Transparent
Inloggen
Sluiten

Maximiliano Romero: 'Het is gewoon domme pech'

5 maart 2019 11:09 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Maximiliano Romero: "Het is gewoon domme pech"; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële website bevestigd dat Maximiliano Romero voorlopig uit de roulatie is met een knieblessure. De Argentijn geeft aan ontzettend te balen. "Het is natuurlijk niet voor het eerst dat ik moet toekijken", aldus Romero. "Mijn revalidatie begint vandaag. Het is lastig om aan te geven hoe lang het zal duren. Ik focus me daarom op mijn herstel, niet op een datum."

Romero kampt al sinds zijn komst naar PSV met veel blessureleed. Eenmaal fit speelde hij in januari en februari met Argentinië op het Zuid-Amerikaanse kampioenschap onder 20, waarin hij met twee doelpunten ook belangrijk was. Afgelopen vrijdag raakte hij in het competitieduel van Jong PSV tegen Helmond Sport echter opnieuw geblesseerd. "Het is gewoon domme pech", zo geeft hij aan. "Het frustreert me enorm dat ik niet kan laten zien wat ik kan. Er zit echter niets anders op dan opnieuw zo goed en zo snel mogelijk proberen te herstellen."

Meer op PSV.nl




Tags

romero maximiliano argentinie blessureleed helmond jong revalidatie toekijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Succes met het herstel.
Ik geloof nog steeds dat je onze 1e spits wordt.
+2/-0

 
Kan nog wel, maar we hebben nog altijd Sam Lammers.
+1/-0

reactie verwijderd

5 jaar geleden
Jammer, sterkte . Jouw tijd komt nog wel
+1/-0

5 jaar geleden
Ben bang dat hij een enorme miskoop zal zijn. Of eigenlijk al is. Struikelt van blessure naar blessure. Jammer voor die jongen, jammer van het geld.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage