Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ook hofleverancier in definitieve selectie Oranje

15 maart 2019 12:08 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

PSV ook hofleverancier in definitieve selectie Oranje; image source: Pro Shots

PSV is hofleverancier van de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Met vijf spelers was de koploper van de Eredivisie al het beste vertegenwoordigd in de Eredivisie en met hetzelfde aantal zit het ook in de definitieve selectie. Steven Bergwijn, Denzel Dumfries, Luuk de Jong, Pablo Rosario en Jeroen Zoet zullen zich maandag allemaal gaan melden in Zeist.

Oranje speelt later deze maand kwalificatiewedstrijden voor het EK tegen Wit-Rusland en Duitsland.

Meer op Ons Oranje


Discussieer mee op de forums


Tags

hofleverancier oranje eredivisie bergwijn denzel duitsland dumfries jeroen jong kwalificatiewedstrijden pablo rosario rusland steven vertegenwoordigd zeist zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mooi 5 spelers van PSV in de selectie, maar ik ben bang dat we straks geen van deze spelers terug zien in de basis.
7 maanden geleden
Gewoon allemaal afmelden met vage blessures of dergelijke excuses. Ajax krijgt van de oh zo neutrale (K)NVB* ook ruimte om rust te creëren. Dan mag PSV niet achterblijven.

*vooralsnog de K(oninklijke) niet waard(ig)
7 maanden geleden
Mooi, zo kun je jezelf in de kijker spelen en ervaring opdoen. Hebben we volgend jaar toch weer nodig .Minstens 2e plek dus voorronde CL. Voor degene die dan nog voor PSV spelen ) ;-)
7 maanden geleden
Krijgen allemaal een basisplek, snap dat nou pff, opdracht van KNVB.
7 maanden geleden
Dit zijn geen oefenwedstrijden maar kwalificatiewedstrijden voor het EK tegen Wit-Rusland en Duitsland ! We hebben al 1 WK en 1 EK gemist dus Koeman gaat het echt niet accepteren als spelers zich met vage blessures afmelden. Koeman zal echt het sterkste elftal op gaan stellen en omdat de spelers van Ajax goed in vorm zijn, waarschijnlijk veel van hun. Dat zal hun slink wat energie gaan kosten, maar daar zal Koeman zich weinig van aan trekken. Die wil gewoon echt winnen.

Laatste nieuws