Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Afellay werkt bij PSV aan herstel

7 maart 2019 10:10 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Ibrahim Afellay werkt bij PSV aan herstel; image source: Pro Shots

PSV heeft bekend gemaakt dat Ibrahim Afellay bij de club zal gaan werken aan zijn herstel. De door PSV opgeleide middenvelder zit momenteel zonder club en zal op het jeugdcomplex van De Herdgang individueel aan de slag gaan met een fysiotherapeut. "Ibrahim is hier opgegroeid en doorgebroken. Daarna werd hij een bepalende speler in diverse kampioensploegen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat we hem helpen waar mogelijk", geeft John de Jong aan.

De technisch manager van PSV gaat verder: "We hebben nu afspraken gemaakt over individuele begeleiding door de fysieke staf van de jeugdafdeling van PSV. Als de volgende fase aanbreekt, gaan we kijken hoe we dat invullen."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

ibrahim afellay aanbreekt begeleiding bepalende fysiotherapeut herdgang jeugdafdeling jeugdcomplex john jong kampioensploegen manager staf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dit is heel erg slim. Ik weet niet of Ibi nog in PSV 1 kan spelen ooit maar hij kan heel erg waardevol zijn om te helpen met de jeugd met Marokkaanse roots. Ik kan me voorstellen dat een Ihatarren en Aboukhlal enorm opkijken naar Ibi. Laten zien dat je als PSV zijnde altijd de deur open hebt staan voor een terugkeer zal zulke families en spelers alleen maar vertrouwen geven, iets waar ze volgens mij wel gevoelig voor zijn.
7 maanden geleden
Welkom Ibi je blijft voor ons altijd bijzonder. ben benieuwd hoe goed ie nog is als hij weer fit is.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Heel mooi gebaar van een topclub . Ibrahim is een geweldige speler , met behoorlijk wat ervaring. Mo zal hier ook blij mee zijn. Misschien kunnen we nog gebruik maken van zijn diensten , je weet maar nooit . Hoe ziet de selectie het volgende seizoen eruit ? Hopelijk blijft de onrust weg ivm transfers. Ik hoop dat Ibrahim goed kan herstellen en snel weer topfit is. Een club komt wel vast en zeker.
7 maanden geleden
Haha in Amsterdom kunnen zijn bloed wel drinken: "helemaal niets in Amserdaaaam"riep ie recht in de camera...Moooi!!
7 maanden geleden
Leuk voor die jongen,maar serieus wat heeft PSV hier aan??
 
7 maanden geleden
Niet direct, maar hij kan in gesprekken veel ervaring aan de jonge spelers over brengen, en het is goed voor ons imago als warme club.
 
7 maanden geleden
Zouden er veel jonge jongens naar hem luisteren? Club met het warme imago kan ik nog inkomen.
7 maanden geleden
Terecht gebaar van PSV. Wellicht dat hij nog opkrabbelt en weer met ons eerste elftal mee kan doen. Vond hem altijd een sympathieke speler. Hij liep wel veel met de bal. Postbode noemden ze hem wel eens op tv.
 
7 maanden geleden
Maar hij leverde hem ook meestal op het goede adres af;=)

Laatste nieuws