Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Pablo Rosario tekent bij tot 2023

13 maart 2019 18:58 - Twitter PSV
Foto: Pro Shots

Officieel: Pablo Rosario tekent bij tot 2023; image source: Pro Shots

Via Twitter heeft PSV het nieuws bevestigd wat het Eindhovens Dagblad al eerder wist te melden. Pablo Rosario heeft zijn contract bij de club verlengd tot de zomer van 2023. Het vorige contract van de dit seizoen doorgebroken middenvelder zou in de zomer van 2020 aflopen.

Rosario maakte in 2016 de overstap van Almere City naar PSV. Zijn officiële debuut in het eerste elftal maakte hij op 27 augustus 2017 als invaller tegen Roda JC. Inmiddels kwam hij tot 47 wedstrijden in het shirt van PSV.




Tags

rosario roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Gefeliciteerd Pablo, dik en dik verdiend en helemaal zelf afgedwongen!! Hopelijk wordt hij een belangrijke spil op een compleet nieuw middenveld binnenkort.
+2/-1

 
5 jaar geleden
John de Jong is goed bezig. Contract met Pereiro gaat verwacht ik wel een groot probleem worden. De heeft een zeer rare manager. Ik hoop dat Schwaab bij gaat tekenen. Ik lees daar maar tegengestelde berichten over.

OT. Jammer dat Ajax in de 85 minuut toch nog de 2-1 maakt.
+1/-0

5 jaar geleden
Goed nieuws. Dik verdiend inderdaad. Nu hopen dat hij zijn oude niveau weer oppakt.

Off-topic: Ajax komt goed weg thuis tegen Zwolle. We doen wel de hele tijd alsof PSV zo slecht is, maar zij kunnen er ook niet veel van. Iedere wedstrijd van PSV of Ajax is potentieel puntverlies, ongeacht de tegenstander.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Verschil is dat ajax wél veel kansen creëert en bij de rust al makkelijk met 5-0 had kunnen leiden. Daarentegen een onbegrijpelijk slechte 2e helft waarin Zwolle verdiend op 1-1 kwam. Merkwaardig contrast.
+1/-1

 
5 jaar geleden
En een overtreding vooraf aan de 2-1, bij PSV was zekers afgekeurd via ingrijpen VAR, deze club heeft patent op dat geluk.
+4/-1

 
5 jaar geleden
Sorry, maar ook ons PSV kan veel vaker een veel grotere voorsprong nemen, maar om onverklaarbare redenen gebeurd dat zelden of nooit. Positief bij dit alles is dat we nog steeds 2 punten voor staan en dat we in de Arena nog maar zelden verloren hebben. Forza PSV.
+1/-0

 
Ja, maar dat ziet onze heilige Kruis niet, die blijft maar hameren en kritisch zijn om maar kritisch te zijn, zo van ik bekijk het allemaal ook kritisch bij mijn eigen club o wat ben ik eerlijk, pfff
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Waarom zou een bepaalde club structureel meer geluk hebben dan andere clubs?
+1/-2

 
Bij Ajax valt het zo op dat er geen sprake meer is van geluk maar eerder van manipulatie.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Wat wordt er gemanipuleerd dan? Heb je daar voorbeelden van?
Los van het vermeende geluk van ajax, is de realiteit dat de selectie van ajax meer kwaliteit heeft (vooral voor wat betreft creativiteit) en dat ajax simpelweg beter voetbalt dan PSV. Geen leuke constatering, maar wel een eerlijke.
+1/-4

 
Die overtreding werd ook meteen de doofpot ingemoffeld, het is dus duidelijk dat er alles aangedaan word om Amsterdam te bevoordelen, maar des te zoeter zal feestje in Eindhoven moeten smaken.
+3/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zie zelfs twee overtredingen op dezelfde speler van Zwolle. De eerste overtreding is ongeveer 10 seconden voor het doelpunt. Speler van Zwolle kopt de bal weg en wordt daarna neergehaald. Vervolgens staat hij op en wordt weer neergehaald. Twee seconden later valt het doelpunt.

Hier kun je dat terugzien: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/869522/stam-hekelt-arbitrage-in-arena-hij-moest-spel-daarvoor-stil-leggen-.htmllink
+3/-0

 
Bij Ajax kijkt de var enkel om een doelpunt goed te keuren, bij PSV om het af te keuren. Degene die dit niet zien zijn Blind.
+2/-1

 
 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Santa Cruz ,En wij creëerden geen kansen tegen Feyenoord en Groningen, gingen er echter ook niet in.
+2/-0

 
Toch voor Amsterdam gevallen uiteindelijk? of is het gewoon leuker om te trollen?
+2/-1

5 jaar geleden
Maar goed, het ging over Pablo Rosario.
Prima om deze jongen voor langere tijd vst te leggen.
Daar gaan we nog veel plezier aan beleven
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage