Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: Wij blij, Feyenoord blij en Ajax ook...Ooh nee, die al 1000 dagen niet

28 januari 2019 16:58


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Bloedirritant die podcast en van zéér dubieus niveau. Haal jezelf en met name de club niet langer omlaag! Daar hebben wij, helaas, al anderen voor.
 
7 maanden geleden
Naah man, daar moet je toch niet zo zwaar aan tillen... Dat is toch gewoon voetbalhumor! Dat is nooit al te genuanceerd hé ;)
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
@killermfc Met alle respect, maar kijk eerst eens naar jezelf.
7 maanden geleden
Ik vind het toch zonde dit. Ik ben trots op de prestaties van PSV. Ik heb genoten van hoe Feyenoord Ajax wegspeelde. Maar met dit soort teksten wordt het meteen weer de grote Calimero-podcast. Nergens voor nodig. Laten we trots zijn op ons cluppie. Af en toe lachen met de Amsterdammers, niet ons geluk halen uit het falen daar, maar uit het presteren hier.
 
7 maanden geleden
Dit heeft niks met calimero te maken, maar meer met arrogantie. En zo praat iedereen toch met zijn vrienden (ajax fans, feyenoord fans, psv fans)? Heerlijk toch? Mijn Ajax of Feyenoord vrienden praten zo ook als PSV van Ajax of Feyenoord verliest. Met een knipoogje. Mooi toch?
 
7 maanden geleden
Die arrogantie afstraffen is prima. En na PSV - Ajax ter loops zo'n opmerking maken, is ook prima. Onder vrienden een beetje jennen ook. Maar om dit nou de kop van een podcast te maken. Dat Ajax al 1000 dagen niet bovenaan heeft gestaan. Laten we alsjeblieft naar onszelf kijken en dan is het helemaal niet zo gek dat dat zo lang duurt. Wij zijn namelijk op basis van prestaties - en niet een grote mond ;-) - de voetbalhoofstad van Nederland.
7 maanden geleden
Ik lach pas als we met de schaal staan....eerder niet...Karma is nl een bitch.
 
7 maanden geleden
Precies. Het komt ons goed uit dat Ajax er drie laat liggen maar ons niveau moet echt wel (weer) omhoog. Thuis tegen Groningen met de schrik vrij, op bezoek bij Emmen was een gelijkspel het hoogst haalbare.

Deze uitslagen laten een tegenstander denken dat er iets te halen valt. Lekker naar onszelf kijken en op naar de 97 punten!
 
7 maanden geleden
@janvs, uit tegen Emmen een gelijkspel het hoogst haalbare? Emmen heeft precies twee kansen gehad en die gaan er beide in, PSV heeft legio kansen gehad. Tegen Groningen idem dito, Padt (keeper Fc Groningen) speel zo'n beetje de wedstrijd van zijn leven, anders maakt PSV er nog drie of vier. Groningen maakt een doelpunt doordat Viergever de bal aanraakt. Verder hebben ze een "kans" gehad, door Luuk die een vrije trap aanraakt waardoor deze op de lat komt.
Het was zeker de 2e helft niet al te best maar verdiend gewonnen.
 
7 maanden geleden
@madfred, je hebt gelijk, "het hoogst haalbare" was niet lekker verwoord. Wel waren het twee teams die PSV gewoon aan stukken zou moeten spelen, als het dan in een thuiswedstrijd zo moeizaam gaat lijkt er toch zand in de motor te zitten, ik hoop dat ik het mis heb. We zullen het zien tegen Fortuna Sittard.
(beetje offtopic, maar je moet wat zonder forum)

Laatste nieuws