Transparent
Inloggen
Sluiten

'Blessure Hirving Lozano lijkt niet ernstig'

27 januari 2019 10:55 - Eindhovens Dagblad

Het lijkt er op dat de blessure van Hirving Lozano meevalt. Dat weet onder meer het Eindhovens Dagblad te melden. De Mexicaan werd in het competitieduel tegen FC Groningen hard geraakt aan zijn hoofd tijdens een kopduel en moest via de brancard van het veld worden gedragen. Lozano is ter observatie de hele nacht in het ziekenhuis gebleven, maar de verwachting is dat hij zondag weer naar huis kan.

Hoe lang de vleugelaanvaller uit de roulatie is en wanneer hij weer volledig kan trainen is nog niet bekend.

Meer op Eindhovens Dagblad


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Zonder Lozano worden we geen kampioen, dus goed dat hij er geen maanden uit ligt.
 
7 maanden geleden
Zonder Lozano geen kampioen beetje overdreven. Donyell Malen is een prima vervanger. Lozano is sneller te vervangen als bv Dumfries of ANgelino. Als die geblesseerd raken heeft PSV een groter probleem.
7 maanden geleden
Gelukkig! Ik hoop dat niet ernstig betekent dattie geen hersenschudding heeft. Knock out wil gelukkig niet meteen zeggen dat er veel schade is. Ik hield iig mn hart vast gisteren. Zou die volgende wedstrijd al kunnen spelen? Ik hoop het, hij was in goeie doen tegen groningen.
 
7 maanden geleden
Mag toch hopen dat we thuis tegen Fortuna Sittard niet afhankelijk zijn van Lozano.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Het minder goed optreden van PSV had te maken met Lozano. Als een speler zo van het veld gedragen gaat worden doet dat wat met je als persoon. Je blijft er mee bezig , zeker als je niet echt weet hoe ernstig het is.Het hoofd van Lozano moest ondersteund worden , dat zegt genoeg . PSV heeft niet zo slecht gespeeld . De hele wedstrijd heb ik nog eens terug gezien ,Sergio Padt heeft veel reddingen moeten verrichten . Bovendien de elleboog die Luuk kreeg had direct bestraft moeten worden. Als je ziet waar Ajax een vrije trap voor kreeg waar een doelpunt uit viel tegen Feyenoord krijg ik steeds meer twijfels bij de VAR.

Laatste nieuws