Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis Haar vertrekt na dit seizoen bij PSV

13 februari 2019 17:08 - FC Utrecht

Dennis Haar zal na dit seizoen vertrekken bij PSV. De huidige trainer van Jong PSV heeft bij FC Utrecht een contract voor drie seizoenen getekend als assistent-trainer van John van den Brom. Dat meldt FC Utrecht via de eigen website. Haar had een aflopend contract bij PSV, maar kon deze wel verlengen.

Bij FC Utrecht zijn ze blij dat het gelukt is om Haar vast te leggen. "We zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen overtuigen om weer als assistent-trainer van John van den Brom aan de slag te gaan", aldus Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. "De doelen en ambities die er bij FC Utrecht zijn speelde een belangrijke rol in de keuze van Dennis voor onze club. Hij ziet de potentie van de club en gelooft daarin. We hebben diverse goede gesprekken met Dennis gevoerd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en het feit dat hij voor FC Utrecht een toegevoegde waarde is."

Technisch directeur John de Jong laat op de website van PSV weten het te betreuren dat Haar vertrekt. "Dennis verricht bij ons uitstekend werk, maar we hebben respect voor zijn keuze", zo geeft hij aan. "We zijn erg tevreden over Dennis. Hij laat zien dat opleiden en presteren samen gaan. Met zijn staf speelt hij een belangrijke rol in de doorstroming van talenten naar de A-selectie, maar daarnaast moet er ook zoveel mogelijk gewonnen worden. Het is immers profvoetbal. FC Utrecht haalt een prima trainer binnen."

De Jong is al bezig met een vervanger voor Haar. "Daar hebben we al een idee over. We gaan kijken of we dit kunnen concretiseren", zegt hij daarover.

Meer op FC Utrecht


Tags

utrecht jong brom aflopend concretiseren doorstroming toegevoegde zuidam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Totaal niet rouwig om zijn. Trainer met een Cocu filosofie. Moet ook wat meer een rouwdouwer staan. Maar wie?
+1/-0

 
10 maanden geleden
@Tony, Je weet wel de Cocu-filosofie om met een lager budget en een spelersgroep met zwakke plekken vaak kampioen van NL te worden ;-)
+5/-0

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden
Dat is een goede filosofie dan!!
+2/-1

 
10 maanden geleden
Cocu was zelf natuurlijk ook betrokken bij het samenstellen v/d selectie. Het "voetbal" onder Cocu was tenenkrommend slecht.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Onder Cocu was het vaak tot op het eind billenknijpen of ze de winst zouden halen, zelfs tegen kleine clubs. Maar Cocu had, zeker vorig jaar, niet de spelers die Van Bommel nu heeft en hij haalde wel het maximaal aantal punten uit die groep spelers, en dat is de taak van een trainer.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ik heb de vaseline van vorig seizoen de laatste weken weer bij de hand! Geen moment rust met dit statische PSV. Komend weekend wordt volgens mij weer een lange zit.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Dat is wel waar, maar Cocu was zelf ook verantwoordelijk voor het samenstellen van die matige selectie. Daarnaast zag je onder Cocu totaal geen stijgende lijn in het voetbal en was het vaak armoedig geploeter.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Me dunkt dat Angelino en Viergever achterin 5 stappen vooruit is. Daarbij komt dat Bergwijn i.p.v Locadia ook geen slechte deal is. En Luuk de Jong hoeft maar naar zijn vrouwtje te kijken of ze is zwanger bij wijze van. Dit PSV is veel sterker dan de afgelopen jaren. Ik moet nog maar zien dat wij dit jaar kampioen worden
+1/-1

 
10 maanden geleden
Het is hopen dat Lozano en Bergwijn weer echt fit worden en weer in vorm komen. Ik was verrast dat ze bij Utrecht uit beide al weer op het veld stonden, maar ik kan me niet voorstellen dat ze toen al op 100% konden spelen. Als Heerenveen wat ruimte geeft zou het zo maar weer kunnen gaan lopen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Lozano en Bergwijn spelen sinds de winter uiterst vlak zoals geheel PSV. Er gaat teveel mis, ook in de organisatie vind ik.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Logisch dat Dennis vertrekt, hij is toe aan een grotere stap. Hij presteert goed bij het 2e elftal snap niet wat u bedoelt met Cocu filosofie . Ze zoeken steeds de aanval. PSV 1 tegen Utrecht j.l. de eerste helft, dat leek meer op Cocu's filosofie. eindeloos terugspelen achterin.
+1/-0

10 maanden geleden
Gaat van Nistelrooij worden
+2/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Nu kijken of bij Ajax-Real de vorm-dip een vorm-wak kan gaan worden.

Ajax speelde de eerste 45 minuten geweldig, en het had zo 1-0 of 2-0 kunnen staan. Als ze bij Ajax-PSV ook zo spelen dan gaat PSV het daar nog heel moeilijk krijgen. Hopelijk is de marge tegen die tijd van meer dan 6 punten. Die vorm-dip daar zijn ze nu wel overheen, al weet je niet hoe ze tegen andere kleinere clubs gaan spelen.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Real toonde zeker in de eerste helft dat deze wedstrijd een tussendoortje was. In de tweede helft ging de snelheid iets omhoog zonder dat ze echt moeite hoefden te doen. Ramos gaf een duidelijk signaal door vlak voor tijd opzettelijk een schorsing voor de terugwedstrijd te pakken.

Maar Ajax mag tevreden zijn met het eigen spel.

Alle vertrouwen in een overwinning van PSV in de Arena.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Als PSV-fan zie ik Ajax graag verliezen, maar ik vind dat ik ook eerlijk moet schrijven wat ik zie. Ik vond dat Ajax de spelers van Real in de 1e helft flink aan het opjagen waren, en dat ze bij Real wild de ballen maar naar voren schoten. Dat deed Real niet uit plezier, maar omdat ze de controle kwijt raakte. Als het net iets anders was gegaan met de bal op de kruising en het doelpunt dan hadden ze al 2-0 voor gestaan. Dat had ik niet verwacht na de wedstrijden in de ED de laatste weken.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ben het met je eens. Ajax speelde zoals voor de winter vaak het geval was. De linies zeer dicht op elkaar en de druk erop. Ik moet maar zien dat PSV daar onderuit kan voetballen. Zou niet weten wie onze snelle jongens voorin moet lanceren eerlijk gezegd.
+1/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
WouterErik, vanuit concurrentie zie ik ook graag Ajax verliezen. Maar ik heb geen last van Ajaxhaat. Dus ook ik zeg eerlijk wat ik zie. En wat ik gisterenavond zag was niet de Europese variant van Heracles Ajax. Ajax Real was de Europese variant van Groningen PSV. Een essentieel verschil.

Dus ja Ajax mag trots zijn op hun eigen prestatie tegen Real en het is meer dan verwacht. Maar als een Europese Groningen paste het bij de verhoudingen dat ze uiteindelijk met lege handen stonden. Ook al had een gelijkspel niet onterecht geweest. Maar je kan niet zeggen dat Ajax als een Europese Heracles de kwalitatief betere tegenstander vastzette. Ajax had kunnen winnen tegen Real zoals Groningen had kunnen winnen tegen PSV. Zelf speelde ze goed maar ze waren niet in staat om de overwinning daadwerkelijk af te dwingen. Dat Real dan kort voor tijd de overwinning alsnog binnen haalt paste volledig in de onderlinge verhoudingen binnen de wedstrijd.
+1/-0

 
10 maanden geleden
kritiek is èèn ding, t is net als humor, je moet er mee om kunnen gaan.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik zag het ook zo eigenlijk, telkens als Ajax het idee kreeg dat er iets te halen viel, kwam Real met tegengas, eigenlijk heeft Real maar weinig energie in de wedstrijd gestoken, met het minimale het maximale gehaald, ik heb het idee dat ajax daar gruwelijk op de kloten gaat krijgen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Dat verwacht ik niet omdat Real daar niet goed genoeg voor draait, terwijl het gebrek aan fatsoenlijke aanvallers ook niet meehelpt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Eigenlijk is het heel simpel, ajax is gewoon een kleintje vergeleken met Real. Leuke 1e helft van ajax, maar tis dan nog gewoon 0-0. Real wint deze wedstrijd, en dat is geen toeval maar gewoon logisch.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik denk dat we beide gelijk hebben maar dat we in onze posts ons elke meer op een deel van de wedstrijd richten. Ik schrijf vooral over de 1e helft of de eerste 30 minuten daarvan. Ajax jaagde toen Real echt op, en Real was toen echt de controle kwijt. Jouw post gaat meer over de fase daarna, en daarin kan ik je volgen dat Real het dan nog op 2-1 afmaakt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ok WE, blijft over de vraag of de eerste 30 minuten deed denken aan Heracles Ajax (met Ajax bij de wedstrijd tegen Real in de rol van Heracles) of aan een goede fase van Fortuna/Groningen tegen PSV (met Real in de rol van PSV)?

Ik heb het beeld van Heracles-Ajax nooit gezien in de wedstrijd van Ajax tegen Real. Voor mij was de eerste 30 minuten overduidelijk als een goede fase van Groningen/Fortuna.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nikiforov nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw