Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano weer thuis na nacht in ziekenhuis

27 januari 2019 12:30 - PSV.nl

Hirving Lozano heeft het ziekenhuis verlaten en is weer thuis. Dat meldt PSV via haar eigen website. Lozano kwam hard in botsing met zijn tegenstander zaterdagavond en werd ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de FIFA-protocollen zal nu van dag tot dag bekeken gaan worden hoe belastbaar de vleugelaanvaller is.

Meer op PSV.nl
Tags

lozano belastbaar botsing fifa observatie protocollen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Luchtje van opzet wel, rancune, en dat van Luuk was zeer zeker een elleboog, wanneer gaat er iemand opstaan om dit bij/tegen de KNVB aan de kaak te stellen?
+3/-1

 
3 jaar geleden
Zoals ik een paar dagen geleden al zei: Nijhuis is de VAR, als je onderbeen er niet af ligt dan is er niks aan het handje, net zoals de handsbal van v Beek tegen Feyenoord zat die paardeL*L ook achter het scherm....ik weet zeker dat PSV in de top 3 staat van: "Genaaid door de VAR"...
+3/-3

 
3 jaar geleden
Dat roep ik al een tijdje, maar ik werd hier voor calimero uitgemaakt. VAR = Voor Ajax te Redden !!
+3/-2

 
3 jaar geleden
Valt niet veel te redden. Staat 5-2 voor fey, en na 75 min spelen, 0 kaarten. Wanne klassieker zeg.

OT: Blij dat Lozano terug naar huis mag en dat het mee lijkt te vallen. En hij speelde zo goed ivm de weken ervoor. Ik moet overigens wel zeggen dat ik verbaasd was dat dit werd neergezet als ongeluk. Lozano kopt en 2 uur later komt die groninger met zn bol tegen hem aan. Dat is toch gewoon een overtreding? En gezien de hardheid van die kopstoot wel een kaartje waardig. Maar het zal aan mij liggen.
+3/-1

 
3 jaar geleden
zeker na het cadeautje , de vrije trap tegen Feyenoord Dolberg valt heel vaak als een stervende zwaan . Van Persie werd regelmatig flink geschopt , de noppen staan nog in zijn onderbeen maar dat mag En de man van de miljoenen vraagt om een speler een gele kaart te geven
+1/-1

3 jaar geleden
Feyenoord - Ajax = 6-2, ik lach de ballen uit mijn broek ! Ajax heeft in twee ED-wedstrijden nu 10 doelpunten tegen gekregen. Defensief klopt er iets niet, en het zelfvertrouwen zal bij hun wel een flinke dreun gekregen hebben. PSV moet nu opkrabbelen, de 5 punten voorsprong blijven houden, en zich zo naar het kampioenschap voetballen. Het kan !
+2/-1

 
3 jaar geleden
Heeft Barcelona het bonnetje nog ?
+1/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Inderdaad goed artikel. Je moet Lozano ook niet beoordelen met een nadruk op zijn technische balvaardigheid, maar zoals het artikel al schrijft op "veroorzaakt hij met zijn snelheid en dribbels altijd onrust bij de tegenstander". Hij is zo snel en zet zoveel druk op verdedigers dat er gaten in "de bus" komen, waar hij en andere spelers van kunnen profiteren.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Akkoord, hij is snel, werkt hard (waaronder het opjagen van verdedigers) en scoort makkelijk. Maar verder is het niets bijzonders.
+1/-5

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Interessant artikel, dat goed weergeeft wat voor 'lastige' speler Lozano is voor tegenstanders.
+4/-1

3 jaar geleden
Gelukkig valt het mee met de blessure van Hirving . Ben er van overtuigd dat dit de tweede helft tegen Groningen van invloed is geweest. De spelers waren er mee bezig in hun hoofd.Nouri ligt nog vers in het geheugen.
+2/-2

 
En dat snapt onze Santa dus niet want het is geen Ajacied.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Mensen met gefundeerde kritiek zijn ajacieden?
+1/-3

 
3 jaar geleden
@santa, ik vind niet dat je mbt. Lozano het juiste beeld weergeeft. Ik probeer een speler te beoordelen hoe goed(of beter) hij invult wat ervan hem verlangd/opgedragen wordt. Bij Hendrix doe je dat wèl, zoals het hoort. Lozano heeft er al 13 inliggen dit seizoen in de Eredivisie, niet slècht toch? Mbt. tot zijn functionele(!) technische vaardigheid, hij kan uit stilstand met één voetbeweging een tegenstander voorbij lopen, hij vraagt bijna altijd om de bal bij een vrije trap van zeg ca. 35 meter van de goal, hij is daar zeer eager in, en voert dat meestal goed uit. Mij lijkt echter dat hij tot nu toe fysiek wat minder is dan vorig jaar, ik vermoed dat dit ook met zijn WK-deelname te maken heeft. Ik vermoed dat tegen het einde van het seizoen er wel een aantal interessante clubs voor hem interesse hebben, omdat hij gewoonweg veel kwaliteit heeft om op een hoger plan(subtopper Engeland,Spanje) ook succesvol te zijn.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nogmaals: Zijn scorend vermogen is prima, hoewel doelpunten in de zwakke eredivisie niet zóveel zeggen.
Een v/d zwakke punten van Lozano is juist het gebrek aan passeerbewegingen, waardoor je hem zelden op een geslaagde actie kunt betrappen. Het klopt dat hij snel en ijverig is, maar veel voetbalintelligentie heeft ie niet (zie je hem wel eens slimme dingen doen?). Het oogt daardoor vaak nogal armoedig en simpel. Ik kan me niet voorstellen dat Lozano het gaat redden in een significant betere competitie. Daar heeft hij simpelweg te weinig kwaliteit voor (o.a. niet tweebenig en fysiek zwak).
+1/-4

 
3 jaar geleden
Ik ben het niet met je eens. Bv. thuis tegens AZ, ergens in de 2e helft(je zou de wedstrijd eens moeten nakijken indien mogelijk), liet hij met één voet- en lichaamsbeweging zijn tegenstander staan, prachtig om te zien. En dat doet hij veel vaker, dus je kunt mi. niet zeggen dat hij met techniek niet een speler voorbij kan. Op snelheid, een héél sterk wapen, is hij zelfs heel goed. Mbt fysiek, hij is niet groot maar wel pezig en snel. Een aanvaller hoeft niet persé groot te zijn, dat is vooral voor een verdediger een pluspunt. Kopduels uit spelhervattingen zal hij niet hij snel winnen, maar wel op countermomenten(uit tegen Inter deed hij zeer goed). Mbt voetbalintelligentie vind ik wel degeljk dat hij dat heeft, kiest vaak de juiste positie om aangespeeld te worden. Dat de bal wel eens van zijn voet springt, ja dat is waar, maar dat weegt niet op tegen zijn sterke punten lijkt mij. We zullen zien hoe belangrijk hij wel of niet zal zijn dit seizoen. Zou best kunnen dat PSV hem op bepaalde momenten nog hard nodig heeft om een wedstrijd te doen draaien.
+4/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Die zogenaamde voet- of lichaamsbewegingen zie ik nooit, om maar te zwijgen over passeerbewegingen. Verder is Lozano weliswaar bewegelijk en snel, maar fysiek is hij ronduit zwak. Dat is ook de reden waarom hij zo vaak op de grond ligt en waarom hij zo makkelijk van de bal wordt gezet. Een vleugelaanvaller die niet tweebenig is, geen passeerbewegingen heeft, maar wel een matige techniek, is in mijn ogen erg beperkt. Het doelpunt wat hij scoorde tegen Tottenham was exemplarisch voor de voetballer Lozano: Door z'n ijverigheid (opjagen v/d verdedigers, hard werken) veroverde hij de bal goed, maar vervolgens verprutste hij de kans bijna door z'n matige techniek en gebrek aan voetbalintelligentie. Dat is Lozano in een notendop.
+1/-2

 
3 jaar geleden
De ene (vleugel) aanvaller is extreem dreigend vanwege zijn snelheid, de ander omwille van zijn passeerbewegingen en de ander weer vanwege een combinatie van beiden. Waarom heeft Lozano bijna iedere wedstrijd 2 mensen bij zich? Omdat hij zo naar knoflook ruikt? In het bewuste artikel in de Volkskrant staat letterlijk dat hij bijna alleen af te stoppen is dmv overtredingen. Waarom is dat? Als je de totaalcijfers van Chucky bekijkt en je loopt dan nog DAGELIJKS zo te zanikken dan ben ik benieuwd welke spelers jij wel dreigend vindt? Messi, Ronaldo. Robben en dat soort jongens. Keep en dreaming Santa: die gaan niet in ons mooie shirtje komen. Van alles wat in NL loopt is Chucky wat mij betreft het verste van allemaal. Dreiging in combinatie met een ijzeren wil en nooit opgevend. Waarschijnlijk geniet jij meer van jongens als Tadic en Ziyech. Technisch is met name die 2e zeker beter maar winnaars?
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Met 'zaniken' (zo schrijf je dat) bedoel je een beargumenteerd tegengeluid? Kijk je überhaupt wel eens wedstrijden van PSV? Hoe vaak zie je Lozano voor dreiging zorgen in de vorm van geslaagde acties, doelpogingen en voorzetten? Voor de winterstop speelde hij veel anonieme wedstrijden en viel hij alleen op als hij scoorde. Ook tegen Emmen volstrekt onzichtbaar en werd hij volkomen terecht gewisseld. Of denk aan feyenoord-uit, Groningen-uit, Heracles-uit, Vitesse-thuis. Lozano is een matige en beperkte vleugelaanvaller, zeker in vergelijking met voorgangers als Farfán, Mertens, Robben en Dzsudzsák.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Ik volg PSV deze dagen hoofdzakelijk via tv vanwege mijn woonsituatie maar vlieg voor de grotere potten over. Laatste live wedstrijden waren Barca uit en Ajax thuis. 'Zanikken' : bij ieder onderwerp je moment of fame halend en beginnen over Chucky zijn tekortkomingen. Ik erger me er inmiddels niet meer aan, het neemt lachwekkende vormen aan. Er werd recent niet voor niets geopperd dart je lp bleef hangen en dan elders ga juist JIJ praten over 'blinde haat' jegens Jorrit Hendrix(dat je daarvoor geen kaart hebt gekregen is voor mij onbegrijpelijk trouwens!). Over de 2 goals afgelopen weekend meldde je weer dat het 'intikkers' waren. Heb je de looplijnen gezien? Perfecte aanval met dito afmaken door Chucky. Maar waarschijnlijk zul je de 4-2 van van Persie afgelopen weekend ook wel als een doodnormale intikker betitelen.

Al die namen van voorgangers van Chucky hadden een soortgelijk probleem: zo grillig als de pest en geregeld onzichtbaar. Ik heb al eerder gemeld dat Dries Mertens zo'n speler was die thuis geweldig was maar buiten Eindhoven zelden thuis gaf. Ook in toppers waren zijn PSV cijfers niet bijzonder staat me bij maar ik ga even spitten om de cijfers boven te halen. Wel zie ik meteen al dat Chucky relatief veel meer scoort in ons shirt dan zijn voorgangers met Balázs Dzsudzsák en Robben als de grote dissonanten.

Mertens was er zo 1 die in de 9-1 wedstrijden veel scoorde. Als je Google raadpleegt kun je op verschillende sites als feedback lezen dat meerderen er zo over dachten tijdens zijn vertrek. Ik heb sterk het idee dat jij je focust op de Mertens van Napoli. Daarbij komt dat jij accurate cijfers als die van OPTA wegwuift en dan met statistieken komt als Man of The Match. Wat kunnen mij die boeien?

Als je zo vaak beslissend bent als Lozano en je tegenstander alleen al door je aanwezigheid een verhoogde hartslag geeft dan ben je wat mij betreft een hele dreigende speler. De kaarten die het tegenstanders oplevert komt HEEL PSV ten goede want onze tegenstander zal met de handrem erop moeten acteren. Of hij technisch nou wel/ niet geweldig is (ik vind dat ook niet!): hij is een bron van onrust voor IEDERE tegenstander.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Een beargumenteerd tegengeluid heeft natuurlijk hélemaal niets met blinde haat te maken. Bovendien volgt het op de misplaatste Lozano-propaganda.
Het klopt dat de twee doelpunten tegen Groningen niets meer dan intikkers waren.
Mertens, Farfán, Robben, Depay en Dzsudzsák waren allemaal veel dominanter en dreigender. Waarom? Simpelweg omdat ze meer kwaliteit hadden dan Lozano. Wie de wedstrijden van Mertens in het PSV-shirt zich nog herinnert, weet dat hij met z’n acties voortdurend voor dreiging zorgde, om maar te zwijgen over z’n doelpunten en assists.
Nogmaals: Lozano parasiteert op z’n scorend vermogen en werklust, maar verder is het niets bijzonders, wat ook blijkt uit z’n vele anonieme optredens als ie niet scoort.
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Santa, http://www.soccernews.nl/news/170355/uitblinkende-mertens-ik-ben-blij-dat-ik-nu-eens-in-een-uitwedstrijd-scoorlink


Poets aub die LP een keer op. Zoals je ziet zijn er anderen hier die er precies zo over denken. Doe er iets mee man!
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zegt natuurlijk hélemaal niets over het feit dat Mertens meer kwaliteit heeft dan Lozano en dat Mertens met z'n acties en creativiteit voor veel meer dreiging zorgde. Om maar te zwijgen over klasbakken als Depay, Farfán, Robben en Dzsudzsák die bovendien veel dominanter aanwezig waren dan Lozano.
+1/-2

 
Andere tijden sport, die spelers dat je hier noemt hebben zich allemaal verder mogen ontwikkelen, mag Lozano dat ook voordat je hem tegen de muur zet?
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Natuurlijk, maar Lozano heeft veel minder talent dan de eerder genoemde (vleugel) aanvallers. De toekomst zal uitwijzen hoe de carrière van Lozano zich ontwikkelt, maar ik kan me niet voorstellen dat hij het in een beduidend betere competitie redt. Bedoel je met "tegen de muur zetten" beoordelen op z'n sterke en zwakke punten?
+1/-1

 
Andere tijden sport, die spelers dat je hier noemt hebben zich allemaal verder mogen ontwikkelen, mag Lozano dat ook voordat je hem tegen de muur zet?
+3/-1

3 jaar geleden
beterschap , gezondheid gaat voor alles
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mauro mvogo mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi