Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets nog op zoek naar middenvelder en spits

17 april 2000 11:56

Verslaggever: JL

Langzamerhand worden de plannen van Eric Gerets steeds duidelijker. Na de komst van Adil Ramzi, die bedoeld is voor de rechtshalfplaats, de komst van aanvallende middenvelder John de Jong, de terugkeer van Claudio en de komst van Kevin Hofland die de strijd aan zal moeten gaan voor de linkerkant van het centrum van de verdediging, lijkt de prioriteit van Gerets nog te liggen bij het aantrekken van een centrumspits en van een linkermiddenvelder.

Gerets wil nog een kopsterke targetspeler. Veel namen zijn natuurlijk al veelvuldig in de media verschenen. Flo en Carew zijn inmiddels afgevallen. Jan Vennegoor of Hesselink lijkt zelf nog te twijfelen of hij er al klaar voor is. Eerder meldden wij de Noorse geruchten over de interesse voor Rushfeldt. Bob Peeters wordt vooralsnog niet als eerste keus gezien. Mutu van Inter lijkt voor PSV geen haalbare kaart. Pierre van Hooydonck wordt vooralsnog te duur geacht voor zijn leeftijd. Deze week kwam daat het verhaal over Hasselbaink nog bij. Daarmee heeft PSV de Europese markt behoorlijk afgestroopt.

Voor sommigen wellicht verrassend is de aandacht van Gerets voor met name linkermiddenvelders. Tom van der Leegte meldde zelf de voorzichtige interesse van PSV. De middenvelder koos echter voor FC Twente. Geruchten gaan dat PSV geinformeerd heeft naar Barry van Galen. Zeker is dat PSV de verrichtingen van linkermiddenvelder (of aanvallende linksback) Pompiliu Stoica heeft bekeken. Ook in Belgie heeft Gerets al rondgekeken naar mogelijkheden voor die positie, zo is PSV, zoals we al eerder berichtten, nog steeds in gesprek met Lommel over een eventuele overgang van Stijn Haeldermans. Met de bezetting van Joonas Kolkka en Wilfred Bouma had PSV al een dubbele bezetting. Gerets lijkt echter niet volledig overtuigd van de ontwikkeling van Kolkka en hoopt met Bouma in de komende jaren een aanvallende linksback in handen te hebben.

Vooralsnog lijken dat de prioriteiten te zijn waar de huidige technische staf zich nu op richt. Al blijft PSV de markt natuurlijk in de gaten houden en toeslaan op de momenten dat zich onverwachte mogelijkheden aan blijken te dienen.

Meer op




Tags

gerets bouma kolkka linkermiddenvelder afgevallen barry belgie berichtten carew centrumspits daat duidelijker flo galen haeldermans hasselbaink hesselink hofland hooydonck inter jong joonas kopsterke leegte linkermiddenvelders lommel meldden mutu peeters pompiliu prioriteiten ramzi rechtshalfplaats rondgekeken rushfeldt stijn stoica targetspeler toeslaan tom twente vennegoor voorzichtige wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage