Transparent
Inloggen
Sluiten

Theo Janssen: 'PSV heeft gewoon heel veel mazzel gehad'

11 februari 2019 08:44

In het programma VTBL gaf Theo Janssen zondagavond aan dat PSV gewoon mazzel gehad had tegen Utrecht. "Je merkt gewoon dat het een beetje gelukkig is. Als je heel eerlijk de wedstrijd terugkijkt, moet FC Utrecht gewoon de wedstrijd winnen, klaar. PSV heeft gewoon heel veel mazzel gehad vandaag", zo gaf hij aan. "Het is misschien de kracht van het team dat ze zo laat weer scoren, maar als je weer ziet hoe het allemaal gebeurd... En ze kunnen ook nog een penalty tegen krijgen op het einde. Dan verliezen ze op het einde. Dus ik denk dat het een beetje gelukkig is."

Jimmy Floyd Hasselbaink voelde na de 2-0 in de eerste helft al dat PSV minimaal een punt zou gaan pakken. "Utrecht deed het heel erg goed en speelde heel erg agressief, maar ze verloren heel veel energie. Het veld werd zwaarder en zwaarder en PSV ging meer druk zetten", aldus Hasselbaink. "Je zag dat als dat doelpunt snel komt na rust, dat Utrecht paniek zou hebben dat was ook een beetje. Utrecht heeft daarna ook heel veel pech, maar je zag wel aankomen dat PSV toch twee keer zou gaan scoren."




Tags

utrecht mazzel janssen hasselbaink zwaarder floyd jimmy paniek terugkijkt vtbl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage