Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze verlengt contract bij PSV tot 2021

18 februari 2019 18:18 - PSV.nl

Jordan Teze heeft zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2021. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt via haar website. In het contract van de verdediger is bovendien een optie opgenomen voor een extra jaar. Teze doorliep de volledige jeugdopleiding binnen PSV en maakte eerder dit seizoen zijn officiële debuut in het eerste elftal in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle.

De verdediger is blij met zijn nieuwe contract. "Ik ga dit vanavond met mijn familie vieren. Zij zijn erg belangrijk voor me. Je hebt ups en downs en zij steunen me altijd", aldus Teze. "Samen met hen heb ik een plan uitgestippeld. Ik wil zo snel mogelijk bij PSV 1 in de basis staan, ik ben erg gretig. Verdedigend moet ik nog stappen zetten. Het is aan mij om dit bij Jong PSV te laten zien en een overstap af te dwingen."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan jong pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Blij mee.

OT Als Jong PSV vanavond wint dan is de opleiding ongelofelijk goed bezig.

Naast Gakpo en Ihattaren mogen ook Sadilek, Obispo, Rigo en keeper Meulenhof niet meedoen omdat ze zaterdag op de bank zaten bij het eerste.
+1/-0

 
Als ze op het wedstrijdformulier hebben gestaan, is het al basta en mogen ze niet meer mee spelen. Teze een goede voetballer, met een paar schoonheids-foutjes.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tegenwoordig mag/zit het hele wedstrijdformulier op de bank.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal