Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bart Ramselaar bedankt voor overstap naar Sint Truiden'

30 januari 2019 17:18 - Het Belang van Limburg

Bart Ramselaar heeft afgelopen dagen bedankt voor een transfer naar Sint Truiden. Dat weet Het Belang van Limburg te melden. De huidige nummer zeven van België heeft de middenvelder van PSV benaderd, maar Ramselaar ziet een transfer zelf niet zitten. Sint Truiden heeft daarom inmiddels een bod uitgebracht op een andere speler.

Ramselaar wil graag vertrekken bij PSV, omdat hij sinds de komst van Mark van Bommel als trainer niet meer in actie komt. PSV wil wel meewerken aan een vertrek, maar staat alleen open voor een verkoop van de middenvelder.

Meer op Het Belang van Limburg


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Bart barst van de ambities, dus een Sint Truiden begint ie niet want daar verdwijn je makkelijk in de anonimiteit, kan beter die Bart.
 
7 maanden geleden
Ambitie is goed maar met alleen ambitie red je het niet op het niveau van PSV.
 
7 maanden geleden
Zou Rameslaar niet een Back kunnen worden ? Hij heeft een goede mentaliteit en werkt hard. Als een van onze backs weg valt dan hebben we met man uit Australië geen goede vervanger. Als back ben je geen pure verdediger maar meer een loper, en dat zou hij nog wel prima kunnen volgens mij.
 
7 maanden geleden
Vind ik ook. Het is geen slechte speler, alleen net niet technisch genoeg om als echte aanvaller te speler in dit PSV. Verder heb je hem al op de loonlijst staan.
7 maanden geleden
Van Bommel gaat weinig respectvol met Ramselaar om. De wedstrijd tegen A.Z. werd Pereiro het slachtoffer van een verkeerde tactiek. En afgelopen zaterdag was Malen het slachtoffer doordat PSV de grip op de wedstrijd kwijt was. Ik vind dat PSV een passende oplossing voor Ramselaar moet vinden.
7 maanden geleden
Afgelopen maandag ontbrak hij zelfs bij PSV2. Iemand een idee waarom? Mauro zag ik na het benutten van zijn pingel ook niet juichen. Beiden lijken het slachtoffer van de recente trainerswissel.
 
7 maanden geleden
Op basis van wat ik via camerawerk zie, zijn Ramselaar en Mauro beide vooral slachtoffer van wat ze zelf vertonen op het veld. Ik zie totaal geen reden waarom zij op dit moment meer recht hebben op speelminuten.
 
7 maanden geleden
Voor zo'n salaris zou ik ook graag slachtoffer van een trainingswissel willen worden. Dan mogen zij mijn baan hebben, ook al is die fantastisch.
Probleem is altijd dat we net doen alsof de voetbalwereld gelijk is aan de werkelijke wereld. Maar dat is dus niet zo. Je hoeft met niemand medelijden te hebben in dat wereldje. Voor niemand niet.
 
7 maanden geleden
Ik heb het idee dat @Mexico en @Tony het woord "slachtoffer" niet in de zin van "medelijden" bedoelen, maar meer in de zin van dat er maar 11 op het veld kunnen staan, en er dus spelers zijn die afvallen. En, ja, voor hun salaris zou ik ook wel op de bank willen zitten. Dat zijn trouwens hele luxe stoelen tegenwoordig ;-)
7 maanden geleden
Topsport is keihard. Beide brengen in de ogen van de coach te weinig blijkbaar en op training zullen ze het niet afdwingen.
7 maanden geleden
Geen borstklopperij ofzo maar ik zag het al na 3 wedstrijden, harde werker weinig rendement. Ik snap zijn keuze hij moet gewoon wachten op een leuke club in de eredivisie en minuten maken...
 
7 maanden geleden
Harde werkers staan er al genoeg op middenveld ja
 
7 maanden geleden
Rosario en Hendrix zijn middenvelders die het spel goed zien, terwijl ze duelkracht koppelen aan winnaarsmentaliteit en een goede arbeidsethos.
 
7 maanden geleden
Je kan er idd veel bijzetten,maar het zijn harde werkers.
 
7 maanden geleden
Jij ziet alleen het harde werken. Kijk je alleen samenvattingen?
 
7 maanden geleden
Nee kijk heel de wedstrijd en het verdedigend stuk doen ze naar behoren/goed.alleen aan de bal brengen ze te weinig. Sterker nog veel en veel te weinig.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Zowel Ramselaar als Mauro is simpelweg niet goed genoeg voor PSV. Vooral Ramselaar is een dure en onnodige inschattingsfout. Op basis van welke kwaliteiten besloot PSV om Ramselaar te kopen?
 
7 maanden geleden
Kortzichtige reactie. Elke coach maakt zijn eigen afwegingen en in het systeem van Cocu was wel plaats voor Ramselaar en bij Van Bommel niet. Zo is het leven en zeker in de voetballerij. Ramselaar heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in het kampioenschap; dus waarom een inschattingsfout?
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ramselaar is ijverig en bewegelijk, terwijl z'n basistechniek oké is, maar verder? Dit had men vooraf moeten zien en daarom is het een inschattingsfout. Ook bij Cocu was Ramselaar niet bepaald een onbetwiste basisspeler.
 
7 maanden geleden
Hij mist een aantal zaken, maar het belangrijkste is dat Ramselaar nergens in uitblinkt. Hij heeft geen specifieke kwaliteiten.
 
7 maanden geleden
Tony, in mijn optiek mist Ramselaar kansen om zijn eigen te bewijzen, hij werd telkens verkeerd gebruikt en op verkeerde momenten, volgens de Sint heeft Bart een goede werklust en een goede basistechniek maar blinkt Bartje nergens specyfik in, zet mij aan het denken, doet mij een beetje aan Superscout denken.
 
7 maanden geleden
Niet genoeg kansen? 62 optredens in PSV 1 lijkt me meer dan genoeg. Het is bovendien geen toeval dat Ramselaar onder Cocu allesbehalve een onbetwiste basisspeler was en dat hij bij Van Bommel al helemaal niet aan spelen toekomt. Ramselaar heeft simpelweg (veel) te weinig kwaliteit voor een topclub.
 
7 maanden geleden
Ik had hem nog nooit live zien spelen eerlijk gezegd maar volgens mij kwam Ramselaar (net als Maher en Propper) als een bovengemiddeld talent naar PSV. Wij lijken in die vijver te moeten vissen gezien onze financiële positie en moeten dan hooen dat dezer slenter aanhaken en zich verder ontwikkelen. Propper was een groot succes, de andere twee (blijkt ACHTERAF!!!) niet. Gevalletje het kan vriezen, het kan dooien?
 
7 maanden geleden
Stond hij niet bekend in NL als een talent? Speler van jong Oranje, al relatief veel wedstijden in Utrecht 1? Vraag onze scouts voor meer info. Ik kende hem niet goed genoeg. Zelfde gold trouwens voor Propper. Vond jij ongetwijfeld een geweldige aankoop.
 
7 maanden geleden
Probeer het eens: Wat zijn z'n talenten/ kwaliteiten?
 
7 maanden geleden
@Santa, Ik kwam hierboven met het idee om hem als reserve-back te gebruiken. Wat is je mening hierover ?
 
7 maanden geleden
Lijkt me een prima plan. Ramselaar is namelijk wel wendbaar en kan redelijk goed meevoetballen. Zou Ramselaar zelf rechtsback willen spelen?
 
7 maanden geleden
Dat Willems nu (af en toe) op 10 speelt vind ik nog logischer dan Ramselaar als back. Maar ik laat me graag verrassen.
 
7 maanden geleden
@Santa, Rechtsback spelen in PSV-1 lijkt me een stuk leuker dan voetballen met Jong-PSV in de KK. Ik vind zelf Ramselaar een soort alround voetballer, van een best redelijk niveau maar zonder een specifieke kwaliteit. Als back speel je op het gehele veld (aan een zijkant) en moet je dus ook alround zijn. Als hij een redelijke voorzet kan geven dan lijkt me dat een goede optie. Al is het maar op jezelf in de kijker te spelen van een andere club.
 
7 maanden geleden
Het is begrijpelijk dat Ramselaar een kans kreeg bij PSV, het was een talent. Hij heeft echter nauwelijks progressie gemaakt in zijn PSV-tijd, helaas. Lijkt erop dat het beter is voor hem en zijn carrière om een switch te gaan maken. Sympathieke gast en een modelprof.
7 maanden geleden
Ramselaar is een prima voetballer. Zelfs voor PSV. Vergelijkbaar met Maher. Spelers die hard genoeg werken, meer dan voldoende ambitie hebben en goede hersenen hebben. Maar ze missen de boerenslimheid van een topvoetballer. Ze zijn spelers die te veel denken en te veel werken. Maar het ook niet redden met minder denken en minder werken omdat ze gewoon niet zien wanneer wel en wanneer niet.
 
7 maanden geleden
Serieus, maher die hard werkt? Zelden een speler bij PSV gezien die zó slap over het veld dartelt als maher, om maar te zwijgen over het feit dat hij duels niet eens aanging en voortdurend z'n poot terugtrok. Wat vind je prima aan Ramselaar?
 
7 maanden geleden
Behalve laatst tegen Hendrix. Maher kleunde erin alsof Jorrit een spelletje van de E’tjes was. Opvallend moment vond ik dat
 
7 maanden geleden
Dan heb je toch een andere wedstrijd gezien aangezien maher tegen PSV totaal niet in het stuk voorkwam.
 
7 maanden geleden
Santa, er was 1 duel waar ik (wederom) op doel welke uitgebreid werd uitgemeten. Jorrit stond erbij en keek ernaar. Ik zoek even de samenvatting voor je op.
 
7 maanden geleden
Eén duel zegt natuurlijk hélemaal niets Misschien is het raadzamer om het beeld v/d héle wedstrijd in ogenschouw te nemen.
 
7 maanden geleden
Heeft geen nut tony.santa wil alleen het positieve van Jorrit zien en is er alleen maar op uit om Lozano en bergwijn te bashen.
 
7 maanden geleden
Santa, op zijn manier werkt Ramselaar keihard. Het is geen luie voetballer. Net als Maher geen luie voetballer was/is. Idem Afellay de laatste jaren. Allemaal goede voetballers die vooral met zichzelf in gevecht zijn.
 
7 maanden geleden
Niets mis met de ijver die Ramselaar tentoonspreidt, maar verder heeft ie weinig kwaliteit. Beetje een grijze muis zonder toegevoegde waarde, althans niet bij PSV. maher heb ik bij PSV nooit op iets van werklust kunnen betrappen, om maar te zwijgen over duelkracht. Afellay daarentegen werkte wél hard en was bovendien dominant aanwezig op het veld, mede dankzij z'n surplus aan kwaliteit.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Afellay was een echte topper, een parel uit de jeugdopleiding. Blessures verpestten zijn carrière net toen hij bij de Europese top kon aanhaken . Speelde kort na zijn overgang prima potten bij Barcelona en geweldige in Oranje.
 
7 maanden geleden
Mee eens. Afellay is een absoluut toptalent met ontzettend veel kwaliteit, net als Depay bijvoorbeeld.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Is of was. Feit blijft dat Afellay na zijn zware blessure vooral met zichzelf in gevecht was. Iets dat hij ook al in zich had toen hij nog bij PSV speelde. En daarin zit de overeenkomst met Ramselaar en Maher. Ondanks al het talent dat ze in zich hebben.
 
7 maanden geleden
Je kunt Afellay onmogelijk met maher en Ramselaar vergelijken. Eerstgenoemde heeft véél meer talent en kwaliteit dat die andere twee.
7 maanden geleden
Hij doet me denken aan Maher... misschien dat hij bij een ploeg als AZ wel tot zijn recht komt?
 
7 maanden geleden
Vreemd, ik vind dat het contrast niet groter kon zijn tussen deze 2 middenvelders. Mahers' sterke punt zou de creativiteit moeten zijn, van Ramselaar de controle.
 
7 maanden geleden
Ik denk dat Zomers meer de houding, gedrag, uitstraling, karakter bedoelt dan de speelwijze.

Laatste nieuws