Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Het is lekker dat je hier met 0-2 wint'

2 maart 2019 22:24
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Het is lekker dat je hier met 0-2 wint"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Bergwijn aan blij te zijn met de lekkere overwinning tegen Excelsior. "Het was nodig. We hebben drie keer op rij gelijk gespeeld. Dan mag je wel weer winnen. Dan is het lekker dat je hier met 0-2 wint", aldus Bergwijn. "Er zat druk op natuurlijk. Voor ons was het belangrijk dat we goed begonnen en dat hebben we deze wedstrijd gedaan."

Bergwijn kreeg de vraag of PSV afgelopen weken de flow was kwijt geraakt. "Een beetje wel. Als PSV zijnde ben je gewend om te winnen", zo gaf hij aan. "Als dat dan drie keer op rij niet gebeurd, is dat klote. Dan is dit weer lekker."

De aanvaller vindt het fantastisch om samen te kunnen spelen met Mohammed Ihattaren. "Mo ziet het spelletje. Je ziet niet aan hem dat hij zo jong is. Ik vind het mooi en leuk om met hem te spelen", zei hij daarover. "Je ziet ook niet dat hij gespannen is. Dat is mooi en fantastisch. Ik was wel gespannen toen ik in de basis begon, maar iedereen is anders."

Bij zijn tweede doelpunt ging Bergwijn bewust richting de keeper. "De bal was hoog in de lucht. Ik dacht dat hij hem of weg zou koppen of richting de keeper zou koppen. Ik gokte gewoon en hij kwam bij mij", aldus Bergwijn.




Tags

bergwijn excelsior fox gokte ihattaren jong lucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage