Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries en Steven Bergwijn met Oranje te sterk voor Wit-Rusland

21 maart 2019 22:36
Foto: Pro Shots

Denzel Dumfries en Steven Bergwijn met Oranje te sterk voor Wit-Rusland; image source: Pro Shots

Nederland heeft donderdag met Denzel Dumfries en Steven Bergwijn in de basis gewonnen van Wit-Rusland. In Rotterdam werd met 4-0 gewonnen. Bondscoach Ronald Koeman liet Luuk de Jong en Jeroen Zoet de hele wedstrijd op de bank, terwijl Pablo Rosario op de tribune plaats moest nemen. Voormalig PSV'er Memphis Depay groeide uit tot beste man op het veld met twee doelpunten en twee assists.

Dumfries had een grote rol bij de 2-0, omdat uit zijn voorzet uiteindelijk het doelpunt zou vallen. Zijn bal kwam uit bij Depay, die met een hakje Georginio Wijnaldum vrij voor de keeper zette. De oud-aanvoerder van PSV zorgde daarmee dat ook hij op het scorebord kwam.




Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries bergwijn rusland depay oranje hakje jong koeman nederland rosario wijnaldum zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dumfries was echt goed, kwam vaak op en een paar goede voorzetten, zo zie je maar als de middenvelders (of verdediging) drang naar voren hebben dan is ie gevaarlijk, na de winterstop is dat minder bij ons, Bergwijn werd echt te weinig betrokken in het spel vandaag...maakt me verder niet uit maar de PSV-ers moeten maandag blessurevrij terugkomen GVD....
+1/-0

 
5 jaar geleden
Mee eens. Ik hoop dat Dumfries hier zelfvertrouwen van krijgt. Bij PSV komt hij nu vaak in een positie dat hij het spel moet gaan maken, en dat is niet zijn kracht. Bij het NL-elftal rent hij een lege ruimte in, krijgt hij dan de bal, en geeft dan een voorzet. Dan gebruik je hem op zijn kracht. Het ligt dus niet zo zeer aan Dumfries maar aan hoe hij wordt gebruikt. De tegenstanders houden in NL het spel nu dicht, en daardoor komt PSV in de problemen.

Goed dat Bergwijn nu een vaste speler van het NL-elftal is. Hij gaat vast deze zomer verkocht worden en dat verhoogt zijn waarde en status.

Ik hoop dat PSV tegen Ajax er echt in gaat met de instelling om deze kans te pakken om het landskampioenschap binnen te halen. Bij winst is het landskampioenschap eigenlijk wel binnen. tegen Ajax gaat PSV wel ruimte krijgen en ergens verwacht ik dat de kwaliteiten van onze spelers dan weer te voorschijn komen. Lozano en Bergwijn zijn enorm snel als ze ruimte voor zich hebben, en dan zijn ze het gevaarlijkst. Zelfs het verdedigende blok zal weer gewaardeerd kunnen worden als die goed tegen kunnen houden, en de overige spelers voor de counters kunnen gaan zorgen.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Net zoals bij Feyenoord uit? Wel een hoog 'als' gehalte amigo.......
+2/-1

 
Er komt niet een keer 'als' in voor, vriend.
+5/-1

 
5 jaar geleden
Mijn punt is dat Ajax en ploeg met twee gezichten is. Tegen Real waren ze zeer goed, ook omdat alles mee zat, en nu wordt er gedaan alsof dat het niveau van Ajax is. Maar Ajax speelt ook veel zwakke wedstrijden, en Ajax kan slecht tegen zeer fysiek verdedigend spel. Als je ze de ruimte geeft dan tikken ze de bal mooi rond, maar als er weinig ruimte voor hun is, en elke speler op de huid wordt gezeten, dan krijgen ze het lastig. Ik hoop dus dat PSV zich niet door de wedstrijd tegen Real laat intimideren, maar zich juist goed instelt op het spel waar Ajax slecht tegen kan. En dan maar hopen op een mooie counter van Bergwijn of Lozano. Zou mooi zijn ALS ze zo zouden winnen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Reken erop dat we bij de strot gegrepen worden net als vorig jaar. PSV zal van hele goede huizen moeten komen om daar onderuit te voetballen, zeker in deze vorm. De omschakeling zal moeten lopen anders krijg je met 3-0 op de lederhose
+1/-1

5 jaar geleden
Dumfries is erg goed als hij over rechts naar voren mag draven. Het lijkt wel of zowel hij als Angelino bij PSV voor rust de opdracht meekrijgen om maar op eigen helft te blijven. Totaal geen diepgang in zijn spel. Soms heeft ie een leeg veld voor zich, maar kapt ie alsnog en speelt dan Schwaab weer aan.
Zonde, hij is een extra wapen als hij (en ook Angelino) me naar voren mogen.
+1/-0

5 jaar geleden
Maar is Denzel nu wel of niet geblesseerd en hoe erg is die blessure dan? Als Denzel niet speelt 31 maart, wie gaat er dan RB staan? Hou mijn hart vast.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Het niveau van Oranje was zeer hoog, hopelijk kunnen ze dit meenemen naar Psv( en de ajax-internationals niet naar ajax :). )
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje