Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV naar derde plek na winst in Lichtstadderby

8 februari 2019 21:48

Jong PSV heeft de Lichtstadderby vrijdagavond weten te winnen. In het Jan Louwers Stadion wist de ploeg van Dennis Haar met 1-2 te winnen van FC Eindhoven. Na een 0-0 ruststand kwam de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar dankzij een benutte strafschop van Zakaria Aboukhlal en een doelpunt van Justin Lonwijk ging de winst naar Jong PSV.

Door de winst is Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie gestegen naar de derde plek. Go Ahead Eagles kan maandagavond de derde plek wel weer terug veroveren als het minimaal een punt pakt op bezoek bij Jong FC Utrecht.

In de derde periode staat de ploeg op de vierde plek, twee punten achter koplopers FC Twente en RKC Waalwijk. MVV heeft evenveel punten, maar heeft een beter doelsalso dan Jong PSV.




Tags

jong lichtstadderby aboukhlal doelsalso eagles koplopers lonwijk rkc twente utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Zullen we er beter dan van maken in plaats van beter als? ;-)
+3/-0

5 jaar geleden
Het was jammer om Augustine Loof bezig te zien bij de winnende van Jong PSV. Nooit begrepen waarom Van Vlerken mocht blijven en Loof moest gaan. Een carrière valt niet te plannen maar ik had Loof een betere kans gegund.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage