Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'sc Heerenveen hoopt op Toon Gerbrands als directeur'

23 februari 2019 01:00 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "sc Heerenveen hoopt op Toon Gerbrands als directeur"; image source: Pro Shots

Johan Derksen had vrijdagavond in het programma Veronica Inside een opvallend gerucht. sc Heerenveen zou namelijk hopen om Toon Gerbrands vast te kunnen leggen als directeur. "Toon heeft bij AZ na het faillissement alles goed geregeld en sinds hij bij PSV zit is er rust. Hij komt uit Sneek en ze denken dat hij nu op een leeftijd is dat hij terug wil keren naar Friesland", aldus Derksen. "Heerenveen ziet in hem eigenlijk dé man om de club weer op de rails te krijgen en rust te creëren."

Derksen verwacht echter niet dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. "Toon is een type die altijd zijn contract afmaakt. Hij loopt nooit uit een contract", zo gaf hij aan. "Hij heeft een contract bij PSV waar in staat dat als PSV hem zat is, ze hem iedere dag kunnen ontslaan zonder een cent te hoeven betalen. Als ze uitgekeken zijn op elkaar stapt hij gewoon op. Maar hij zal nooit zelf uit een contract lopen."


Tags

derksen heerenveen gerbrands cent faillissement friesland ontslaan rails sneek uitgekeken veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Zelfs Toon lacht er om op de foto.
+2/-0

10 maanden geleden
Vergelijkbaar met als Willem (die van Maxima) burgemeester van Utrecht wil worden dan heeft het wel iets moois. Als Utrecht hoopt dat WA hun burgemeester wil worden is het vooral lachwekkend.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nikiforov nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw