Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Cody Gakpo bracht meer leven in de ploeg'

3 februari 2019 17:49

Ondanks dat PSV met ruime cijfers wist te winnen, had Mark van Bommel gemengde gevoelens door de blessure van Steven Bergwijn. "Het is even afwachten. Hij is naar het ziekenhuis, maar het is even afwachten wat daar uit kwam", aldus Van Bommel in gesprek met Fox Sports. "Het was een raar moment. Volgens mij was er niet veel aan de hand. Het is even afwachten wat het is."

Over de eerste helft was de trainer van PSV ook niet tevreden. "In de eerste helft komen we goed op voorsprong door een fantastische goal van Gastón. Dat kan hij met zijn linkervoet. Hij heeft zoveel gevoel in zijn voeten. Daarna doen we het niet goed. We blijven niet in onze formatie spelen. We hebben de discipline niet om uit te voeren wat we normaal wel doen. Daardoor lijkt het dat je niet goed in de wedstrijd, maar dat doe je zelf", zo gaf hij aan. "Zij krijgen dan een rode kaart, maar het spelbeeld blijft hetzelfde. De kansen die je krijgt moet je beter uitspelen. Je kan 2-0 maken, maar op basis van de eerste helft zou dat niet terecht zijn."

Na rust kwam PSV veel beter voor de dag. "In de tweede helft komt Cody Gakpo in de ploeg. Hij brengt wat meer leven er in. Donyell stond ook al op een gele kaart. Na de 2-0 voel je dat je het weer terug krijgt. Dan zie je dat je wel je dingen doet, vanuit de formatie speelt en vooruit verdedigd", zei hij daarover. "In de eerste helft sta je niet vanuit je formatie te voetballen en in de tweede helft doen we dat wel. Dan zie je dat je veel beter op het veld staat."




Tags

bommel cody gakpo bergwijn discipline fox linkervoet spelbeeld verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje