Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik vind dat de scheidsrechter het goed beoordeeld heeft'

10 februari 2019 21:35

Denzel Dumfries had een dubbel gevoel overgehouden aan de wedstrijd. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Het was een heel lastige wedstrijd. We hebben toch wel gestreden", aldus Dumfries. "We begonnen niet goed en komen 2-0 achter. Maar het is wel karakter van het team dat we hier 2-2 spelen."

De rechtsback kon begrijpen dat de scheidsrechter geen strafschop aan Utrecht gaf. "Het veld werkt hier niet mee. Het is een heel lastige situatie voor de scheidsrechter. Ik doe het niet met opzet. Je moet ook rekening houden met de weersomstandigheden", zo gaf hij aan. "Ik vind dat de scheidsrechter het goed beoordeeld heeft. Je ziet dat ik wegglijd en niet de intentie heb om de tegenstander te raken."

Dumfries ging verder: "Het is lastig. Dat zeg ik eerlijk. Ik ga voor de bal. Ik glijd volle bak uit. Natuurlijk is er contact, maar is van mijn kant nul opzet om de tegenstander aan te raken. Dus ik denk dat de scheidsrechter het goed beoordeeld. Ik zei al tegen hem voordat hij naar de tv liep dat ik het niet expres deed. Dat ik uitgleed. Ik denk dat het ook een beetje menselijk is."




Tags

dumfries fox glijd menselijk overgehouden utrecht wegglijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage