Transparent
Inloggen
Sluiten

Johann Vogel vanwege privéomstandigheden per direct weg bij PSV

31 januari 2019 15:21 - PSV.nl

Johann Vogel is per direct weg bij PSV. Dat heeft de club bekend gemaakt via haar website. De Zwitser was sinds afgelopen zomer actief als trainer in de jeugdopleiding van PSV en had PSV onder 17 onder zijn hoede. Vanwege privéomstandigheden keert hij terug naar zijn vaderland. "Het is jammer dat het zo loopt, maar we hebben met wederzijds respect afscheid genomen", aldus Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber.

Rick de Rooij, Vincent Heilmann en Wilfred Bouma hebben tot het einde van dit seizoen de leiding over PSV onder 17.

Meer op PSV.nl


Tags

johann priveomstandigheden vogel afscheid bouma ernest faber heilmann hoede rick rooij vaderland vincent wederzijds wilfred zwitser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Zoals het officiële bericht zegt. Jammer.
9 maanden geleden
Hij is gewoon weg omdat hij er niks van kon, maar netjes naar buiten gebracht. :)
 
9 maanden geleden
Hahahaha, graag een bron vermelding van het falen
 
9 maanden geleden
Geloof me maar gewoon.... ik ken 1 van de trainers
 
9 maanden geleden
Zijn die aan zijn poten aan het zagen?
 
9 maanden geleden
Nee hij was gewoon een matige trainer en dat zagen ze bij PSV ook. Het is zo naar buiten gebracht natuurlijk, dat is ook gewoon netjes.
 
9 maanden geleden
Ok, ik geloof je. Vind alleen raar om dit zo naar buiten te brengen.
 
9 maanden geleden (gewijzigd)
In april kampioen geworden. Daarna zijn ze inderdaad een stuk slechter gaan presteren. Of het aan de lichting of trainer ligt, wie weet, maar jammer is het zeker.
 
9 maanden geleden
Dat slechter presteren is een normale tendens, jeugdteams worden elke 2 jaar helemaal ververst. Dit zie je ook terug bij Jong en onder 19, maar lopend het seizoen moet dit bijtrekken.
 
9 maanden geleden
Dan zou dat voor elke club gelden. PSV o17 presteert gewoon ondermaats. Eén puntje uit drie wedstrijden. Dat zegt genoeg.
9 maanden geleden
Ik ben zeer verbaast dat PSV geen nieuwe verdediger heeft gehaald. Wat doe je nu als Viergever of Schwaab niet kunnen spelen ?
Toen PSV begin deze maand Isimat verkocht dacht ik dat ze ruimte in de salarishuishouding wilden maken, en dat ze al een nieuwe verdediger op het oog hadden.
Maar nu blijkt dat PSV helemaal geen nieuwe verdediger haalt. Ik vind dat PSV een onverantwoord risico neemt, want voor 3,5 ton had je Isimat dan veel beter kunnen houden. Zo stabiel is PSV niet, en met het kampioenschap zit je maar één ronde van de CL af, met 35 miljoen in het vooruitzicht. Dan moet je Isimat voor 3,5 ton gewoon als nuttige verdediger achter de hand houden. Ik ben zeer verbaast over dit beleid.
 
9 maanden geleden
Op korte termijn was het beter om Isimat nog een half jaar te houden. Voor de lange termijn is het beter om dat niveau een serieuze kans te geven vanuit de jeugd. Het nieuwe beleid is om jeugd meer uitzicht te geven. Dus volkomen logisch dat PSV geen redelijke verdediger haalt als concurrent voor Obispo.

Daarnaast mag de club ook wel wat krediet hebben. Zelfs als de huidige keuze verkeerd uitpakt. Ik heb vertrouwen in de leiding. Ze hebben een prima selectie samengesteld. Geen reden om nu te twijfelen over hun inzichten.
 
9 maanden geleden
Ik ben er ook niet blij mee, of dat het bewust een gok nemen met zeer grote risico aan verbonden o vertrouwen is, maar het evt vergooien van een kampioenschap is wel onvergeeflijk.
 
9 maanden geleden
Obispo. Eeen betere centrale verdediger hadden we nooit kunnen halen in Januari. Daarbij geen Europees of beker meer.
9 maanden geleden
We hebben Sainsbury nog. Maar goed, daar word je ook niet vrolijk van. En verder Obispo nog, maar blijkbaar is die toch niet zo goed als Aad de Mos altijd beweert. Ik ben het met je eens dat dit een flink risico is, en als dat punten kost, en een eventueel kampioenschap, dan mogen ze zich wel eens achter de oren krabben. Ik vind dat Van Bommel ook mooi mag stoppen met 'scouten'. Die twee Australiërs komen toch zwaar tekort...
 
9 maanden geleden
Sorry, maar ik heb zo een beetje het idee dat de Bom het naar het hoofd gestegen is, ik denk dat trainers het beter met tegenslagen kunnen beginnen, daar leer je van( zie Cocu)
 
9 maanden geleden
Liever geen tegenslagen, wat hebben we daar aan dan?

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel bang beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype jong koeman lissabon malen nederland oranje paul pereiro real religie roon sir tinus veltman vhtlsaw willems