Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV stijgt naar vijfde plek na winst tegen FC Oss

4 februari 2019 22:06

Jong PSV heeft zich opgewerkt naar de top van het klassement van de Keuken Kampioen Divisie. Op de Herdgang was de ploeg van Dennis Haar met 3-1 te sterk voor FC Oss. De Ossenaren kwamen nog wel op voorsprong, maar dankzij een fantastisch schot van Justin Lonwijk kwam Jong PSV voor rust nog op gelijke hoogte. Dankzij een benutte strafschop van Mauro Júnior stond de ploeg bij het rustsignaal zelfs al op voorsprong.

Na rust kwam Jong PSV nog een keer tot scoren. Na een uur spelen maakte Zakaria Aboukhlal de 3-1 en dat zou uiteindelijk de eindstand worden.

Aanstaande vrijdag speelt Jong PSV in het Jan Louwers Stadion de stadsderby tegen FC Eindhoven. Afhankelijk van de resultaten op de andere velden kan het bij winst aan het eind van de komende speelronde op de derde plek in de competitie komen te staan. Jong PSV doet bovendien volop mee in de strijd om de derde periode. De ploeg staat op een vierde plek, twee punten minder dan FC Twente, RKC Waalwijk en FC Eindhoven.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Je ziet het team groeien van week tot week, eerste seizoen stond ik sceptisch ten opzichten van Dennis Haar. Maar hij bewijst zich nu wekelijks. Ben alleen benieuwd of we hem nog enkele jaren kunnen houden.
 
6 maanden geleden
Wat vond je van het duel van gister?
 
6 maanden geleden
Ik hoop dat ze vlug de zijkanten van de nieuwe tribune dicht maken, want het was koud en nat. Eerste helft wat minder, maar dat zijn we gewend, maar een goede tweede helft. Met o.a. een goede Mauro en Verreth. Wel jammer dat er een heleboel jong spelers, op de bank zitten bij het eerste, en bijna niet aan spelen toekomen.
 
6 maanden geleden
Als je rekening houd dat Oss uit volwassen voetballers en vrijwel constant met elkaar speelt en traint dan is het best een prestatie, ik vond dat de Jongen het naar behoren deden, de èèn beter dan de ander, ieder op zijn positie oordelend.
6 maanden geleden
Sorry ga alleen naar het eerste kijken al sinds 1991. Maar deze wedstrijd werd geheel uitgezonden op Fox. Heb ik gekeken. Werd verrast in positieve niveau. Best goed niveau dat Top Oss. En erg agressief tegenover die superjonge jongens. Jong PSV heeft erg veel spelers die erg goed kunnen voetballen. Mooi om te zien. Wat een enorme overtredingen van de Top Oss spelers op die ranke jonkies van PSV. Hier worden ze inderdaad "hard" van.

Laatste nieuws