Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV blijft bovenin meedraaien na winst tegen Jong FC Utrecht

8 maart 2019 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV blijft bovenin meedraaien na winst tegen Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht zonder problemen weten te winnen. De ploeg van Dennis Haar was uiteindelijk met 3-1 te sterk voor de nummer laatst van de Keuken Kampioen Divisie. Dankzij een treffer van Justin Lonwijk stond de ploeg met rust al op voorsprong. In de tweede helft benutte Matthias Verreth een strafschop, terwijl Amar zijn eerste treffer in het betaald voetbal maakte.

Na de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht staat Jong PSV nog altijd op de vijfde plek. Nummer twee Go Ahead Eagles heeft echter maar drie punten meer en bovendien is het doelsaldo van Jong PSV beter. De titel zit er voor de ploeg echter niet in. Koploper FC Twente heeft inmiddels al een flinke voorsprong van tien punten op Go Ahead opgebouwd.

Volgende week vrijdag speelt Jong PSV opnieuw. Dan staat een uitwedstrijd tegen nummer dertien Cambuur op het programma. De aftrap in Leeuwarden is dan zoals gebruikelijk om 20:00 uur.


Tags

jong utrecht ahead bovenin meedraaien aftrap amar benutte competitiewedstrijd dennis divisie doelsaldo eagles justin kampioen keuken leeuwarden lonwijk matthias strafschop titel verreth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
7 maanden geleden
Op basis waarvan concludeer je dat? Is er al een nieuwe hoofdsponsor die 10+ miljoen schokt? Zijn de contracten van Gaston en nog een aantal al verlengd en verbeterd? Zijn er al nieuwe spelers gekocht voor voor volgend seizoen??
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
@sosa: Het 'project de jeugdopleiding omhoog tillen' verloopt prima, er is steeds meer doorstroom. Ook is dit een financieel succes gezien de verkopen van eigen jeugd(bv. Locadia en Depay) en het niet hoeven aan te kopen van spelers omdat PSV ze al heeft (opgeleid). PSV is financieel gezond, drie keer kampioen de afgelopen 4 jaar. We staan bovenaan momenteel. Er heerst rust binnen de organisatie, veel oud-spelers in de opleidingen waarmee de identiteit van de club gewaarborgd blijft. De hoofdtrainer Bommel houdt vast aan een visie die op langere termijn gericht is, precies zoals het hoort in een professionele organisatie. Mocht PSV dit jaar geen kampioen worden is dit héél zuur, maar niet een onoverkomelijk probleem voor de toekomst, omdat de organisatie daar ook op gericht is. Mbt contractverlenging en nieuwe spelers: heb je aanwijzingen dat dit niet goed verloopt of zo, of dat er problemen zijn?
 
7 maanden geleden
@pvh: Duidelijk verhaal dank je wel! Ik ben het wel met een groot deel ene van je verhaal. Art heeft de jeugdopleiding weer smoel gegeven en daar plukken we nu de vruchten van.
 
7 maanden geleden
Goedemorgen, Mooi idd allemaal, Maar het kampioenschap missen zal de concurrent wel een extra boost geven dat voor ons steeds moeilijker te overbruggen gaat worden, en daar zit het hem nou net in bro's, dus kampioen worden blijft voor ons dè enige optie voorlopig, anders worden wij de Dortmund hier.
 
7 maanden geleden
Of Schalke op termijn. Gelukkig is Huub Stevens ons goed gezint..... :-)
7 maanden geleden
Heel goed , alleen de penalty die ze kregen zet ik mijn vraagtekens bij. Jammer , alleen de samenvatting te zien.
7 maanden geleden
Ik weet niet of het kwam door de dag van de vrouw gisteren, maar voor het eerst hadden we een vrouwelijke grensrechter. En ze was meer dan voortreffelijk, kunnen veel mannelijke collega's een voorbeeld aan nemen.

Laatste nieuws