Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Ik kan mijn shirt niet eens weggeven, want het is helemaal kapot'

11 februari 2019 08:54

Tegenover De Telegraaf gaf Luuk de Jong aan dat hij zich erg verbaasde toen hij van scheidsrechter Pol van Boekel uitleg kreeg waarom er geen strafschop werd gegeven. "Hij zei: ’je bent ook wel erg moeilijk te verdedigen’", aldus De Jong. "Dus dan mag je blijkbaar aan mijn shirt hangen? Dat heeft er toch niets mee te maken? Je moet gewoon met je handen van elkaar afblijven."

De aanvoerder van PSV leek meerdere keren de schijn tegen te hebben. "Ik weet niet of dat zo is, maar als scheidsrechter moet je het gewoon neutraal beoordelen, lijkt me. Ik kan mijn shirt niet eens weggeven, want het is helemaal kapot", zo gaf hij aan. "Maar goed, Utrecht kan ook een penalty krijgen in de slotfase. Uiteindelijk is dit dan misschien wel terecht."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong afblijven boekel neutraal pol telegraaf utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage