Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hofleverancier Elftal van de Week AD, Bergwijn beste speler VI

4 maart 2019 10:20

Met liefst vijf spelers is PSV de hofleverancier in het Elftal van de Week van het Algemeen Dagblad. Steven Bergwijn kreeg samen met Feyenoorder Robin van Persie met een 8 de hoogste beoordeling van het weekend, maar ook Michal Sadílek (7,5) en verdedigers Daniel Schwaab, Nick Viergever en Angeliño (allen een 7) kregen een plekje in het elftal. In de spits staat bovendien ook nog de verhuurde Sam Lammers.

Waar PSV uitstekende beoordelingen heeft in het AD, zijn de cijfers in De Telegraaf heel anders. Met een 7 is ook Bergwijn hier de best beoordeelde PSV'er, maar verder werden er voornamelijk alleen maar 6en uitgedeeld. Denzel Dumfries (5) en Pablo Rosario (5,5) moeten het met nog een lagere beoordeling doen. Om die reden staat er ook geen PSV'er in het Elftal van de Week. In De Telegraaf werd Excelsior-doelman Damen beoordeeld als de beste keeper van afgelopen speelronde.

Volgens Voetbal International was Steven Bergwijn de beste speler van afgelopen weekend. De aanvaller kreeg voor zijn wedstrijd tegen Excelsior een 8,5. Diezelfde beoordeling kreeg ook de verhuurde Sam Lammers. Angeliño en Michal Sadílek kregen beiden een 7,5, terwijl Jeroen Zoet met een 7 de best beoordeelde keeper werd. Denzel Dumfries en Hirving Lozano kregen allebei een 5.

Waar de individuele cijfers afgelopen weekend erg verschillen, is dat in het Speler van het Jaar-klassement niet terug te zien. Bij zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf en Voetbal International is Luuk de Jong namelijk tot nu toe de beste speler. Bij het AD staan vier spelers van PSV in de top-5, terwijl in De Telegraaf de vier beste spelers zelfs allemaal van PSV afkomstig zijn. Al komt dit laatste ook omdat de spelers van Ajax niet zijn meegenomen in het klassement, omdat zij een wedstrijd minder hebben gespeeld. Een week geleden was dit echter ook al het geval toen de spelers van Ajax wel nog werden opgenomen in het klassement, al moest Jorrit Hendrix zijn vierde plek delen met Daley Blind en Matthijs de Ligt.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn telegraaf hofleverancier klassement angelino dumfries excelsior lammers sadilek beoordelingen blind damen hendrix jong lozano persie rosario schwaab viergever zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje