Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Op een gegeven moment hadden we het een beetje moeilijk'

26 januari 2019 22:28

In gesprek met Fox Sports moest Luuk de Jong bekennen dat het niveau in de tweede helft hard achteruit ging bij PSV. "Op een gegeven moment hadden we het een beetje moeilijk. Vooral omdat Groningen heel direct ging spelen. Dat was vooral in de eindfase", aldus De Jong. "In het begin van de tweede helft kwamen we er moeilijk doorheen, terwijl we dat in de eerste helft wel goed deden. We vonden vaak de ruimtes en creëerden veel kansen. Toen lieten we na om 3-0 of 4-0 te maken en krijg je zo'n lullige goal tegen. Toen was de marge weer één."

De Jong ging verder: "In de tweede helft hadden we wel de bal, maar kwamen er niet meer doorheen. We konden de ruimtes niet meer vinden. In de eerste helft deden we dat heel goed. Dit moet beter van ons."

De aanvaller was zelf niet bezig met dat hij zijn honderdste voor PSV kon maken. "Ik zag die statistieken ook voorbij komen. Het zou mooi zijn als je de honderdste maakt, maar dat moet dan maar volgende week gebeuren", zo gaf hij aan.


Tags

jong honderdste creeerden fox groningen lullige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman chelsea diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen nieren obispo puma senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel