Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht zonder Riechedly Bazoer en Urby Emanuelson tegen PSV vanwege schorsingen

4 februari 2019 17:17 - KNVB.nl

Aanstaande zondag zal PSV tegen FC Utrecht Riechedly Bazoer en Urby Emanuelson niet tegen komen. Beide spelers van FC Utrecht zijn geschorst na aanleiding van hun rode kaart van afgelopen weekend, zo heeft de KNVB bekend gemaakt. Emanuelson is voor twee wedstrijden geschorst na een tackle met gestrekt been, terwijl Bazoer drie wedstrijd moet missen nadat hij de vierde official een duw gaf na de wedstrijd.

Meer op KNVB.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Beide in hoger beroep en kunnen gewoon meespelen toch?
 
6 maanden geleden
Eerste wedstrijd na directe rode kaart altijd geschorst
6 maanden geleden
Mooie weken voor de boeg, althans met 9punten tegen Utrecht, Heerenveen en Feyenoord en het kan wel eens meer dan 5 punten voorsprong zijn! Come on you boys!
 
6 maanden geleden
Denk dat we tegen Utrecht en Feyenoord 3 punten halen maar Heerenveen ben ik wat minder optimistisch....
 
6 maanden geleden
Heerenveen uit is inderdaad al jaren standaard puntverlies.
6 maanden geleden
Boeiend. Alsof we wakker moeten liggen van die twee prutsers. Dat Bergwijn maar mee kan doen. Weet altijd mooi te scoren tegen Utrecht.
6 maanden geleden
Heb Emanuelson altijd een goed voetballer gevonden. Hij had echter het probleem dat hij zowel middenvelder als verdediger was: goed maar hij blonk in geen van tweeën uit. Eigenlijk heeft Jetro Willems hetzelfde 'euvel'. Wel heeft Emanuelson een mooie carrière gehad. Voor FC Utrecht wel degelijk een belangrijke speler, niet ten laatste voor zijn (internationale) ervaring. Dus dat hij geschorst is, is voor PSV alleen maar gunstig.
6 maanden geleden
Vond rode kaart voor Emanuelson onterecht want hij had duidelijk niet de intentie de speler te raken (sterker deed alles om hem te ontwijken). Ben erbij as zondag tussen de Fc Utrecht supporters. Hoop dat ons PSV Utrecht wederom vermorzeld. Ben benieuwd of Malen meedoet, wel een goede buitenspeler maar weinig effectief. Moet nog veel leren van Nistelrooij.

Laatste nieuws