Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik vind dat de scheidsrechter het goed beoordeeld heeft'

10 februari 2019 21:35

Denzel Dumfries had een dubbel gevoel overgehouden aan de wedstrijd. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Het was een heel lastige wedstrijd. We hebben toch wel gestreden", aldus Dumfries. "We begonnen niet goed en komen 2-0 achter. Maar het is wel karakter van het team dat we hier 2-2 spelen."

De rechtsback kon begrijpen dat de scheidsrechter geen strafschop aan Utrecht gaf. "Het veld werkt hier niet mee. Het is een heel lastige situatie voor de scheidsrechter. Ik doe het niet met opzet. Je moet ook rekening houden met de weersomstandigheden", zo gaf hij aan. "Ik vind dat de scheidsrechter het goed beoordeeld heeft. Je ziet dat ik wegglijd en niet de intentie heb om de tegenstander te raken."

Dumfries ging verder: "Het is lastig. Dat zeg ik eerlijk. Ik ga voor de bal. Ik glijd volle bak uit. Natuurlijk is er contact, maar is van mijn kant nul opzet om de tegenstander aan te raken. Dus ik denk dat de scheidsrechter het goed beoordeeld. Ik zei al tegen hem voordat hij naar de tv liep dat ik het niet expres deed. Dat ik uitgleed. Ik denk dat het ook een beetje menselijk is."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws