Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Mooi dat ik die bal van de lijn haal'

17 maart 2019 14:47

In gesprek met Fox Sports werd Denzel Dumfries direct gevraagd naar zijn redding in de slotfase, waardoor PSV met de overwinning terug naar Eindhoven ging. "Dat deed ik wel goed denk ik. Alles er aan doen om de goal te verdedigen. Mooi dat ik die bal van de lijn haal", aldus Dumfries.

PSV had het de hele tijd moeilijk met de thuisploeg. "VVV zakte goed in en schoten de bal vaak lang en een beetje op geluk. Ze stonden goed compact en daar hadden we een beetje moeite mee", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk hebben we het goed gedaan door hier met 0-1 te winnen."

Afgelopen week was er veel kritiek op het spel van de rechtsback. "Aan mij is het dan de taak om onverstoorbaar te blijven. Gewoon mijn ding te blijven doen en niet opeens andere dingen gaan doen", zei hij daarover. "Niet gek gaan lopen doen of je extra proberen te bewijzen. Gewoon jezelf blijven en onverstoorbaar blijven. Dat is denk ik wel gelukt."

Gevraagd werd aan Dumfries waarom PSV zoveel moeite had met het spel van VVV. "Ze zakken helemaal in. Dat is lastig als iedereen voor de goal staat. Je moet dan opportunistisch gaan spelen en de lange bal gaan spelen", aldus Dumfries. "Dat is altijd anders als dat er hoog druk wordt gezet. Dan komt er ruimte vrij en is het makkelijker doorheen te voetballen. Maar ik denk dat we het gewoon hartstikke goed doen. We hebben nog niet verloren in 2019 en dat is gewoon goed."




Tags

dumfries onverstoorbaar vvv compact fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje