef jij niet nog eens je ongenoegen te uiten over Lozano. Je zoekt Gvd alleen een excuse. Al zou niemand over Lozano beginnen maar ergens in zijn post de letter “L” hebben staan is dat voor jou al genoeg om dat Lozano hate fetisj weer te spuien hier. We weten het zo langzamerhand wel. Jij hebt niets met Lozano. Prima, maar speel nou niet elke keer weer die kut haperende langspeelplaat af. Get a life.
 
8 maanden geleden
Als iemand in een discussie over Bergwijn, Lozano erbij haalt, is het logisch dat er een reactie op komt. Het gaat overigens om gefundeerde kritiek.
8 maanden geleden
Denk dat hij er nog niet klaar voor is. Kijk naar Depay toen hij wegging. Die was al verder dan Bergwijn en hoe moeilijk hij het bij Manchester United had.
gewoon nog een seizoen hier spelen, dan een dijk van een EK spelen met Oranje. Komt hij anders binnen en vangen wij er nog meer voor.
8 maanden geleden
Dit zegt natuurlijk helemaal niets. Doutzen Kroes staat ook vanaf mijn 15e in mijn nadrukkelijke belangstelling.
 
8 maanden geleden
En wij hebben ook belangstelling voor een aantal spelers van MU :-)
8 maanden geleden
Goede speler maar niet constant , net zoals Hirving.
8 maanden geleden
De vraag is niet of Bergwijn klaar is voor een transfer, maar hoe PSV gaat anticiperen op een vertrek na dit seizoen van Zoet, De Jong, Bergwijn en Lozano. Een kampioenschap is in het hedendaagse voetbal een troostprijs, de enig echte prijs is deelname aan de Champions League.
 
8 maanden geleden
@klok-de sethe, ben jij de enige echte klok uit het verleden??
 
8 maanden geleden
Een kampioenschap is een troostprijs??? Hoe kom je daar nu weer bij?
Ik denk juist dat een kampioenschap voor veel spelers de ultieme beloning is voor een jaar hard werken. Dat is toch waar je het met zijn allen voor doet? Ik heb nog nooit iemand gehoord die niet kon genieten van een kampioenschap of dat iemand zegt, "ik wil alleen maar kampioen worden omdat ik dan CL kan spelen!" Buiten dát wordt CL spelen voor Nederlandse clubs steeds en steeds moeilijker. Het is dus op voorhand al geen vaststellend gegeven meer dat PSV elk jaar CL speelt, ook niet wanneer men elk jaar kampioen zou worden.
 
8 maanden geleden
@Raimundo, Klok gaat heel kort door de bocht, maar ik snap zijn opmerking wel. Als PSV bij Ajax aan wil blijven haken is het halen van de CL een must. Helaas zit aan een kampioenschap nu niet meer een prijs tav het spelen in de CL gekoppeld. Maar als PSV dit jaar wint zal ik in ieder geval héél, héél, héél blij zijn !
 
8 maanden geleden
En hoe denkt meneer Klok dan deelname aan de CL te bemachtigen? ;-)
 
8 maanden geleden
Heren, willen jullie dit aub niet aan de grote klok hangen?
8 maanden geleden (gewijzigd)
Deze post kan verwijderd worden. Is dubbel geplaatst op netwerk Ivm een foutmelding.

Die foutmelding komt wel vaak voor op de telefoon. Is dit error bekend bij de moderators?
7 maanden geleden (gewijzigd)
Hartstikke leuk wat wij ervan vinden maar ga van mij uit dat Stevie zal vertrekken als er een club komt waarbij hij een goed gevoel heeft en die de door PSV verlangde prijs betaalt. Wij leven van uitgaande transfers en hebben genoeg niet courante/ probleem dossiers waardoor de transferbalans helemaal niet zo rooskleurig is de laatste jaren. Grote clubs kijken niet voor niks naar Bergwijn. Wisselvallig is hij nog maar zijn progressie is voor een Nederlands talent zodanig dat interesse (voorzichtig) loskomt.

Laatste nieuws