Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maximiliano Romero ondergaat mri-scan om oorzaak klachten te achterhalen'

4 maart 2019 17:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Maximiliano Romero ondergaat mri-scan om oorzaak klachten te achterhalen"; image source: Pro Shots

Maximiliano Romero zal een mri-scan ondergaan om te achterhalen waar zijn klachten vandaan komen. Dat heeft het management van de aanvaller bevestigd tegenover het Eindhovens Dagblad. Romero viel vrijdagavond geblesseerd uit toen hij met Jong PSV tegen Helmond Sport speelde en ontbrak maandag op de training.

Romero kampt sinds zijn komst veertien maanden geleden met veel blessureleed. Mede om die reden kwam hij tot nu toe pas twee keer in actie in een officiële wedstrijd in het eerste elftal. In augustus kwam hij als invaller in de ploeg in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht, terwijl hij in december mocht invallen tegen Barcelona.

Meer op ED.nl




Tags

romero maximiliano mri scan barcelona blessureleed helmond jong utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Heel vervelend dit, voor zowel die jongen als PSV. Wat een kapitaalvernietiging zou dit zijn. Gelukkig hebben we Sam Lammers nog...
+2/-0

5 jaar geleden
Steekt PSV een keer enorm zijn nek uit om een groot talent binnen te halen en dan heb je dit. Deze man is nog vaker beblesseerd dan Robben. Voor Pereiro moeten we maar hopen dat PSV de investering terug gaat krijgen, want die heeft zeer lastige zaakwaarnemers en Maher hebben we ook al geheel af moeten schrijven. Dan is kleine bedragen in jeugdspelers steken veel effectiever en met veel minder risico.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje