Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Lammers: 'Ik hoop dat ik een goaltje kan maken'

14 februari 2019 16:05

In gesprek met sc Heerenveen TV geeft Sam Lammers aan uit te kijken naar de wedstrijd tegen PSV. "Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden. Ze staan niet voor niets bovenaan", aldus Lammers. "Maar wij spelen thuis. Ik hoop dat we het ze heel moeilijk kunnen maken en dat denk ik ook wel. Dus ik heb er zin in."

Voor Lammers is het duel extra speciaal. "Het is de club waar ik vandaan kom en waar ik nog steeds onder contract sta", zo geeft hij aan. "Het is voor mij een speciale wedstrijd, maar dat gaat zaterdag wel even aan de kant voor mij. Net zoals iedere wedstrijd is het gewoon volle inzet en ik hoop dat ik een goaltje kan maken."




Tags

lammers goaltje heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage