Transparent
Inloggen
Sluiten

Kevin Hofland: 'Mark van Bommel blijft altijd rustig. Bewonderenswaardig'

2 februari 2019 09:31 - Algemeen Dagblad

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Kevin Hofland aan dat hij het knap vindt hoe Mark van Bommel zich manifesteert in zijn eerste jaar als hoofdtrainer. "Mark heeft het vaak over onverstoorbaar zijn. En dat is precies de eigenschap die hij zelf uitstraalt", aldus Hofland. "Als we bij Fortuna Sittard een keer een verkeerde wissel doorvoeren, krijgen we hooguit wat kritiek van de regionale krant. Bij PSV valt bij wijze van spreken de hele wereld over je heen. En toch blijft hij altijd rustig. Bewonderenswaardig."

De assistent-trainer van Fortuna Sittard gaat verder: "Zoals het ook opvallend is dat er geen enkele wanklank van ontevreden wisselspelers naar buiten komt. Mark managet de boel daar blijkbaar uitstekend."

Zondag staat Hofland weer tegenover Van Bommel. Een maand geleden wist Fortuna nog te stunten door in Rotterdam van Feyenoord te winnen. "En met die insteek gaan we ook naar Eindhoven", zo geeft hij aan. "Om te winnen dus, zoals altijd. En niet om de bange, kleine club uit te hangen. Wat dat betreft lijken Mark en ik heel erg op elkaar."




Tags

hofland bommel fortuna bange eigenschap feyenoord managet manifesteert onverstoorbaar uitstraalt wanklank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

5 jaar geleden
Mark van Bommel wilde altijd winnen.. als ze bij de rust met twee nul achter stonden... dan ging hij in de tweede helft er fanatiek tegen aan.
Prima - zo moet het ook.
De afgelopen twee wedstrijden zakte PSV in de tweede helft ver terug - dat mag niet meer gebeuren.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Over welke wedstrijden heb je het dan Jan Zomers?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Wat dacht je van groningen en Emmen?
+1/-0

5 jaar geleden
Nou in ieder geval niet tegen Fortuna
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje