Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco Timmer: 'Belangstelling van Inter in Steven Bergwijn kan deze week heel serieus worden'

29 januari 2019 20:18 - Voetbal International

In gesprek met Voetbal International reageert clubwatcher Marco Timmer op de interesse vanuit het buitenland in Steven Bergwijn. "Zelf blijft hij heel rustig onder de aandacht. Hij weet dat het er is, maar over een vertrek is momenteel niet te praten. Zowel vanuit het kamp van Bergwijn niet en vanuit het kamp PSV niet", aldus Timmer. "De belangstelling in Bergwijn is wel serieus. Internazionale kan komende dagen zelfs heel serieus worden komende dagen. Ivan Perišić gaat misschien weg en dan zullen ze zich opnieuw melden bij het management van Bergwijn. Zij hebben ook al aangegeven dat Inter naar Nederland komt."

De clubwatcher van PSV gaat verder: "Zij hebben op hun beurt gevraagd aan PSV om wat voor bedragen ze denken. Daar doet PSV momenteel nog geen uitspraken over. Feit is wel dat ze denken aan een recordtransfer. Memphis Depay ging destijds voor 34 miljoen en ze denken aan meer voor Steven Bergwijn."

De tegenstander van PSV in de groepsfase van de Champions League dit seizoen is niet de enige geïnteresseerde club. "Scouts van Manchester United hebben hem uitvoerig bekeken en Bayern München heeft zich gemeld bij het management van Bergwijn", zo geeft hij aan. "Over een vertrek is momenteel niet te praten door PSV. Ze willen kampioen worden en daarin is hij heel belangrijk. Er zijn nog een aantal clubs met belangstelling. Nog een aantal grote Duitse clubs hebben hem op de korrel. Dat hij zeer gewild is op dit moment is wel duidelijk."

Meer op Voetbal International


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dit is toch prachtig, grote clubs die in de rij staan voor onze Steven! Ik denk overigens niet dat Inter erin gaat slagen hem alsnog deze winter te halen, maar dit is natuurlijk een goede ontwikkeling. Laat ze maar tegen elkaar opbieden die vermogende clubs. Bergwijn weet goed wat hij zelf wil, het sportieve perspectief en zijn eigen ontwikkeling lijken bij hem relatief zwaar te wegen in zijn toekomstplan en dat toont karakter. Geen zakkenvullersmentaliteit.
 
7 maanden geleden
Ik krijg ook de indruk dat Berwijn zijn stappen zelf goed uitkiest. Ik ben er wel van onder de indruk hoe snel hij zich ontwikkelt. Vorig seizoen maakte hij de 1e helft weinig doelpunten ben begon het na de winterstop opeens goed te lopen met hem. Hij heeft die lijn gewoon doorgtrokken, en is technisch nu al zo goed dat de grote clubs hem al willen hebben. Laat ze inderdaad maar tegen elkaar opbieden. Laat TD De Jong maar tegen de topclubs zeggen: Hij heeft de techniek van Frankie de Jong en kan meeverdedigen als De Ligt dus ik zou zeggen 75 + 75 = 150 miljoen :-)
7 maanden geleden
Bergwijn zou niet naar de Italiaanse competitie moeten vertrekken, maar naar de Engelse of Spaanse competite. PSV moet bij de eerstvolgende transfer minimaal inzetten op 50 miljoen euro met een flink doorverkooppercentage. Daarnaast alleen verkopen in de zomer, niet in de winter. Daar heeft PSV hopelijk van geleerd.
7 maanden geleden
Goh, als ze met een achterlijk bedrag komen dan is ie ook deze winter weg.
7 maanden geleden
Las ik niet ergens dat Manchester United een soort van ‘houd ons op de hoogte’ verzoek bij PSV zou hebben ingediend? Indien ja dan is het spel op de wagen en kan er echt groot geld uit deze transfer gehaald worden. Succes John de Jong!
7 maanden geleden
PSV zegt dus niet wat ze willen hebben voor Bergwijn, ik denk bij bedragen boven de 40 miljoen dat ie weg is, dom zou ik dat vinden want dat krijg je in de zomer er ook voor als ie zo door gaat...
7 maanden geleden
Nu in de winter verkopen is geen optie,dus willen de Italianen dit onverhoopt toch willen door drukken,zullen ze mijn inziens met tenminste 75 mln over de brug moeten komen;en dan hebben we het nog niet over het doorverkooppercentage.
De factoren die hier mede aan bijdragen zijn het eventueel mislopen van de titel plus CL-geld,de marktwerking(F de Jong)en natuurlijk zijn kwaliteiten met groeipotentie.
7 maanden geleden
Joh, PSV gaat echt geen bepalende spelers verkopen om het kampioenschap op het spel te zetten. Laat ze maar lekker in de zomer terugkomen met een nog grotere zak poen!
7 maanden geleden (gewijzigd)
Moet niet naar italie gaan. En daar dan iedere week uitgescholden worden vanwege zijn huidskleur. Gewoon einde seizoen als we kampioen zijn voor 80 miljoen. Is meer waard dan frenkie
7 maanden geleden
Ach, al dat geneuzel. Een vertrek is pas einde seizoen aan de orde(na het kampioenschap:). Dan pas gaat het spel op de wagen hier in Eindhoven. Itt. tot ajax waar ze zich elke keer weer laten verleiden door $$$ en waardoor er onrust in de selectie ontstaat tijdens het seizoen, hebben we hier de rust en nuchterheid. De grootste vijand van ajax is hun eigen narcisme en meelopers zoals de teleriool, zo van 'ajax is een grote club', ze leren het nooit daar. Echt heel komisch hoe nu door de teleriool weer aan de poten van ten Hag gezaagd wordt. Dat iemand bv. die Valentijn Driessen met z'n quatsch nog serieus neemt, lachwekkend. Het allerkomische is natuurlijk dat binnen ajax de oren altijd hangen naar de pers. Er was een voorzitter hier die dat een aantal jaren geleden ook deed, het werkt gewoonweg niet. Trek je eigen plan als je ergens in gelooft, dat is iets wat je Bommel heel goed begrijpt en uitvoert. Je plan aanpassen doe je op het moment die jij kiest, niet de pers. Ajax zou dat ook maar eens moeten doen als ze na 1100 dagen weer eens bovenaan willen staan. Ik denk echter dat ze dat niet gaat lukken.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Welke voorzitter bedoel je en verklaar je nader aub!
 
7 maanden geleden
We zijn nog lang geen kampioen. Eerst maar eens de uitwedstrijden bij Heerenveen en Utrecht winnen. Als we die hebben gehad en we staan nog steeds 5 punten voor begin ik er in te geloven.
Dan feyenoord nog thuis dat zal ook pittige kluif worden.
Dus even rustig met al op de borst kloppen dat we al kampioen zijn.
 
7 maanden geleden
Heb je PSV de laatste 3 wesdtrijden niet gekeken? De vonken spatten ervan af. Alles met 2 vingers in de neus gewonnen en vooral het doelsaldo van 18-1 is indrukwekkend. En toen werd ik gillend wakker en kreeg ded laatste 6m tegen Groningen weer even op mijn netvlies. Auwwwwwwww.
 
7 maanden geleden
Die waren al een stuk beter dan de laatste 6 minuten tegen Emmen...
 
7 maanden geleden
Helemaal mee eens. Iedereen (lees: media en commentatoren) doet nu ineens alsof het gat van 5 punten onoverkomelijk is voor Ajax, terwijl er een verschrikkelijk moeilijke maand te wachten staat voor PSV. Als we op 1 maart 5 of meer punten voor staan mag je heel voorzichtigjes gaan dromen.
 
7 maanden geleden
Maar als je zondagochtend 12 mei, nog op 5 punten staat, ben je zeker van het kampioenschap.
7 maanden geleden
Lang contract, gewild, jong, allemaal factoren waarom PSV echt het maximale uit onze Stevie moet halen. Hij kan nog wel eens meer gaan opbrengen dan Lozano. Gezien de laatste 10 wedstrijden is dat ook niet heel onterecht.
reactie verwijderd

Laatste nieuws