Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV te sterk voor Helmond Sport

1 maart 2019 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV te sterk voor Helmond Sport; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen Helmond Sport weten te winnen. In het SolarUnie Stadion in Helmond was de ploeg van Dennis Haar met 0-2 te sterk. Mauro Junior maakte vanaf de strafschopstip de openingstreffer, terwijl in blessuretijd Lennert Daneels voor de eindstand zorgde. Vlak voor rust kreeg Bertalan Kun nog een directe rode kaart.

Aan de stand in de Keuken Kampioen Divisie is weinig veranderd. Jong PSV blijft op de vijfde plek staan, al heeft het nu wel een klein gat kunnen slaan met de ploegen onder zich. In de derde periode is de ploeg naar de derde plek gestegen. De kans dat Jong PSV die periode nog weet te winnen is echter erg klein. Met nog twee wedstrijden te gaan staat FC Twente vijf punten voor, terwijl ook MVV nog een voorsprong van twee punten heeft op Jong PSV.

Volgende week vrijdag zal Jong PSV weer in actie komen. Op Sportpark de Herdgang zal Jong FC Utrecht dan de tegenstander zijn. De aftrap is zoals gebruikelijk om 20:00 uur.




Tags

jong helmond aftrap bertalan daneels herdgang lennert mauro twente utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage