Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV nog steeds in gesprek met Schwaab, Rosario en Malen over nieuw contract'

11 maart 2019 07:29 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV nog steeds in gesprek met Schwaab, Rosario en Malen over nieuw contract"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat PSV nog altijd in gesprek is met Daniel Schwaab, Pablo Rosario en Donyell Malen over een nieuw contract. De gesprekken lopen al langere tijd met het drietal, maar nog altijd is er geen witte rook. De clubleiding van PSV is echter wel hoopvol gestemd. Het contract van Schwaab loopt komende zomer af, terwijl Rosario en Malen nog tot 2020 vastliggen bij PSV.

Of Gastón Pereiro een nieuw contract zal tekenen is onduidelijk. Ook zijn huidige verbintenis zal in 2020 aflopen. Indien dat niet verlengd wordt, zal PSV hem komende zomer moeten verkopen. Daarnaast moest PSV voor 1 april de beslissing nemen of de optie in het contract van Eloy Room zal worden gelicht. Volgens De Telegraaf is de kans aanzienlijk dat de reservedoelman van PSV komende zomer transfervrij gaat vertrekken uit Eindhoven.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Wat zou nou een Rosario of Malen nou moeten weerhouden om als de sdm te tekenen? Schwaab heeft goede dienst bewezen, maar mag best weer richting thuisland wegens gezinsomstandigheden, Haal evt Bruma maar terug en zet Jorit in het centrum derbij.
 
3 maanden geleden
@Por: Mino rules en niemand anders. Pablo en Malen hebben hem (als ik me goed herinner) als zaakwaarnemer. Inzake ons centrum: wil je Viergever op de bank zetten?
 
3 maanden geleden
Schwaab is absoluut niet minder dan Bruma. Sterker nog: Schwaab is opbouwend beter.
3 maanden geleden
Hendrix naar achteren : Probleempje Schwaab opgelost. Rosario en Malen...je mag blij zijn als je bij kunt tekenen tegen waarschijnlijk veel betere condities.
Dankbaarheid is een groot goed.
 
3 maanden geleden
2 CV's die links zijn naast elkaar?
 
3 maanden geleden
Als ze allebei rechts waren geweest had je die vraag dan ook gesteld?
Dat komt namelijk best vaak voor :-) .
 
3 maanden geleden
Dat beviel me inderdaad niks met Isimat en Schwaab achterin de afgelopen jaren. Zeker met de rechtsbenige Brenet er naast als linksback.
 
3 maanden geleden
Beetje klein he Hendrix voor CV...
 
3 maanden geleden
Ik zie net dat Viergever 1cm langer is dan Hendrix. Schwaab is wel 4cm langer. dailey Blind is zelfs 2cm korter dan Hendrix maar Who cares. Ik Zoe Hendrix eerder op de bank belanden dan cv eerlijk gezegd. Denk dat van Bommel na dit seizoen een nieuw middenveld gaat bouwen.
 
3 maanden geleden
Met dat nieuwe middenveld zou ik nu al beginnen, Rosario is ff uit vorm dat kan, ik zou Rosario met Sadilek gaan opstellen, Hendrix idd banken en evt Guti nog voor Rosario...
 
3 maanden geleden
Guti/Gaston/ Rosario
 
3 maanden geleden
Pereiro moet je opstellen tegen ploegen die zich ingraven, tegen ajax Fey en AZ ga je er echt aan met Pereiro...dan sta je met 2 man op het middenveld.
3 maanden geleden
Guti/Gaston/ Rosario
 
3 maanden geleden
Ook in z'n vierde seizoen bij PSV is Pereiro op de bank beland. Begint er al een lichtje te branden?

Laatste nieuws