Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze verlengt contract bij PSV tot 2021

18 februari 2019 18:18 - PSV.nl

Jordan Teze heeft zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2021. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt via haar website. In het contract van de verdediger is bovendien een optie opgenomen voor een extra jaar. Teze doorliep de volledige jeugdopleiding binnen PSV en maakte eerder dit seizoen zijn officiële debuut in het eerste elftal in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle.

De verdediger is blij met zijn nieuwe contract. "Ik ga dit vanavond met mijn familie vieren. Zij zijn erg belangrijk voor me. Je hebt ups en downs en zij steunen me altijd", aldus Teze. "Samen met hen heb ik een plan uitgestippeld. Ik wil zo snel mogelijk bij PSV 1 in de basis staan, ik ben erg gretig. Verdedigend moet ik nog stappen zetten. Het is aan mij om dit bij Jong PSV te laten zien en een overstap af te dwingen."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan jong pec zwolle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Blij mee.

OT Als Jong PSV vanavond wint dan is de opleiding ongelofelijk goed bezig.

Naast Gakpo en Ihattaren mogen ook Sadilek, Obispo, Rigo en keeper Meulenhof niet meedoen omdat ze zaterdag op de bank zaten bij het eerste.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Als ze op het wedstrijdformulier hebben gestaan, is het al basta en mogen ze niet meer mee spelen. Teze een goede voetballer, met een paar schoonheids-foutjes.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Tegenwoordig mag/zit het hele wedstrijdformulier op de bank.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hel hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw