Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeugdinternational Davy van den Berg stapt over naar FC Utrecht

13 februari 2019 11:07 - FC Utrecht

Davy van den Berg zal zijn carierre gaan vervolgen bij FC Utrecht. Dat hebben de Domstedelingen bekend gemaakt via de eigen website. De 19-jarige middenvelder speelt nu voor PSV onder 19 en heeft in Utrecht een contract getekend voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. Het contract zal vanaf komende zomer pas ingaan, maar tot die tijd traint hij wel al mee bij Jong FC Utrecht.

Van den Berg speelde sinds 2008 al voor PSV en wist alle jeugdelftallen te doorlopen. Tot een debuut in het betaald voetbal kwam het niet in Eindhoven, maar die kans wordt hem nu wel geboden bij FC Utrecht.


Meer op FC Utrecht




Tags

utrecht berg carierre jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Blijft toch bijzonder. Alle jeugdelftallen doorlopen en zelfs international (dat zijn er in elk jeugdteam toch maar een paar neem ik aan), maar toch niet die laatste stap blijkbaar.
+1/-0

5 jaar geleden
Leuk kapsel ! Zijn moeder is zeker los gegaan met een bloempot ????
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage