Transparent
Inloggen
Sluiten

Arnesen bevestigt interesse in Numan

15 januari 2003 12:49 - Voetbal International

Verslaggever: JW

In de Voetbal International van deze week is op de bladzijde 13 een stuk gewijdt aan de eventuele terugkeer van Arthur Numan naar Nederland. Zoals al eerder door ons gemeldt geeft Numan bij een terugkeer de voorkeur aan PSV boven Feyenoord maar wil hij eerst met zijn huidige club de Glasgow Rangers gaan praten over contract verlenging. Ook bevestigt PSV-directeur Frank Arnesen in het stuk de interesse van PSV in Numan. 'Wij hebben geinformeer en we zien in Numan een serieuze versterking, maar we weten dat hij eerst met Rangers gaat praten', aldus de Deen.

Als Numan echter een serieus aanbod van de Schotse club krijgt voor een nieuw contract wil de 33-jarige ex-PSV'er dolgraag zijn verblijf daar verlengen.

Meer op Voetbal International




Tags

numan arnesen rangers arthur bladzijde feyenoord geinformeer gemeldt gewijdt glasgow nederland verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage