Transparent
Inloggen
Sluiten

Jimmy Floyd Hasselbaink: 'Ik wil weten welke dokter Steven Bergwijn heeft'

11 februari 2019 08:51 - VTBL

Zondagavond werd in het programma VTBL op RTL 7 vraagtekens gezet bij de pijngrens van Steven Bergwijn. Volgens de analisten aan tafel is het vreemd dat als je op het oog zwaar geblesseerd van het veld wordt gedragen, dat je dan drie dagen later alweer kan trainen. "Ik wil weten welke dokter hij heeft. Het is een speler die een buitenspeler is. Hij zal veel getackeld gaan worden, dus zijn pijngrens moet behoorlijk hoog zijn", aldus Jimmy Floyd Hasselbaink. "In Engeland zou hij hiervoor slechte publiciteit krijgen. Ik zegt niet dat hij niet heel veel pijn had. Maar als het na drie dag over is en je weer kan trainen..."

Hasselbaink ging verder: "Kijk, ik ben blij voor hem. Zulke spelers wil je zienop het veld. Hij is een belangrijke speler voor het Nederlands elftal en je wil niet dat hij lang uit de roulatie is. Dus hartstikke blij. Maar wel heel raar."


Discussieer mee op de forums


Tags

hasselbaink bergwijn dokter floyd jimmy pijngrens analisten engeland gedragen getackeld publiciteit raar vraagtekens vtbl zienop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Jimmy Floyd ontkracht wel lekker altijd elke zin die hij begint. Veel woorden, weinig tekst. Over Stevie: het is nou niet alsof hij er wekelijks makkelijk uitligt, dus ach.
9 maanden geleden
Jimmy --kampioen open deuren intrappen---Floyd Hasselbank, die? Jezus wat heeft Bergwijn eraan te winnen om zich aan te stellen? was toch geen reden om een blessure te faken.....
9 maanden geleden
Doctor Floyd heeft gesproken, maar helemaal niks gezegd. Ik vraag me af wat hij wel wil zeggen.
 
9 maanden geleden
Precies, wat een quatsch spreekt die man. Vreemd dat hier überhaupt een topic aan gewijd wordt. Maakt toch niets uit wat voor een blessure er was, of misschien wel helemaal niet.
9 maanden geleden
Wat die man op TV, in een praatprogramma heeft te zoeken is mij nog een raadsel. Inderdaad kampioen open deuren in trappen. Wanneer hij aan het woord is zie je de rest van de tafel ook vaak kijken en zitten wachten tot hij zijn punt maakt, maar die komt dan niet.
9 maanden geleden
Omdat er belangrijkere dingen zijn dan dom gespeculeer van analisten op tv, even iets off topic.

Supporters.nl jullie komen regelmatig met goede polls die vragen om aanvullende reacties. Ook nu weer met de vraag over winst in de komende twee wedstrijden. Is het mogelijk om een reactiemogelijkheid open te zetten onder de polls? Alvast bedankt.
9 maanden geleden
Jimmy heeft het geluk dat hij wat kon voetballen, voor de rest denk ik dat deze jongen helemaal niks in zijn reepje heeft, hij meent ff Steven te kak te zetten maar verzacht het zelf om zo zijn eigen in een evt te verdedigen positie te plaatsen, kan die altijd zeggen: Ja dat bedoel ik.
9 maanden geleden
Net als bij vd Gijp klinkt er bijna teleurstelling uit dat een speler niet zwaar geblesseerd is. Wat een uitschot zijn deze figuren toch!
9 maanden geleden
Nou toen ik hem zag liggen en kermen van de pijn dacht ik ook die leeft niet lang meer
9 maanden geleden
Een beknelde zenuw kan behoorlijk pijn doen!
 
9 maanden geleden
Ik denk dat er ook iets fors mis was tav een zenuw die geraakt is. Waarschijnlijk zijn ze enorm geschrokken en hebben ze toen forse voorzorg-maatregelen getroffen. Achteraf ziet het er overdreven uit om zo van het veld te worden gedragen, maar als er echt iets was gebroken, en ze hadden niet zorgvuldig gehandeld, dan hat PSV daar weer veel commentaar op gekregen. De grote fout is dat PSV pratisch niks geeft gecommuniceerd. Dan vraag als als top-club om 'spook-verhalen'.
9 maanden geleden
Heerlijk dit, toch? Zodra ze een Hilversum beginnen te zeiken op PSV, weet je dat het kampioenschap aanstaande is :)
 
9 maanden geleden
Ja, de rest kan naar het kampioenschap Floyten.
9 maanden geleden (gewijzigd)
Iets meer respect voor hasselbaink kan geen kwaad toch? Stelt een vraag en wordt met de grond gelijk gemaakt. Die beste man heeft nog iets gepresteerd in zijn leven.

Massaal achter de snavel media bij de Nos en Fox aanlopen zijn er al genoeg van.
9 maanden geleden (gewijzigd)
Deze floyd heeft nooit een topclub gehad. Dat deze blindganger een podium krijgt. Kon er geen hout van, dat zal wel zijn frustratie zijn.
 
9 maanden geleden
Valt wel mee toch? Bijvoorbeeld een hattrick met Chelsea tegen Spurs (hadden wij ook goed kunnen gebruiken), of een goaltje tegen Barcelona (hadden wij ook goed kunnen gebruiken).
 
9 maanden geleden
Topscorer bpl is niet mis lijkt mij.
9 maanden geleden
Hij zegt niks raars, ik vond t ook opmerkelijk dat Bergwijn niets bleek te mankeren. That's all.
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ach Jimmy , iedere week zie ik stervende zwanen op het voetbalveld . Vooral Dusan Tadic kermen van de pijn maar zodra hij een vrije trap versiert loopt hij weer als een gek . Dat vind ik nou raar dat noem ik schwalbe ! En die heeft niet eens een doctor nodig.
 
9 maanden geleden
Het ging niet eens om een vrije trap te versieren oid, dus pijn moet ie hebben gehad,dan hoeft geen Jimmy twijfels hierover te zaaien, Jimmy heeft idd iets gepresteerd en daar kan ie trots op zijn, maar om bij de eerste gelegenheid op tv al leuk of interessant te gaan doen over de rug van een ander? Schei toch uit.
9 maanden geleden
Steven had 'n beknelde zenuw in zijn kuit?
Zenuwpijn is de ergste pijn die er is ????
 
9 maanden geleden
Dit dus. Hoe intelligent moet je zijn om dit even op te zoeken op internet...
Maar goed, als ik maar iets bijdehands kan roepen. En niemand van die prutsres die er omheen zitten die er blijkbaar ook maar een klein beetje van heeft gesnapt.
 
9 maanden geleden
Idd daar kan ik van meepraten , in mijn rug. Zodra de beknelling verholpen is , is de pijn meteen weg . Je weet niet wat je meemaakt. De doctor is een neuroloog Jimmy.
 
9 maanden geleden
Ik heb ook 'n beschadigde zenuw in onderrug door mislukte hernia operatie....
De hele dag door pijn maar bij mij kunnen ze er niks aan doen ????
9 maanden geleden (gewijzigd)
Schoenmaker houd je bij je leest, zou ik zeggen. Mooi dat het, net als bij Hirving, meeviel met Stevie. Al vond ik de algehele paniek op zondag dus al uiterst voorbarig. Ik ga in de regel niet mee met zulk opportunisme. Overigens wel een fijne aanvaller destijds, Floyd, met name in Engeland. Maar in z'n algemeenheid vraag ik mij serieus af er nog plaats was voor een nieuw voetbalopinieprogramma (3x woordwaarde). En dan zie je de cast van HMBRT en dan weet je meteen al in welke hoek we zitten. De Waasjes & Heerschopjes, brrrrrr!
reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel bang beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype jong koeman lissabon malen nederland oranje paul pereiro real religie roon sir tinus veltman vhtlsaw willems